Трохи про чорне хорватське мило для вмивання та гоління від виробника BIOBAZA.
Відразу ссилочку на офіційний сайт дам
[Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити посилання]Мило знаходиться в тонкій пластиковій мильниці. Упаковано в картонну коробку.
Мило чорне, з додаванням вугілля. Запах досить спецфічний. Це точно не трав'яний або квітковий запах. Пачулі, м'ята і лавр? касторка? натяк на мазь Вишневського? Десь приблизно так :) Описати досить складно, але запах не заважає і може навіть де кому сподобається.
У плані бритвених якостей сказати не можу, домогтися від нього якоїсь пристойної піни не вийшло. Голитися можливо як і звичайним милом - піну дає десь таку ж. При збиванні шампунь, досить не стійкий. Піна сіруватого коліру.
Але є у нього одне дуже гарне вживання - мило для прешейва. Вмитися перед голiнням саме воно.
Вугілля робить дуже м'який пілінг і відмінне очищує шкіру. Вона після вмивання аж рипить. Є зовсім маленьке підсушування і стягування. Але таке незначне, що навіть приємно - відчуття дуже чистої шкіри.
Повинно підійти людям з жирною шкірою.
І як мені здалося трохи розм'якшує волосся, відкриває пори і взагалі відмінний прешейв. Після нього гоління як то взагалі приємніше йде.
Шукати його напевно не буду, але при нагоді прикуплю ще шматочок. Особливо з урахуванням невеликої ціни.
Далі - ілюстрації
[Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити це зображення]