Стріми для артизанів, людей які роблять подібні бізнеси — важливі. Це викликає довіру до людини і спонукає (або навпаки) спробувати те, що ця людина пропонує, якщо до цього були сумніви.
Спасибо за ваш ответ. Насчёт большинства остались сомнения. Надо знать соотношение числа участников стрима и посмотревших видео а записи. Сейчас стоит число посмотревших 55. Не знаю, это зрители стрима или общее количество посмотревших. Я не смотрю эфирное ТВ с 2000 года, наверное, разучился смотреть прямые эфиры. И, конечно, не ясно КПД подобной активности. LTV, скорее, определяется качеством продукта и доступностью аналогов. Это все же продуктовый бизнес, а не сервисный.
2046 Поставив вподобайку
SurferUa Частий гість
Повідомлень : 67 Репутація : 0 Дата реєстрації : 28.09.2022 Звідки : Киев
Про говорящую голову получилось немного грубовато) И сам вопрос выглядит так, как если бы обесценивался чужой труд, но в тоже время видно что это получилось не намеренно, без злого умысла)
"Говорящая голова" - это формат контента. Я не давал никому конкретно никаких определений и эпитетов.
Meo Бувалий
Щоб уникнути зайвої роботи, можна просто розбивати відео запис стріму по тайм кодам, дублювати посилання на стрім на форум, а там, бажаючому по таймкодам спокійно прослухати відповіді на питання, які його цікавлять.
Це і на майбутнє буде корисно і зручно.
SurferUa Поставив вподобайку
ARTURIUS Admin
1000 повідомлень
Нагорода надається користувачеві, який написав на форумі 1000 повідомлень.
Повідомлень : 2918 Репутація : 165 Дата реєстрації : 21.04.2021 Вік : 48 Звідки : Ukraine, Dnipro
Спасибо за ваш ответ. Насчёт большинства остались сомнения. Надо знать соотношение числа участников стрима и посмотревших видео а записи. Сейчас стоит число посмотревших 55. Не знаю, это зрители стрима или общее количество посмотревших. Я не смотрю эфирное ТВ с 2000 года, наверное, разучился смотреть прямые эфиры. И, конечно, не ясно КПД подобной активности. LTV, скорее, определяется качеством продукта и доступностью аналогов. Это все же продуктовый бизнес, а не сервисный.
55 — це кількість переглядів саме запису. Стосовно LTV — так, згоден. Але у випадку Олесі, стріми — це безкоштовний канал продажу+маркетинг (безкоштовний). І все це в купі і вплине на LTV, тому що продукти Олеся робить добрі! І люди які купують цю продукцію за кордоном – тому підтвердження. Сам спілкувався з одним італійцем, який користується досить дорогими речами, небезпечними бритвами, різною косметикою із люксових сегментів, і йому продукція Areffa довподоби. Тому, це комплексно все.
А стосовно ТВ — підтримую. Це шкідливо для мізків :)
Олеся та SurferUa Поставили вподобайку
Yura_ Бувалий
Повідомлень : 166 Репутація : 6 Дата реєстрації : 16.10.2021 Вік : 55 Звідки : Львів
Які аромати доступні до замовлення? наразі іх 21. Куди дивитись? як заходите на головну сторінку, натискаєте на круглий логотип, з'являється випадаюче меню з іконками ароматів. Натиснувши на них, можна прочитати короткий опис до аромату
Cawa Поставив вподобайку
Олеся АРТИЗАН
Повідомлень : 124 Репутація : 25 Дата реєстрації : 27.10.2020 Звідки : Киев, Николаев
На прошлой неделе впервые познакомился с продукцией от Олеси. (Место приобретения - [Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити посилання]
Молочко после бритья Time Dragon Areffa Soap
Лосьон после бритья The Blackest Night Areffa Soap
Продукцией остался доволен. Лосьон отлично убирает покраснение, успокаивает кожу. Да, оказывает некоторый стягивающий эффект, но моя кожа всегда была чувствительна к спиртосодержащим лосьонам. Молочко, в целом, достаточно увлажняет, быстро впитывается, при этом приятно пощипывает кожу. Да, на осень-зиму хорошо бы иметь вариант такого молочка, но более жирного. Но опять же, у каждого своя кожа и свои требования. Ароматы заслуживают отдельной оценки 5. Достаточно стойкие, но не мозговыносящие.
STEEL, fill, Акулов, andreyv1979 та Yura_ Поставили вподобайку
Сэм Постоялець
Повідомлень : 931 Репутація : 395 Дата реєстрації : 06.11.2017 Вік : 42 Звідки : Киев
На прошлой неделе впервые познакомился с продукцией от Олеси. (Место приобретения - [Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити посилання]
Молочко после бритья Time Dragon Areffa Soap
Лосьон после бритья The Blackest Night Areffa Soap
Продукцией остался доволен. Лосьон отлично убирает покраснение, успокаивает кожу. Да, оказывает некоторый стягивающий эффект, но моя кожа всегда была чувствительна к спиртосодержащим лосьонам. Молочко, в целом, достаточно увлажняет, быстро впитывается, при этом приятно пощипывает кожу. Да, на осень-зиму хорошо бы иметь вариант такого молочка, но более жирного. Но опять же, у каждого своя кожа и свои требования. Ароматы заслуживают отдельной оценки 5. Достаточно стойкие, но не мозговыносящие.
Вот именно, что пощипывает, меня пощипывает и мыло тоже, видимо моей коже не подходят отдушки или какие-то там компоненты, а так продукция хорошая если бы не пощипывало я бы пользовался
Wolfskin та Акулов Поставили вподобайку
stanislav-q Бувалий
Повідомлень : 393 Репутація : 12 Дата реєстрації : 29.06.2020 Звідки : Украина, Днепр
Пробник мыла Areffa Soap Smokey Midday. Очень хорошее мыло. Понравилось и ароматом, и по ттх. Добавить больше нечего, кроме того, что позже возьму одно или два полноразмерных для регулярного использования.
STEEL, fill, Акулов, wakidzasi, stanislav-q, Олеся, andreyv1979 і Поставили вподобайку
Yura_ Бувалий
Повідомлень : 166 Репутація : 6 Дата реєстрації : 16.10.2021 Вік : 55 Звідки : Львів
Маю взяти невеличку паузу в замовленнях. В цей час планую додати на сайт все, що чекає своєї черги. Тож, міні-відпустка з 30 грудня по 3 січня 2024. З 4 січня працюватиму знов :)
Олеся, не хвилюйся. Бухай спокійно .
Wolfskin, andreyv1979, ditrih_ та Alfed Поставили вподобайку
Олеся АРТИЗАН
Повідомлень : 124 Репутація : 25 Дата реєстрації : 27.10.2020 Звідки : Киев, Николаев