То не самые дорогие выходит... Кому эти лезвия нравятся больше чем другие - будет покупать их несмотря на цену.
Это каким лохом нужно быть, чтобы покупать их за такую цену? Практически уровень ASTRA за 10 грн. По остроте - Featcher после шестого бритья. Еще и произведены кацапами. Станок, естественно, вполне сносный за цену по акции и бесплатно бриться прилагаемыми лезвиями можно. Не выбрасывать же.
ARTURIUS Admin
1000 повідомлень
Нагорода надається користувачеві, який написав на форумі 1000 повідомлень.
Повідомлень : 2918 Репутація : 165 Дата реєстрації : 21.04.2021 Вік : 48 Звідки : Ukraine, Dnipro
Тема: Re: Лезвия King C Gillette Пн 13 Травень 2024 - 20:11
[Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити посилання] Будь ласка, підбирайте слова і тон в своїх висловах!
Правила Форуму 2. Першим та основним правилом ресурсу є взаємоповага та ввічливість. Дотримуйтесь правил пристойності та гарного тону.
Дякую за розуміння!
_________________ Через терни до зірок!
Alex Поставив вподобайку
Alex Постоялець
Повідомлень : 553 Репутація : 193 Дата реєстрації : 09.02.2018 Звідки : Киев
Тема: Re: Лезвия King C Gillette Вт 14 Травень 2024 - 7:10
ARTURIUS пише:
[Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити посилання] Будь ласка, підбирайте слова і тон в своїх висловах!
Правила Форуму 2. Першим та основним правилом ресурсу є взаємоповага та ввічливість. Дотримуйтесь правил пристойності та гарного тону.
Дякую за розуміння!
Зрозуміло. Якщо використане слово неприйнятне на сторінках форуму, буду більш ретельно підбирати слова. Пост не стосується жодного з форумчан, лише гіпототичної особи якій подобається і яка готова придбати російську продукцію. Таких сьогодні мало. Практично всі в спеціально обладнаному місці в Запоріжжі.
ARTURIUS Поставив вподобайку
blind_d Бувалий
Тема: Re: Лезвия King C Gillette Пн 3 Черв 2024 - 16:39
Тільки що мене це лезо поголило 12й раз))) Станок EJ DE89. Таке враження, що це лезо і не тупиться))
Ruslan та Yura_ Поставили вподобайку
Гость Гість
Тема: Re: Лезвия King C Gillette Вт 4 Черв 2024 - 20:01
Наткнулся на упаковку из 100 штук, раньше таких не видел и цена абсолютно нормальная King C 100 pc
Гость Гість
Тема: Re: Лезвия King C Gillette Ср 5 Черв 2024 - 8:03
Почитал побольше, и 100 пак и новые 10 пак производятся больше не в россии а в китае, как магазины откроются сбегаю возьму китайские на затест сравню с российскими у меня еще 7 штук осталось
Гость Гість
Тема: Re: Лезвия King C Gillette Чт 6 Черв 2024 - 20:54
вчера отптисаться не получилось так как в магазинах в пешей доступности не нашел лезвий King C, поетому заказал упаковку из 100 Визуально разница между лезвиями состоит в том что на русских с одной стороны гравировка с другой пусто, а на китайских с обеих сторон надписи краской [Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити це зображення] хорошие новости для тех кто не любит клей на лезвиях, на китайцах его нет [Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити це зображення] В работе разницы не почувствовал, брил пол лица одним и пол лица другим в бритве Blackbird. В интернете увидел информацию что китайцы по стабильности как Bic, в одной и той же пачке могут быть как хорошие так и не очень лезвия, видимо мне повезло достать нормальное с первого раза, подтвердить данную информацию пока не могу, как использую несколько пачек отпишусь
Alex Постоялець
Повідомлень : 553 Репутація : 193 Дата реєстрації : 09.02.2018 Звідки : Киев
Тема: Re: Лезвия King C Gillette Пт 7 Черв 2024 - 9:04
Без стеба, просто интересно, зачем брать сто китайских лезвий, причем играя в лотерею (В интернете увидел информацию что китайцы по стабильности как Bic, в одной и той же пачке могут быть как хорошие так и не очень лезвия), если есть идеальные японские Feather, кторые, как утверждал, тебе нравятся больше всего?
blind_d Бувалий
Тема: Re: Лезвия King C Gillette Пт 7 Черв 2024 - 9:11
Alex пише:
Без стеба, просто интересно, зачем брать сто китайских лезвий, причем играя в лотерею (В интернете увидел информацию что китайцы по стабильности как Bic, в одной и той же пачке могут быть как хорошие так и не очень лезвия), если есть идеальные японские Feather, кторые, как утверждал, тебе нравятся больше всего?
У кожного свої мухі)))) Думаю, що це цікавість)
Гость Гість
Тема: Re: Лезвия King C Gillette Пт 7 Черв 2024 - 14:34
Alex пише:
У меня есть три рабочих лезвия которые работают везде, это Nacet, King C, Feather, самое любимое из них Nacet, в работе Feather и Nacet примерно 50/50 участвуют, Nacet в основном использую когда нахожусь "дома", Feather в путешествиях, Аруба Мексика Бразилия Аргентина продают Feather в магазинах как основное лезвие ( у них оно там с бирюзовой этикеткой в отличии от привычных жёлтых/черных), King C в основном покупал только если это было единственное доступное в магазинах лезвие, и небыло времени ждать сутки на доставку. Стоимость упаковки на 100 примерно такая же как в магазине купить 20, почему бы сразу 100 не взять? Зайдет- прилично сэкономил, не зайдет- не сильно потерял.
Batman Частий гість
Повідомлень : 91 Репутація : 1 Дата реєстрації : 28.11.2022 Звідки : Україна
Тема: Re: Лезвия King C Gillette Пт 8 Лист 2024 - 4:53
Довгий час свято вiрив, що Gillette King C та Gillette Platinum, то одне й те саме лезо у різних конвертиках! Але нещодавно прогнав ці леза в Lupo Aluminium, на диво виявилось що King C взагалі не голить, абияк вишкрябав обличчя, а голову взагалі не зміг поголити, взяв інше лезо. Platinum навпаки два рази чудово поголив голову + обличчя, звичайно під кінець вже відчувалось що лезо просіло, але доголився. З іншими бритвами такої шаленої різниці не помічав, був повністю згоден що леза однакові, лише здавалось що King C трошки м'якіше. Я можу присягнути що в м'якому станку King C та в шаленій R41 ці леза голили плюс мiнус однаково, але в Lupo Aluminium лезо King C ну зовсім не голилить. Дивна та цiкава історія, не знаю що думати))
Ruslan, fill, Wolfskin, andreyv1979, Yura_ та Meo Поставили вподобайку
Wolfskin Постоялець
Повідомлень : 685 Репутація : 10 Дата реєстрації : 05.07.2018 Вік : 44 Звідки : Станіславщина
Тема: Re: Лезвия King C Gillette Пт 8 Лист 2024 - 13:51
Batman пише:
Довгий час свято вiрив, що Gillette King C та Gillette Platinum, то одне й те саме лезо у різних конвертиках! Але нещодавно прогнав ці леза в Lupo Aluminium, на диво виявилось що King C взагалі не голить, абияк вишкрябав обличчя, а голову взагалі не зміг поголити, взяв інше лезо. Platinum навпаки два рази чудово поголив голову + обличчя, звичайно під кінець вже відчувалось що лезо просіло, але доголився. З іншими бритвами такої шаленої різниці не помічав, був повністю згоден що леза однакові, лише здавалось що King C трошки м'якіше. Я можу присягнути що в м'якому станку King C та в шаленій R41 ці леза голили плюс мiнус однаково, але в Lupo Aluminium лезо King C ну зовсім не голилить. Дивна та цiкава історія, не знаю що думати))
Заинтриговали. Станок Кинг купил ещё прошлой зимой, а вот лезвиями ни разу не пользовался.
Batman та Meo Поставили вподобайку
Kitten911 Живе тут
1000 повідомлень
Нагорода надається користувачеві, який написав на форумі 1000 повідомлень.
Повідомлень : 3657 Репутація : 112 Дата реєстрації : 08.06.2021 Вік : 94 Звідки : Одесса
Тема: Re: Лезвия King C Gillette Пт 8 Лист 2024 - 14:32
Как по мне лезвия очень хорошие! Точно лучше чем платинум
Meo Поставив вподобайку
Meo Бувалий
Тема: Re: Лезвия King C Gillette Пт 8 Лист 2024 - 15:14
Kitten911 пише:
Как по мне лезвия очень хорошие! Точно лучше чем платинум
Wolfskin пише:
Заинтриговали. Станок Кинг купил ещё прошлой зимой, а вот лезвиями ни разу не пользовался.
Вот и я малость удивился, брился этими лезвиями (идущими в комплекте к станку) около года назад, запомнились как острые и хорошие, осталась одна штука (оставил специально если понадобится для сравнения), на следующей неделе надо будет его затестить, освежить впечатления.
Wolfskin та Kitten911 Поставили вподобайку
ditrih_ Постоялець
Повідомлень : 717 Репутація : 67 Дата реєстрації : 20.06.2021 Вік : 47 Звідки : Киев
Тема: Re: Лезвия King C Gillette Пн 11 Лист 2024 - 8:05
Лезвия которые продаются отдельно от станка, такие же как и продающиеся со станком. Специально покупал для сравнения.
Wolfskin, Kitten911, all75 та Meo Поставили вподобайку
Meo Бувалий
Тема: Re: Лезвия King C Gillette Ср 13 Лист 2024 - 11:32
Проверил, остроты хватает и при этом лезвие мягкое, для меня оптимальный вариант.. По всей видимости есть несовместимость со станком Lupo..
Wolfskin, Kitten911 та Batman Поставили вподобайку
Batman Частий гість
Повідомлень : 91 Репутація : 1 Дата реєстрації : 28.11.2022 Звідки : Україна
Тема: Re: Лезвия King C Gillette Пт 15 Лист 2024 - 12:24
Сьогодні зарядив в Razorock BBS A те саме King C лезо, що не голило в Lupo Aluminium. Ну що сказати поголився "задовільно", лезо голило м'яко та бадьоро хоча не дуже чисто, але всеж таки, на відміну від Lupo Aluminium, поголився (обличчя + голова). Далі лезо йде у смітник. Таке собі лезо, м'яке/комфортне, але недостатньо гостре, раніше воно мені подобалось набагато більше. Дивно, чому в Lupo воно зовсім не голило? Невже вага бритви так посприяла чи геометрія? Напевно всеж таки вага. ХЗ. Зараз впевненний, що King C та Gillette Platinum, то різнi леза. Нi того нi iншого в мене бiльше нема, купувати я їх не збираюсь, тому тест на цьому скiнчився)) Вибачайте))
fill, Wolfskin, Yura_, all75 та Meo Поставили вподобайку