В пошуках своєї бритви з посилання камрада vates познайомився з таким станком. На теренах інтернет про нього не багато розповідається. Можливо в когось з форумчан є такий агрегат і є можливість розповісти про нього? Буде цікаво дізнатись більше. Ціна на ньго в Европі приблизно 30 умовних. У станка є "брат", опис якого є тут на форумі, але ця модель цікава тим, що в неї вкладаються половинки звичайного леза.
Є в продажі в Україні на цьому сайті: [Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити посилання] Але як на мене, то дороговато.
Є на італійскому сайті, ціна більш-менш приємна: [Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити посилання] Але як його з відти отримати?
По поводу Italian Barber на форуме есть подробная инструкция. Читайте в ветке с магазинами. Единственный нюанс, это либо вам ждать коллективной закупки, или заказывать там на $60 чтобы доставка была бесплатная по США, а дальше NP Shopping.
ARTURIUS Поставив вподобайку
vates Постоялець
Повідомлень : 862 Репутація : 328 Дата реєстрації : 02.04.2020 Звідки : Kyiv
Досить комфортний станок. На алюмінієвий Hawk (2-го покоління) схожий тільки зовні: через різні властивості "набоїв" працює по-іншому. Висока якість виготовлення, Yaqi до нього дуже далеко. З м'якими лезами - низька ефективність. З гострими - середня. Мені він занадто легкий. Крім того, не люблю цей матеріал на шкірі.
ARTURIUS Admin
1000 повідомлень
Нагорода надається користувачеві, який написав на форумі 1000 повідомлень.
Повідомлень : 2918 Репутація : 165 Дата реєстрації : 21.04.2021 Вік : 48 Звідки : Ukraine, Dnipro
Досить комфортний станок. На алюмінієвий Hawk (2-го покоління) схожий тільки зовні: через різні властивості "набоїв" працює по-іншому. Висока якість виготовлення, Yaqi до нього дуже далеко. З м'якими лезами - низька ефективність. З гострими - середня. Мені він занадто легкий. Крім того, не люблю цей матеріал на шкірі.
Дякую Вам. Для жорсткої щетини на кожен день комфортного гоління з гострим лезом підійде, як на Ваш погляд?
ARTURIUS Admin
1000 повідомлень
Нагорода надається користувачеві, який написав на форумі 1000 повідомлень.
Повідомлень : 2918 Репутація : 165 Дата реєстрації : 21.04.2021 Вік : 48 Звідки : Ukraine, Dnipro
По поводу Italian Barber на форуме есть подробная инструкция. Читайте в ветке с магазинами. Единственный нюанс, это либо вам ждать коллективной закупки, или заказывать там на $60 чтобы доставка была бесплатная по США, а дальше NP Shopping.
Було б добре згуртуватись з кимось з камрадів і замовити на Italian Barber разом.
vates Постоялець
Повідомлень : 862 Репутація : 328 Дата реєстрації : 02.04.2020 Звідки : Kyiv
Дякую Вам. Для жорсткої щетини на кожен день комфортного гоління з гострим лезом підійде, як на Ваш погляд?
Прошу. Не знаю, це дуже індивідуально. Якщо виходить виголитися базовими "німцями" (89, 34, KCG), то, як на мене, і з цим проблем не має бути. Але по суб'єктивній якості гоління (ефективність, контроль, емоції) я б поставив катану вище.
AAlexandr Частий гість
Повідомлень : 53 Репутація : 10 Дата реєстрації : 15.01.2019 Вік : 29 Звідки : Дніпро
Побрился я первый раз своим Razorock Eco. Брился я г-образным станком впервые, немного не привычно было, хотелось перевернуть станок на другую сторону и продолжить брить другой стороной лезвия :-). Брился с лезвиями Crown, выбрился довольно таки хорошо. Ни одной точки/пореза не получил. Бритьё вышло очень комфортным, для любителей мягких станков подойдёт на отлично! Окончательные выводы делать рано, нужно попробовать и с другими лезвиями. Но сразу что заметил, так это четкое ощущение лезвия на лице. По бритью в целом мне Eco похож на RR Lupo, но с большим ощущением лезвия на лице. В целом станок интересный, но моим основным он скорее всего не станет. P.S. теперь начинаю засматриваются на RR Hawk (похоже, что хомяка не остановить :bounce: ).[Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити це зображення]
razorsedge, vates, Віталіk, Александр 7676, ARTURIUS та ditrih_ Поставили вподобайку
AAlexandr Частий гість
Повідомлень : 53 Репутація : 10 Дата реєстрації : 15.01.2019 Вік : 29 Звідки : Дніпро
Вчера побрился RR Eco + Treet Platinum. Вот это я кайфонул! Это ББС. Должен признаться, я давно так чисто не выбривался. Кожа после бритья бархатистая и пеньки не ощущаются даже на шее и скулах. Но ощущение лезвия на коже никуда не делось. В процессе бритья пару раз показалось, что снял немного эпидермиса, но это было обманчиво (скорее всего это мое личное восприятие). Лосьон припекал совсем немного.