Вузол: Ø18 мм. Висота вузла: 44 мм Висота ручки 29 мм.
Ціна: 90-160 грн.
Дуже крихітний помазок, італомовні/англомовні колеги називають його Omega Piccolo, що абсолютно відповідає характеристикам та образу помазка; Іноді продавці позиціонують виріб як Traveling.
Набивка вузла непогана, щільна, як для такого розміру, сам вузол приємний, швидко розпушується, щетину, в невеликій кількості, втрачав першу неділю-дві користування; Руків`я зовсім Piccolo, пустотіле, кришка (дно) руків'я приклеєна, з часом відклеїлась - довелось підклеїти. Незважаючи на розміри, утримувати в руці відносно зручно (рука велика )), тримаю двома-трьома пальцями - незручностей не виникає, можливо, завдяки незначній вазі помазка. На обличчі працює відмінно, в чаші цим помазком не збивав. Розмір помазка впливає на забір мила з банки - помазок, після замочування, майже не струшую, набираю дещо довше, отриману напівкондиційну піну наношу на обличчя, там вже й збиваю.
Крім об'єктивних характеристик, є в помазкові якась харизма, чіпляє ))
В користуванні більше року, в ротації з Yaqi Sagrada Familia. Виявив комфортні для себе розміри помазків: 20-22 мм., Sagrada відчувається завеликою.
Купував з цікавості, як на мене - самий крихітний пристойний помазок з кабана. Працювати ним досить легко, за рахунок ваги. Руків'я, практично, відсутнє, прикриває клейовий край вузла + 1-1,5 см., пустотіле. Форма проста і практична, можливо, незначно впливає на ціпкість пальців та моторику )
Акулов Поставив вподобайку
vates Постоялець
Повідомлень : 862 Репутація : 328 Дата реєстрації : 02.04.2020 Звідки : Kyiv
Чи є в когось можливість навести фото цього помазка поруч із звичайним маленьким спокаром?
Останній сподобався розмірами як "мандрівне пацятко", але якість вузлів все ж більше подобається у омега. Тепер думаю, чи варто шукати де-інде 50068 (в українських магазинах наразі немає).
Дякую!
Vitgor Постоялець
Повідомлень : 610 Репутація : 430 Дата реєстрації : 25.12.2018 Звідки : КиЇв
Чи є в когось можливість навести фото цього помазка поруч із звичайним маленьким спокаром?
Останній сподобався розмірами як "мандрівне пацятко", але якість вузлів все ж більше подобається у омега. Тепер думаю, чи варто шукати де-інде 50068 (в українських магазинах наразі немає).
Дякую!
Зараз не маю ні того, ні іншого - за розмірами дуже схожі - може в Омеги лофт дещо більший, набивка середня - сохне швидко. Для подорожей може підійти, масажує чудово але, з мого досвіду - не втримував в собі піни на 3 проходи, тобто - або добирати, або маленьку неглибоку чашу потрібно.
vates Поставив вподобайку
vates Постоялець
Я правильно розумію, що ця Omega - той самий помазок, який Proraso включає до складу своїх дорожніх наборів?
Судячи з зовнішнього вигляду та позиціонування - так і є. В Омеги ще є той самий помазок з нарощеною ручкою - Omega 10086 https://barbercompany.com/uk/pomazok-omega-10086-kaban/ - можливо й зручніше, але виглядає дивно.
ARTURIUS Admin
1000 повідомлень
Нагорода надається користувачеві, який написав на форумі 1000 повідомлень.
Повідомлень : 2919 Репутація : 165 Дата реєстрації : 21.04.2021 Вік : 48 Звідки : Ukraine, Dnipro
Я правильно розумію, що ця Omega - той самий помазок, який Proraso включає до складу своїх дорожніх наборів?
У мене є Proraso Trevel помазок, він насправді маленький, по розмірам майже ідентичний із спокаром. Помазок, як для подорожі то дуже зручний і добре виконує свої функції. Частенько користуюсь ним вдома.
razorsedge та vates Поставили вподобайку
vates Постоялець
Ок, дякую! Якраз хотів собі таку маленьку Омегу, але ніде в Україні немає. Купив набір Проразо тільки заради пензлика. Зверніть увагу: в деяких магазинах (єва, мейкап) цей набір продається без помазка (хоча на фото є).
razorsedge та ARTURIUS Поставили вподобайку
vates Постоялець
Все ж ця Омега під вивіскою Проразо трохи менша за Спокар. Набирає менше мила, обробляє меншу поверхню. Але в роботі на шкірі значно приємніша: все ж якість щетини та спосіб обробки у італійців на голову вищий.
В цілому помазок сподобався, але потрібно було наносити мило стіком двічі. Буде жити у дорожній сумці для "відпочинку" від синтетики і коли буде трохи більше часу на сушку.