Дуже м'який ворс, в руці лежить впевнено, піну на обличчі збиває гарно. Мило в чаші збивати не пробував - не маю ще мила, але щось підказує, що помазок буде занадто м'яким для цього.
Що ще додати? Попервах я його замочував, поки снідав, але потім зрозумів, що ворс настільки якісний, що достатньо просто "пожмакати" під струменем теплої води з-під крану, щоб він став мокрим та м'яким.
Останній раз редагувалося: Murkatavr (Ср 21 Лют 2018 - 12:10), всього регувалося 1 раз(-и)
Roman313 Живе тут
1000 повідомлень
Нагорода надається користувачеві, який написав на форумі 1000 повідомлень.
Повідомлень : 1326 Репутація : 939 Дата реєстрації : 20.11.2017 Звідки : Львів
Ну, як ̶д̶о̶р̶о̶с̶т̶у̶ розживуся милом - так і спробую. :)
Єдине "але" по цьому помазку - перший час трохи колов обличчя під час збивання піни, зараз цього вже немає, та інколи може втратити одну волосину, але то не критично
Roman313 Живе тут
1000 повідомлень
Нагорода надається користувачеві, який написав на форумі 1000 повідомлень.
Повідомлень : 1326 Репутація : 939 Дата реєстрації : 20.11.2017 Звідки : Львів
Ну, як ̶д̶о̶р̶о̶с̶т̶у̶ розживуся милом - так і спробую. :)
Єдине "але" по цьому помазку - перший час трохи колов обличчя під час збивання піни, зараз цього вже немає, та інколи може втратити одну волосину, але то не критично
Абстрагуйтесь. Це не колов, це привикання шкіри та масаж обличчя, після нього лезо менше чутно на обличчі :D А з випаданням волосин, з власної практики скажу, що чим дорожчий і брендовіший помазок в мене був, де прослідковувалася хоть якась надія на ручне виготовлення, до пів року часу губив волоски, а от дешева синтетика від Yaqi ну взагалі ні одного волоска ні в одному з трьох помазків :D Думаю з часом випадання одного волоска час від часу стане ознакою хорошого ручного походження помазка :D
zabor Бувалий
Повідомлень : 265 Репутація : 140 Дата реєстрації : 14.02.2018 Звідки : Киевская область