SOTD 21.11.2020 Razor: iKon X3 Slant Head Razor with OSS Handle Brush: Taiwan R.O.C. Blade: BIC Chrome Platinum Pre-shave cream: PRORASO Shaving soap: PRORASO After shave balm: tołpa: dermo men, sensitive [Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити це зображення]
Моя Цірюльня, Дмитрий, Mikola, Олександр Тернавский, Юрий, kudesnikRu, Акулов і Поставили вподобайку
Віталіk Постоялець
Повідомлень : 840 Репутація : 74 Дата реєстрації : 03.07.2020 Вік : 42 Звідки : Львів
[Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити це зображення] станок: ATT G1; лезо: GEM Personna PTFE (4); помазок: Shavemac 173 Noir 26mm; мило та АШ: Los jabones de Joserra Viriato; EdT: Dior Fahrenheit
Моя Цірюльня, Ruslan, Дмитрий, Mikola, Олександр Тернавский, razorsedge, kudesnikRu і Поставили вподобайку
svanenkov Частий гість
Повідомлень : 74 Репутація : 4 Дата реєстрації : 23.02.2020 Вік : 51 Звідки : Одесса
Станок: ручка Edwin Jagger + голова Muehle R41 Лезвия: Gillette SB Мыло стик: Tabac original Помазок: Yaqi Sagrada Familia 24 После бритья: лосьон Tabac original Хорошее гладкое бритье. Вот только лезвие не могу подобрать под 41 голову идеально.
Моя Цірюльня, Сэм, Дмитрий, Mikola, Олександр Тернавский, Саша Кавун, Alsko і Поставили вподобайку
uncle187 Бувалий
Повідомлень : 251 Репутація : 271 Дата реєстрації : 11.04.2018 Вік : 34 Звідки : Сумы
[Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити це зображення] СТАНОК ДЛЯ БРИТЬЯ:PHOENIX EPIC OPEN COMB DOUBLE SLANT SAFETY RAZOR " EL FANTASMA" СЫВОРОТКА ДЛЯ БРИТЬЯ: A&E SANDALWOOD ПОМАЗОК:FRANK SHAVING БАЛЬЗАМ ПОСЛЕ БРИТЬЯ: LUXINA
Моя Цірюльня, Ruslan, Andrewt, Дмитрий, Mikola, Олександр Тернавский, razorsedge і Поставили вподобайку
Олександр Lutsk Постоялець
Повідомлень : 610 Репутація : 101 Дата реєстрації : 14.12.2019 Вік : 51 Звідки : Луцьк
Моя Цірюльня, Ruslan, Дмитрий, Олександр Тернавский, razorsedge, uncle187, Gipson і Поставили вподобайку
Алексей V Бувалий
Повідомлень : 145 Репутація : 47 Дата реєстрації : 03.01.2020 Вік : 49 Звідки : Мариуполь
Тема: Мне очень нравится ручка такого показать! Для себя, думаю так. Такая ручка+кисточка из кабана, то будет супер! Чт 26 Лист 2020 - 21:56
vates пише:
SOTd 22.11.2020
[Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити це зображення] станок: ATT G1; лезо: GEM Personna PTFE (4); помазок: Shavemac 173 Noir 26mm; мило та АШ: Los jabones de Joserra Viriato; EdT: Dior Fahrenheit
Моя Цірюльня, Дмитрий, Alsko, Акулов, Aklex, KRuslan, Алексей V та romaan Поставили вподобайку
Алексей V Бувалий
Повідомлень : 145 Репутація : 47 Дата реєстрації : 03.01.2020 Вік : 49 Звідки : Мариуполь
Мне очень нравится ручка такого помазка! Для себя ,так думаю что, такая ручка + кисточка кабана, именно в таком размере,то будет идеально P. S. синтетику, не перевариваю органически... Держу для коллекции и "срочного бритья", один шикарный синтетический помазок, от DS.
romaan Поставив вподобайку
romaan Бувалий
Повідомлень : 364 Репутація : 72 Дата реєстрації : 26.03.2020 Звідки : Kyiv
Мне очень нравится ручка такого помазка! Для себя ,так думаю что, такая ручка + кисточка кабана, именно в таком размере,то будет идеально P. S. синтетику, не перевариваю органически... Держу для коллекции и "срочного бритья", один шикарный синтетический помазок, от DS.
А мне вот наоборот синтетика лучше заходит, этот кабан приятный на коже, но по набору мыла и созданию пены он в моем случае проигрыват
Алексей V Поставив вподобайку
Сэм Постоялець
Повідомлень : 931 Репутація : 395 Дата реєстрації : 06.11.2017 Вік : 42 Звідки : Киев
[Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити це зображення] голова: Yaqi Katana; лезо: Personna Platinum (2) ½; помазок: Omega Connaught 011842; мило та АШ: Tabac
Моя Цірюльня, Сэм, Дмитрий, Олександр Тернавский, uncle187, Alsko, kudesnikRu і Поставили вподобайку
KRuslan Постоялець
Повідомлень : 625 Репутація : 129 Дата реєстрації : 02.03.2019 Звідки : Киев
[Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити це зображення] Станок для бритья: TIMELESS 0.95 Мыло: BARRISTER'S RESERVE LAVENDER Бальзам после бритья: WHOLLY KAW FOUGERE MANIA Помазок: FRANK SHAVING
Моя Цірюльня, Дмитрий, Олександр Тернавский, uncle187, kudesnikRu, Peshek, Акулов і Поставили вподобайку
Vitgor Постоялець
Повідомлень : 610 Репутація : 430 Дата реєстрації : 25.12.2018 Звідки : КиЇв