Эта форма для товара с одинаковыми мерами - либо граммы, либо миллилитры. Лосьон/пробник, полная банка мыла/пробник. А здесь 100 гр мыло + неизвестно что = 350 миллилитра. Попытка скрестить бульдога с носорогом.
fill Живе тут
1000 повідомлень
Нагорода надається користувачеві, який написав на форумі 1000 повідомлень.
Повідомлень : 2676 Репутація : 532 Дата реєстрації : 12.02.2018 Вік : 56 Звідки : Київ
Эта форма для товара с одинаковыми мерами - либо граммы, либо миллилитры. Лосьон/пробник, полная банка мыла/пробник. А здесь 100 гр мыло + неизвестно что = 350 миллилитра. Попытка скрестить бульдога с носорогом.
Відносна густина мила ~ 0.85. Далі все легко.
Не дякуй! :-)
Олеся, ARTURIUS та ditrih_ Поставили вподобайку
Олеся АРТИЗАН
Повідомлень : 124 Репутація : 25 Дата реєстрації : 27.10.2020 Звідки : Киев, Николаев
хлопці,по сайту ще багато роботи, я це знаю і працюю над цим. Якщо хочете допомогти порадою, будь ласка, нехай попереду йде ввічливість. Дякую за розуміння.
Oleksii, fill, РустВр, Янеж та ditrih_ Поставили вподобайку
Armadilla Бувалий
Повідомлень : 139 Репутація : 19 Дата реєстрації : 03.12.2020 Вік : 47 Звідки : Харьков
Хто вже затестив sweet dreams і може поділитися першими враженнями?
Мило не тестив, а от аромат лосьйону супер! Святковий, солодкий, або запах коктейлю на тропічному пляжі / цукерок. Я в захваті! Найкращий аромат , поряд з Yuzu. Ще би більше гучності і стійкості ,як у Горинича . Хоча там група ароматів не така. Кайфую, хлопці.. Рекомендую!
Останній раз редагувалося: Янеж (Ср 21 Вер 2022 - 20:07), всього регувалося 1 раз(-и)
fill, РустВр та ARTURIUS Поставили вподобайку
fill Живе тут
1000 повідомлень
Нагорода надається користувачеві, який написав на форумі 1000 повідомлень.
Повідомлень : 2676 Репутація : 532 Дата реєстрації : 12.02.2018 Вік : 56 Звідки : Київ
Хто вже затестив sweet dreams і може поділитися першими враженнями?
Мило не тестив, а от аромат лосьйону супер! Святковий, солодкий, або запах коктейлю на тропічному пляжі.. Я в захваті! Найкращий аромат , поряд з Yuzu. Ще би більше гучності і стійкості ,як у Горинича . Хоча там група ароматів не така. Кайфую, хлопці.. Рекомендую!
А в тебе часом не було Стасового/Алісиного Tutti Frutti? Якщо було, це щось схоже?
Янеж Постоялець
Повідомлень : 513 Репутація : 67 Дата реєстрації : 10.10.2019 Звідки : Рівне
З мене запитували відгуки.. Чесно кажучи, незнаю, що і написати. Продукція багатьма випробувана та добре відома вже. Останні мильні жирові бази - Горинич та на звичайному яловичому жирі - топ якісь та робочі характеристики. Хто раніше пробував ведмедя, але не мав в користуванні останні мила - то дуже і дуже рекомендую. Ведмідь спить в сплячці, інакше нервово курив би. Останні фруктові новинки: "Юзу" та "Sweet dreams"-співпраця Олесі з блогером з Італії. Як вже сказав, аромат солодкий фруктовий, цукерковий. Yuzu- теж солодкуватий, але більш свіжий, цитрус і десь мені відчувається запах дині, хоча Олеся вказує, що аромат грейпфруту. Обидва аромати не є гучними , і надто тривалими. Обоє дуже подобаються. Властивості лосьйонів теж є відомими, і дуже високого рівня. І так, в жировому милі немає запаху жиру, як хтось колись вигадав раніше. Всім рекомендую, аромати можете навіть вибрати індивідуально. Тепер таку продукцію відношу в розділ Must have для кожного. А Олесі бажаю подальшого розвитку, не зупинятись , незважаючи ні на що.
плівка легенька , з самого початку, на хвилинку -другу-третю, лосьйон вбирається шкірою повністю, і блиску немає, в мене шкіра стає матовою шовковистою зволоженою
Qwertyus та ARTURIUS Поставили вподобайку
Янеж Постоялець
Повідомлень : 513 Репутація : 67 Дата реєстрації : 10.10.2019 Звідки : Рівне
Погодився сьогодні драконом, по ттх як і має бути на висоті, все в нормі. [Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити це зображення] По аромату мені нагадало мило від E&S RASAGE TRADITIONNEL SOLSTICE. Однозначно респект Алесі!!!