Бачу, що тема жива, всі охоче залишають відгуки :)
Я залишав раніше)) Цілу осінь і зиму обкатував Дракона старого зразку, в захваті. Стабільний крутий перфоманс Щось у вас чималі розходи. Осінь+зима тільки на одному милі, без ротації. Синтетикою. Піна збивається навіть з мильної води. Тому в мене економно . І ще залишається
Останній раз редагувалося: Янеж (Вт 28 Лют 2023 - 18:49), всього регувалося 1 раз(-и)
РустВр Поставив вподобайку
Янеж Постоялець
Повідомлень : 513 Репутація : 67 Дата реєстрації : 10.10.2019 Звідки : Рівне
Хтось користувався парфумерією від Олесі? Якщо так, поділіться враженнями
Пользуюсь лосьонами (у меня их 3: дракон, unforgiven и total black), просто шикарные. Жирные, хорошо увлажняют и запах сильный, как я люблю. Уверен что и парфюмерия на уровне
РустВр, Янеж, stanislav-q та andreyv1979 Поставили вподобайку
РустВр Бувалий
Повідомлень : 299 Репутація : 10 Дата реєстрації : 23.06.2019 Вік : 47 Звідки : Самбір
[Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити посилання], Парфумована вода Areffa Soap https://www.shaveua.com/t5027p250-topic#66973 (від 3 Груд 2022 )
Олександр Lutsk Поставив вподобайку
ARTURIUS Admin
1000 повідомлень
Нагорода надається користувачеві, який написав на форумі 1000 повідомлень.
Повідомлень : 2918 Репутація : 165 Дата реєстрації : 21.04.2021 Вік : 48 Звідки : Ukraine, Dnipro
На сегодняшний день, по моему мнению, масло до бритья и крем для того же - одни из лучших в своём сегменте. А перепробовал я всякого и много. По моему, я наконец то останавливаю поиск добритьёвых веществ :) Благодарю Алесю за изготовление, а Артура за своевременной подгон))
fill, Акулов, Олеся та ARTURIUS Поставили вподобайку
ARTURIUS Admin
1000 повідомлень
Повідомлень : 2918 Репутація : 165 Дата реєстрації : 21.04.2021 Вік : 48 Звідки : Ukraine, Dnipro
[Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити посилання] В мене є чудовий засіб не тільки перед голінням від Олесі, але й після. Це класний бальзам після гоління. Я б ним з тобою теж поділився, але в самого його мало зараз є. Може трохи згодом.))
_________________ Через терни до зірок!
Акулов та ditrih_ Поставили вподобайку
ditrih_ Постоялець
Повідомлень : 717 Репутація : 67 Дата реєстрації : 20.06.2021 Вік : 47 Звідки : Киев
Есть в ротации молочко после бритья. Хороший, годный продукт. Консистенция намного более плотная, чем у харрисовского. Смущают разве что встречающиеся твёрдые фракции
Янеж, stanislav-q та Bonbon Поставили вподобайку
Bonbon Бувалий
Повідомлень : 266 Репутація : 14 Дата реєстрації : 24.02.2023 Звідки : Київ
Ну що, певно я вже можу писати відгук :) Оскільки я записував свої враження після кожного гоління, то буде трохи багато тексту.
Купив в березні 7 пробників по 15г у Олесі: Steel Credo, More than Ritual, Time Dragon, Discoverer, Golden Sunrise, Smokey Midday, та the Blackest Night.
Станом на сьогодні поголився 18 разів, від 2 до 4 разів кожним. Відразу скажу, що це дуже круто мати можливість брати пробники, певно це був мій перший досвід з артизанським милом і не знав чого очікувати, а мати 100 г мила яке не сподобається не хотілось.
Не буду коментувати аромати, бо це дуже особисто, вони дуже різні і можна знайти те що підходить більше комусь особисто. Хіба що не сподобаються тим хто звик мати зовсім нейтральні мила без вираженого аромату. Із цікавого відзначу те, що за 2-3 використання деякі розкрились в кращу сторону. Якщо на початку було десь 2-«круто вау», 3-«норм аромат/можна користуватись», 2- «не моє точно не візьму». То за пару тижнів стало 3-«круто вау», а решта "можна користуватись".
По характеристикам все трохи розділилось. Ідеалом для мене стало мило Discoverer, прекрасний аромат, чудове пост ковзання, мабуть перше мило після його я жодного разу не хотів використовувати бальзам (за всі 4 гоління, що встиг використати). Чого я не відчував з жодним милом/кремом до цього за всі роки гоління. Якось в мене склалось враження, що менш солодкі аромати (the Blackest Night, Smokey Midday) маютьзначно гірше/відсутнє постковзання, в порівнянні з солодкими (Discoverer, Golden Sunrise), решта десь по середині. Було б цікаво дізнатись чи є там дійсно різниця суттєва у формули, чи то все моє суб’єктивне відчуття.
При цьому піна чудова у всіх мил, єдине що, потрібно набирати добряче мокрим помазком, щоб вистачило на другий прохід. Якщо води при наборі мила менше, мені не завжди вистачало на другий прохід і доводилось добирати. Але тут я ще грішу на мій вже доволі потасканий помазок, певно, що з більшим вузлом таких проблем не має бути. З точки зору якості самої піни то за 1-2 гоління вдалося навчитися її взбивати до шикарної консистенції з усіма ароматами. Тут 10 із 10 по всій лінійці.
Витрата мила: в мене немає можливості перевірити вагу пробників, але виглядає, що 15г пробника має вистачити на 8-10 разів, що відповідає 1,5-2г за раз. Як на мене повністю прийнятно. Я зазвичай не рахую вартість, але це десь 5-7 грн за гоління. До речі, прикольно, що виявилось пробник вигідніше купувати (50/15=3.3 грн за г), ніж велику порцію (400/100=4 грн за г). Проте звісно мати нормальну банку зручніше та приємніше.
Із додаткових особливостей використання 15г пробників: + зручно набивати помазок в руці + просто ідеальний варіант для подорожей - потрібно добряче просушувати перед тим як ховати. При цьому варто або на ребро мило ставити поки сушиться, або перевертати його через деякий час. Я просто тримав у відкритому контейнері і потім закривав, а виявилось, що зверху воно просихало, а знизу між милом та пластиком волога не виходила. Це не проблема, просто вирішив звернути увагу.
Дуже дякую за такий відгук. у 6 мил одна база, тож навряд аромат міг би якимось чином впливати на властивості мила. А от якщо time dragon давав інші характеристики, тут точно таке могло бути. Бо це інша база.
Ruslan, Oleksii, Акулов, Янеж та Bonbon Поставили вподобайку
Bonbon Бувалий
Дякую за зворотній зв’язок! Потрібно мені певно ще поекспериментувати з водою. Жорсткість води може також впливати. Особливо з Smokey Midday, бо аромат дуже зайшов, але ідеальних (як в інших ароматах лінійки) характеристики не вийшов ще.
Олеся АРТИЗАН
Повідомлень : 124 Репутація : 25 Дата реєстрації : 27.10.2020 Звідки : Киев, Николаев
Витрата мила: в мене немає можливості перевірити вагу пробників, але виглядає, що 15г пробника має вистачити на 8-10 разів, що відповідає 1,5-2г за раз. Як на мене повністю прийнятно. Я зазвичай не рахую вартість, але це десь 5-7 грн за гоління. До речі, прикольно, що виявилось пробник вигідніше купувати (50/15=3.3 грн за г), ніж велику порцію (400/100=4 грн за г). Проте звісно мати нормальну банку зручніше та приємніше.
Трохи доповню свій минулий огляд, оскільки видно, що помилився прикидаючи без вагів витрату мила, а для когось вартість може мати вирішальне значення купляти чи ні. Закінчив перший пробник Golden Sunrise - вистачило на повних 16 раз. Discoverer вже 12 раз користувався і там ще точно більше 3-х раз залишок. Таким чином розход мила менше ніж 1г за гоління.
Акулов, stanislav-q, Олеся та ditrih_ Поставили вподобайку
ARTURIUS Admin
1000 повідомлень
Steel Credo - варіація на тему Авентус Крід Yuzu Melody - солодкий цитрус з легким димним шлейфом Agave - свіжий аромат кафір лайму та агави.
На мою думку, найцікавіші 2: November watermelon. Не солодкий, трошки кавунчика придають свіжих акватичних нот. а далі іде ветівер та йод Summertime. Cвіжий огірок, лайм, м'ята з нотами зелені (не ментольна, не пече, не холодить, на себе увагу не натягує) і трошки зеленого чаю.
Зауважте, що можна обрати базу для мила: веган або база на ведмежому жирі.
Останні 2 пропозиції вважаю дуже вдалими ароматами. Листопадовий кавун більш благородний та парфумований. Літня пора - вам сподобається, якщо хочеться просто свіжості.
З цими ароматами можна замовити будь-що: прешейв олію або крем, мило веган або на ведмежому чи яловичому жирі, лосьйон чи молочко після гоління, шампунь та гель для душу. Не бачите цього всього на сайті? пишить у коментарі до замовлення. Я все побачу, порахую.
Останній раз редагувалося: Олеся (Ср 31 Травень 2023 - 19:55), всього регувалося 2 раз(-и)
Акулов, stanislav-q, Cawa та Bonbon Поставили вподобайку
Олеся АРТИЗАН
Повідомлень : 124 Репутація : 25 Дата реєстрації : 27.10.2020 Звідки : Киев, Николаев
Важливо! Найближчий розклад: Червень - працюю Липень-серпень - не працюю. Але на сайті можна буде замовити обмежену кількість товару (деякі позиції мила та лосьйонів), чемний та вихований гномик обіцяв робити відправки двічі на тиждень. А з вересня я повертаюсь до роботи з дуже цікавою новинкою в ароматі, та з люксовою версію мила в дерев'яній чаші ;)
Нагадую: поки я на місці, ви можете замовити будь-яку косметику з улюбленим ароматом.
Олеся, а це щось з тієї ж рубрики як і лосьойн після гоління огірок? Як раз його вперше сьоглодні спробував. Дуже цікавий аромат для літа.
так, це воно, на момент відправки назва ще не придумалась [Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити це зображення] , а поділитися хотілось "вже" :))
Bonbon Поставив вподобайку
Bonbon Бувалий
Супер :) дякую Підтверджую, аромат дуже літній. Віддає чимось приємним з дитинства (90-ті). Поки що не зрозумів чим саме, потрібно ще декілька разів спробувати, щоб зрозуміти.