Повідомлень : 204 Репутація : 0 Дата реєстрації : 19.12.2022 Звідки : Украина, Одесская обл. С.Орехово
Тема: Re: Масло в качестве прешейва! Пт 30 Черв 2023 - 18:44
Скажу что было самодельное масло прешейв, гидрофобное, потом от Алеси ее не гидрофобное масло которое легко смывается. Для себя сделал вывод - особенно летом, полная чепуха. Кожа лучше себя чувствует без этих всех процедур, если эффект и есть то настолько низкий и незначительный что можно пренебречь. Хороший станок, свежее лезвие и хорошее мыло и процедура распаривания а вернее наводнения кожи дают несравнимо больше эффекта. Прешейв от прорасо к стати в виде крема работал лучше всего и ощутимей всего, но по большому смыслу и он не нужен. Моя кожа лично, больше требовательна к технике бритья и хорошим уходовым.
Kitten911 та Yura_ Поставили вподобайку
fill Живе тут
1000 повідомлень
Нагорода надається користувачеві, який написав на форумі 1000 повідомлень.
Повідомлень : 2676 Репутація : 532 Дата реєстрації : 12.02.2018 Вік : 56 Звідки : Київ
Тема: Re: Масло в качестве прешейва! Пт 30 Черв 2023 - 18:53
alex-kin пише:
Думаю, що я деякий час (роки два-три) буду застосовувати саме олію для прешейву
Хунта схвалює! :-)))
Синя Борода - реально найгустіша з олій, які я пробував. Але в цьому й її цимес :-) І її аромат мені подобається, у Синьобородих він фірмовий, класний. І я б не сказав, що він касторкою відгонить. Я робив свою олійку з цією олією - наче не має якогось особливого запаху. Ото тільки оливковою треба було розбавляти рицинову, бо в чистому вигляді, вона як акацієвий мед густа :-)
А от, Амерікен Крю не пробував. Впевнений, що за властивостями вона теж ок. Ну а аромат - то таке, на колір і смак :-)
Можливо ближче до зими зварганю ще щось своє - пригощу :-)
Акулов та alex-kin Поставили вподобайку
alex-kin Бувалий
Повідомлень : 297 Репутація : 50 Дата реєстрації : 31.12.2021 Вік : 46
Тема: Re: Масло в качестве прешейва! Пт 30 Черв 2023 - 19:02
fill пише:
Синя Борода - реально найгустіша з олій, які я пробував. Але в цьому й її цимес :-) І її аромат мені подобається, у Синьобородих він фірмовий, класний. І я б не сказав, що він касторкою відгонить. Я робив свою олійку з цією олією - наче не має якогось особливого запаху.
Ні, прямо так, щоб шибало касторкою - цього немає, але я все ж не можу піймати всі аромати. Зараз, хоча обрав типу "АС", голюся з олійкою "синьобородих".
fill та Акулов Поставили вподобайку
fill Живе тут
1000 повідомлень
Нагорода надається користувачеві, який написав на форумі 1000 повідомлень.
Повідомлень : 2676 Репутація : 532 Дата реєстрації : 12.02.2018 Вік : 56 Звідки : Київ
Тема: Re: Масло в качестве прешейва! Пт 30 Черв 2023 - 19:07
alex-kin пише:
Ні, прямо так, щоб шибало касторкою - цього немає, але я все ж не можу піймати всі аромати. Зараз, хоча обрав типу "АС", голюся з олійкою "синьобородих".
Вони, здається, навіть запатентували свій фірмовий аромат.
Колись у мене був їхній крем після гоління, але не підійшов - сушив. Я аж розстроївся, бо аромат сподобався. Але потім я відкрив їхню олійку. Тепер я геппі :-)))