Туба алюмінієва, без контролю першого відкривання. Кришка має пласку поверхню, і, через відносно невелику довжину, туба буде стійкою десь на поличці.
Органолептичні властивості та голярські здібності цього крему майже у всьому повторюють базовий у лінійці — [Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити посилання]: за консистенцією дещо рідший за нормально-кремову, з олійним супроводом; колір крему легко-блакитний, з перламутровинкою; з еталонною чудово ковзкою піною, з відмінним післяковзанням; без подразнень, стягувань шкіри тощо. Значною відмінністю є ментол. Ментол, що завжди викликає підозру і очікування поколювань, онімінь та відпускань з міцних лещат анестезії (привіт з пальцем долу болгарським кремам з ментолом). Але, на моє величезне здивування, тут на шкіру він діє виключно в спектрі холоду! Точно так само, як і [Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити посилання]. Оце справжній кайф у літню спеку! Деяке відчування очима минає одразу після спінення крему, тому ним, я вважаю, можна знехтувати.
З туби крем пахне якоюсь усередненою зубною пастою, після нанесення — нічим особливим але м'ятно-свіжим, несильно, ненав'язливо і не лишається після змивання.
Повідомлень : 479 Репутація : 519 Дата реєстрації : 31.07.2018 Звідки : Харків
Тема: Re: Palmolive Cool with Menthol, крем для гоління Пт Черв 07, 2019 3:15 pm
[Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити посилання], дуже дякую за огляд! :97: Де купували?
Driller Бувалий
Повідомлень : 264 Репутація : 518 Дата реєстрації : 06.11.2017 Звідки : Дніпро
Тема: Re: Palmolive Cool with Menthol, крем для гоління Пт Черв 07, 2019 3:50 pm
Сергей Акулов пише:
[Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити посилання], дуже дякую за огляд! :97: Де купували?
Пересічний мережевий маркет TINEX, Північна Македонія. Ціну точно не встановлю, щось біля 1€.
Акулов Поставив вподобайку
Viktor21 Новачок
Повідомлень : 32 Репутація : 3 Дата реєстрації : 28.04.2021 Вік : 48 Звідки : Харків
Тема: Re: Palmolive Cool with Menthol, крем для гоління Сб Травень 08, 2021 11:06 am
Маю такий же, але 100гр., зелена туба. Але думаю запах такий же як у Вас. Нагадує зубну мятну пасту. На літо саме те що треба. Прорасо зелене нервово курить))) Тут пишуть, та і на інших форумах що піна Табак є еталонною, але чомусь ця піна мені більше сподобалася. Та і склад не такий хімічний.