З кінця травня маю нагоду користуватися прешейвом Edwin Jagger Hydrating Pre Shave Lotion. Виробник: Edwin Jagger ltd. Постачається в пластиковій тубі, 75мл.
Опис виробника дуже лаконічний, тому, перейду до власних вражень:
Пластикова туба біло-голубого кольору поміщена в картонну коробку чорно-голубого кольору, кришка туби з відкидним верхом, дозатор економний. Лосьйон має кремоподібну консистенцію білого кольору, легку, не щільну і не жирну. Наноситься та втирається легко, потрібна зовсім невелика кількість. Особисто я наношу лосьйон на вологе обличчя, піну наношу через 2-4 хвилини, не змиваючи лосьйону (за цей час він майже весь вбирається шкірою). Піну збиваю на обличчі. Після нанесення виникає легке відчуття прохолоди (містить ментол, але на мою думку, небагато), легке пощипування без дискомфорту. Аромат засобу легкий, ненав'язливий - алое, трави, цитрус, ментол (мені так здається). Дія лосьйону, особисто мені, подобається - гоління проходить цікавіше, лагідніше і результативніше. Взагалі, прешейвами користувався нечасто, відношення до них скоріше скептичне.
В моєму рейтингу прешейвів, на сьогодні, займає перше місце (2. Prep, 3. 3P, 4. Proraso Red), так що - рекомендую. Ледь не забув - лосьйон дуже економно витрачається - користуюсь більше 3-х місяців (голюсь через день), в тубі ще є запас, на місяць-два.
Ruslan, Акулов, user999, svanenkov, vates та valik300 Поставили вподобайку