З'явився в продажу слант від Yaqi колір Chrome https://ru.aliexpress.com/item/33045237684.html?spm=a2g0o.detail.1000016.1.485a568cV0pd86&isOrigTitle=true колір Gumetal https://ru.aliexpress.com/item/33049227998.html?spm=a2g0o.detail.1000016.1.6e3815f4Jj2W1D&isOrigTitle=true
Alter ego Постоялець
Повідомлень : 661 Репутація : 927 Дата реєстрації : 04.11.2017 Вік : 38 Звідки : Ukraine, Pryluky
Колір: матовий хром та чорний Загальна висота: 31 мм Ширина нижньої частини: 34,6 мм Діаметр отвору для бритви: 14 мм Вага: 59,4 г Підходить до: діаметр бритви менше 13 мм. [Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити це зображення]
aleks-dan Поставив вподобайку
Alter ego Постоялець
Повідомлень : 661 Репутація : 927 Дата реєстрації : 04.11.2017 Вік : 38 Звідки : Ukraine, Pryluky
facebook - Yaqi Shaving Brush and Razors https://www.facebook.com/groups/285362415191889/permalink/803503213377804/ Mario Castellano
Переклад: "Проекти YAQI в сфері безпеки бритви не обмежені подвійне... У мене був шанс випробувати прототип сингл голови, який використовує DE-пів. Поки що голова складається в двох версіях: полірований і сатин хром, я не виключив майбутню версію gunmetal або іншу закінчує. закінчує мають відмінну якість, оскільки всі YAQI творіння звикли до нас. Під час використання DE пів леза, розмір голови щедрий з посиланням на сингл бритви Ever типу. Проте, структура, однак, є типовою для подвійного краю з baseplate і верхнім шапці. бар ' єр-бар - це закрили "Ібарру" типу, що я не думаю, що я бачив в цьому типу бритву. Відносно важкий (30 г), голова ідеально блокує половину леза з начебто помітною експозиції і розрив, але які виявилися дуже збалансований. Для першого використання я змонтовано з нержавіючої сталі руків ' я YAQI RASS1902 бритву, що має той самий хрому фініш.
На тесті " в полі ", з половиною DORCO ST-300 артилерію лезо на першому зекономити, бритву показав високу ефективність і дивуватися приємність отримав завдяки ідеальному балансу між " агресивність " і геометрією голови. Зокрема, я знайшов скину кут негайного... просто розмістити голову на обличчя, а лезо працює в найкращих умовах. Я завжди дуже скептично ставився до того, що за се бритви, що використовують половину леза леза, де переконаний, що найбільша перевага SE в порівнянні з DE точно в конкретного лезо (від альпіністів до таких, як перо AC або KAI капітана).
Я маю визнати, що мені дуже сподобалась ця пропозиція, в мене глибоке гоління, але в повній повазі до моєї чутливої шкіри. Незважаючи на розмір голови і загальну вагу леза з сталі ручкою, я легко впорався з усіма напрямами моїх проходів (XTG і АТГ).
Це перший крок для YAQI в сингл світі і я повинен сказати, що це чудовий "перший крок". Цікаво, чи в майбутньому будуть пропозиції, придатні для використання SE леза... Я не знаю... Сподіваюся, що так."
Дуже цікаво і головне неочікувано! Швидко китайці відреагували на Razorock Eco, та нібито перший SE станок зі звичайними DE лезами. І так, лезо на вигляд агрессивно виглядає.
Андроний Постоялець
Повідомлень : 645 Репутація : 79 Дата реєстрації : 20.05.2018 Звідки : Черкассы
В сланте от Яки лезвие вообще выглядит ужасающе, но бреет станок вполне себе безопасно и комфортно. В опытных руках))) Кстати, удачное решение - половинка лезвия. Для людей типа меня находка. Использую лезвие один раз, не потому что тупое а потому что хочу каждый раз распечатывать новое, непользованое лезвие
Sm1tty Бувалий
Повідомлень : 141 Репутація : 75 Дата реєстрації : 19.03.2018 Вік : 36 Звідки : Харьков
Сам сегодня только наткнулся на эту интересную голову, думал что пока кто-то не купит и не скажет об результате подожду,и тут сегодня Вадим Иванов выпустил видос с обзором,глянул и аж захотелось опробовать, причем он сказал что она нормальной агрессии выше среднего,(на видео отчётливо слышно как оно сносит волосы) Как раз как я люблю бюджетно и агрессивно
DismontDeSire Поставив вподобайку
Alter ego Постоялець
RH2113 aliexpress Ціна на момент розміщення посилання US $22.96 Матеріал ручки: нержавіюча сталь 316 Діаметр ручки: 11 мм-12 мм Довжина ручки: 80 мм [Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити це зображення]
Yaqi Razzo Rocket RH2112 aliexpress Ціна на момент розміщення посилання US $21.74 Матеріал ручки: нержавіюча сталь 304 Діаметр ручки: 12 мм-15 мм Довжина ручки: 89 мм [Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити це зображення]
trimmer, razorsedge, Алексей V, vates, Александр 7676, ARTURIUS та ditrih_ Поставили вподобайку