Виміри мої, мм: Пензель: Ø20+0,5 (старий)-0,2 (новий), висота 47; Висота ручки: 29; Загальна висота: 76; Ціна: 20..40₴ / 34 Kč / 1€±0,3.
Яскраво виражений помазок для збивання піни на обличчі. Пензель із нефарбованої щетини кабана та кінського волосу. Запах пензля непотужний, ручки — відсутній.
Перепрошую за не самий естетичний вигляд, але, певно, шановній публіці буде цікаво оцінити перевірку часом. На фото зліва: помазок, що був у роботі з 2000-го по 2017-й роки. Не кожен день, іноді з великими перервами. Хай, для рівного рахунку, термін його експлуатації вважатиметься як 15 років. Справа новий.
[Натискання на фото дозволить роздивитись детальніше] [Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити це зображення]
Не робив заміри саме цього екземпляру у новому стані, але якщо вважати за нормальний діаметр вузла — 20 мм, то за ці роки його рознесло на +0,5 мм (новий вузол має дві десятки діаметра в мінусі). Певно, це й спричинило руйнування ручки, її розірвало зсередини. При цьому гільза, у яку набита щетина, ціла. Вузол тримається купи і досі працює як працював.
Наявно видно, що цей чеський кабан дуже неохоче розчепірує кінчики щетини. Ті волоски, що таки розійшлися мають вигляд короткої рогатини. Це вам не омегівський, що на третій підхід стає ошатно кучерявим.
Ой, як він спочатку лисів... То жах. Потім перестав. Але, на диво, то не вплинуло на його прямі зобов'язання. Збиває піну, утримує її в собі на 2+ проходи, масує шкіру.
Одним словом, цей помазок — практична, функціональна, міцна робоча кабанячка, без зазіхань на зовнішній вигляд.
Останній раз редагувалося: Driller (Чт 28 Груд 2017 - 23:37), всього регувалося 1 раз(-и)
ditrih_ Поставив вподобайку
Денис К. Постоялець
Поклон за обзор. смотрел на него ка на потенциального претендента на место в отряде, при посещении рынка на "Черемушках", у нас несколько "бабок" ими торгую. Цена 40 грн, (как сговорились). Но после преодоления рубежа в дюжину помазков, на него перестал смотреть.
Driller Бувалий
Повідомлень : 264 Репутація : 518 Дата реєстрації : 06.11.2017 Звідки : Дніпро
Виміри мої, мм: Пензель: Ø20+0,5 (старий)-0,2 (новий), висота 47; Висота ручки: 29; Загальна висота: 76; Ціна: 20..40₴ / 34 Kč / 1€±0,3.
Яскраво виражений помазок для збивання піни на обличчі. Пензель із нефарбованої щетини кабана та кінського волосу. Запах пензля непотужний, ручки — відсутній.
Перепрошую за не самий естетичний вигляд, але, певно, шановній публіці буде цікаво оцінити перевірку часом. На фото зліва: помазок, що був у роботі з 2000-го по 2017-й роки. Не кожен день, іноді з великими перервами. Хай, для рівного рахунку, термін його експлуатації вважатиметься як 15 років. Справа новий.
Не робив заміри саме цього екземпляру у новому стані, але якщо вважати за нормальний діаметр вузла — 20 мм, то за ці роки його рознесло на +0,5 мм (новий вузол має дві десятки діаметра в мінусі). Певно, це й спричинило руйнування ручки, її розірвало зсередини. При цьому гільза, у яку набита щетина, ціла. Вузол тримається купи і досі працює як працював.
Наявно видно, що цей чеський кабан дуже неохоче розчепірує кінчики щетини. Ті волоски, що таки розійшлися мають вигляд короткої рогатини. Це вам не омегівський, що на третій підхід стає ошатно кучерявим.
Ой, як він спочатку лисів... То жах. Потім перестав. Але, на диво, то не вплинуло на його прямі зобов'язання. Збиває піну, утримує її в собі на 2+ проходи, масує шкіру.
Одним словом, цей помазок — практична, функціональна, міцна робоча кабанячка, без зазіхань на зовнішній вигляд.
Ты абсолютно прав,дружище. У меня тоже в наличии два Спокара мини с разницей в возрасте лет в 8-9. Добавлю лишь,что очень скоро надписи на твоём новом исчезнут(у меня после пятого бритья,на старом-как новые).
Ruslan Admin
1000 повідомлень
Нагорода надається користувачеві, який написав на форумі 1000 повідомлень.
Повідомлень : 7063 Репутація : 2761 Дата реєстрації : 06.11.2017 Вік : 52 Звідки : Ukraine, Kyiv
С пробкой в раздел лайф хак! [Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити посилання]! Продублируйте пожалуйста, чтобы я не переносил! Плюсанул!
teren1966 Новачок
Повідомлень : 7 Репутація : 8 Дата реєстрації : 13.11.2017 Вік : 58 Звідки : Запорожье
Стас,извините,что нужно сделать,чтобы перенести или продублировать? Я не совсем в курсе.
В Болталке есть раздел Бритвенный Лайф Хак! Сделайте еще раз Вашу публикацию в [Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити посилання] разделе
Сергій (Вінниця) Частий гість
Повідомлень : 58 Репутація : 8 Дата реєстрації : 06.03.2018 Вік : 35 Звідки : Вінниця
Помазок класний, але виробник не продумав до кінця дизайн ручки - тримати не зовсім зручно, коли наводиш піну - у такому випадку пів долоні може бути в піні.
Феникс Постоялець
Повідомлень : 533 Репутація : 299 Дата реєстрації : 14.03.2018 Звідки : Киев
Помазок этот чересчур жесткий, как по мне, хотя по соотношению цена-качество-долговечность хорош. Ручка неудобная, правда, об этом уже упоминали. Я пользуюсь сейчас барсуком из этой чешской линейки Spokar- тот намного мягче, моему лицу подходит больше.
all75 Поставив вподобайку
BigRedCat Бувалий
Держать неудобно, пену бьет средне. Замачивать надо довольно долго, при этом все равно остаётся довольно жестким, и иногда колется. Щетину у меня теряет при каком использовании. Суммарно наверное уже под 2 десятка волос. Из преимуществ - цена и (если актуально) габариты. Хотя стандартный Спокар кабан у нас ненамного дороже, и по размеру ненамного больше (но зато имеет классную удобную ручку :) ). Но в работе лучше в разы.
Влад19 Поставив вподобайку
user999 Бувалий
Повідомлень : 220 Репутація : 69 Дата реєстрації : 15.12.2018 Вік : 45 Звідки : Перша Столиця
Купив у 2017 роцй за 28 грн. Купив про всяк випадок. На вигляд не дуже естетичний, з коротенькою і не дуже зручною для утримування ручкою. Щетина нагадувала малярний пензлик. Але з першої спроби помазок мене приємно здивував: впевнено набирав мило і вже не здавався занадто жорстким. Згодом забув про його дорожчого "родича" (борсук), який вже здавався занадто м"яким. Досі можна знайти на базарі за 30 грн.
Той... Там точно конячка? Я бачу кицьку з короною. :)
Jeemye Поставив вподобайку
Феникс Постоялець
Повідомлень : 533 Репутація : 299 Дата реєстрації : 14.03.2018 Звідки : Киев
Довгі роки користувався маленькими помазками spokar. З часом в них лопається пластмасова ручка, але вузол тримається і ворс майже не висипається. В мене їх є три ( вже можна казати було), і що я можу сказати? Вони всі різні. Якщо ворс довший, то не дуже приємно користуватися( бо вузол маленький). Потім я собі подбав omega,номер не згадаю, але там вузол товщий і мені це подобається. Але в подорожі я завжди брав маленького spokar. І завжди був задоволений його роботою. Рекомендую для початківців, бо поспіввідношенню ціна-якість йому справді немає рівних.