Мило для гоління Italian Barber Amici [Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити це зображення]
Склад: Stearic Acid, Aqua (Water/Eau), Cocos Nucifera(Coconut) Oil, Potassium Hydroxide, Sodium Hydroxide, Parfum(Fragrance), Limonene, Benzyl Benzoate. Пласт. банка 150 мл (5oz) з кришкою, що загвинчується, зроблено в Італії. Без урахування доставки коштувало в «місцевому» магазині 5.79 $ (для порівняння на момент написання в italianbarber.com зі знижкою коштує 2.99 $).
Опис аромату з сайту: Основні запахи: червоний грейпфрут, лимон, апельсин. Серцевина: спеції. Базові ноти: бурштин, мускус, сіно, боби тонка, ваніль, пачулі.
Я не такий витончений, розкласти і красиво про складові аромату писати не виходить. Мені аромат дуже сподобався, не різкий, приємний. Чітко відчув аромат цитрусових, ванілі і нотки спецій. Консистенція мила дуже м'яка, помазок (Omega 10019) швидко завантажився в достатній кількості. При заборі з банки швидке утворення піни. В чаші піна швидко вийшла густою і в достатній кількості, хороша укриваність, нормальне ковзання, відмінно захистило шкіру під час гоління. Враження позитивні, сподобався аромат і робочі властивості. З першого разу вдалося "подружитися" і сподобалося набагато більше ніж біле Proraso.
Саша Кавун Живе тут
1000 повідомлень
Нагорода надається користувачеві, який написав на форумі 1000 повідомлень.
AJ Не користувався тож не можу відповісти і в кожного індивідуальне сприйняття.
Але якщо врахувати що Italian Barber = RazoRock, один виробник і одна компанія малоймовірно що буде аромат 1:1, хоча є спільні ноти по опису RazoRock Plague Doctor на italianbarber.com Основні запахи: півонія Серцевина: Мускус Базові ноти: Ветивер, білий кедр, пачулі
Саша Кавун Живе тут
1000 повідомлень
Мыло оценил, думаю, пока несполна, т. к. по-привычке недостаточно смахнул воду из помазка (в последнее время пользовался только жировым мылом) и пена получилась чуток жидковатой, хоть и некритично. На ходовых это сильно не отразилось особо. Мылом пока доволен вполне. Как минимум, не хуже Прорасо. По консистенции это крем-мыло, чуть мягче того же Прорасо. Запах - это отдельный разговор! При намыливании он только усиливается. Мне так же показалось, что оно увлажняет кожу морды лица. За свою цену - это мастхев, считаю. В следующем бритье обязательно воспользуюсь им снова.
Саша Кавун Живе тут
1000 повідомлень
Всё-таки пена у меня быстро "садится". Пробовал несколько раз помазками от Яков Саграда Фамилиа и Мока Экспресс. Перед каждым проходом приходилось взбивать, "освежать" пену. Но коже мыло нравится, повторюсь!
brawl Постоялець
Всё-таки пена у меня быстро "садится". Пробовал несколько раз помазками от Яков Саграда Фамилиа и Мока Экспресс. Перед каждым проходом приходилось взбивать, "освежать" пену. Но коже мыло нравится, повторюсь!
Аналогичные ощущения от мыла, кроме того, как-то неохотно оно у меня загружается в помазок. Запах приятный, но слишком стандартный для летних парфюмерных отдушек.
vicbro Живе тут
1000 повідомлень
Повідомлень : 1185 Репутація : 140 Дата реєстрації : 17.07.2019 Вік : 62 Звідки : Одеса
Должен реабилитировать это мыло. То ли не "размылилось" оно сначала, то ли с водой что-то не так было. Но выводы поспешные были. Сейчас могу сказать, что мыло достойное из этого класса. И загружается отлично и на лице нормально работает. Видимо понял я его уже.
dimka Частий гість
Повідомлень : 91 Репутація : 42 Дата реєстрації : 06.11.2017 Вік : 48 Звідки : Украина, Донецк