Відгуки суперечливі були пов'язані наскільки я розумію в першу чергу з тим, що не всі леза можна було поставити в перші версії бритви. В моїй версії такої проблеми нема. В цілому враження досить позитивні. Ефективність на високому рівні, зовні, баланс все мене влаштовує повністю
razorsedge, Акулов, Янеж, vates, Виктор75, egoist та ditrih_ Поставили вподобайку
vates Постоялець
Повідомлень : 862 Репутація : 328 Дата реєстрації : 02.04.2020 Звідки : Kyiv
[Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити це зображення] станок: Ever-Ready 1912; лезо: GEM Personna PTFE; помазок: Zenith 507U XSE; мило та АШ: Old Spice (vintage)
Стас, Minelay, Andrewt, Олександр Тернавский, Юрий, razorsedge, Peshek і Поставили вподобайку
ARTURIUS Admin
1000 повідомлень
Нагорода надається користувачеві, який написав на форумі 1000 повідомлень.
Повідомлень : 2918 Репутація : 165 Дата реєстрації : 21.04.2021 Вік : 48 Звідки : Ukraine, Dnipro
Бритва: Premier Мило: КРЯ-КРЯ by DENISUS Помазок: Simpson T3 Лосьон: Proraso
PS. Особо хочу выразить огромную благодарность Стасу Доманскому (Just a Hobby) за восстановление и заточку клинка! Респект и уважуха за внимание и прекрасный результат! Спасибище тебе большое человеческое!
_________________ Через терни до зірок!
Стас, Minelay, WetShaver, Олександр Тернавский, Юрий, Gipson, Акулов і Поставили вподобайку
Kitten911 Живе тут
1000 повідомлень
Повідомлень : 3657 Репутація : 112 Дата реєстрації : 08.06.2021 Вік : 94 Звідки : Одесса
Честно говоря даже не верю что это та же бритва которую я Стасу завозил, та была старая и побитая жизнью, а эта прям как новенькая! Стас мастер своего дела, у меня ножик новым такой острый не был как сейчас)))
WetShaver, Акулов та ARTURIUS Поставили вподобайку
ARTURIUS Admin
1000 повідомлень
Повідомлень : 2918 Репутація : 165 Дата реєстрації : 21.04.2021 Вік : 48 Звідки : Ukraine, Dnipro
Честно говоря даже не верю что это та же бритва которую я Стасу завозил, та была старая и побитая жизнью, а эта прям как новенькая! Стас мастер своего дела, у меня ножик новым такой острый не был как сейчас)))
Та да, я уже думал клинок умер, ан нет.. Клинок жив!! )))
_________________ Через терни до зірок!
Акулов та Kitten911 Поставили вподобайку
KRuslan Постоялець
Повідомлень : 625 Репутація : 129 Дата реєстрації : 02.03.2019 Звідки : Киев
[Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити це зображення] станок: Ever-Ready 1914; лезо: GEM Personna PTFE; помзаок: Semogue SOC 2-band finest 24mm; крем: Proraso; АШ: Areffa
Minelay, Олександр Тернавский, Юрий, Акулов, Vitgor, KRuslan, Янеж і Поставили вподобайку
Kitten911 Живе тут
1000 повідомлень
Повідомлень : 3657 Репутація : 112 Дата реєстрації : 08.06.2021 Вік : 94 Звідки : Одесса
Бритва: Muhle R41 GS Лезвия: Feather Помазок: Yaqi синтетика 24мм Мыло: пробник от [Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити посилання] Лосьон: Old Spice[Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити це зображення]
Minelay, Andrewt, Oleksii, Олександр Тернавский, Юрий, Peshek, Акулов і Поставили вподобайку
ditrih_ Постоялець
Повідомлень : 717 Репутація : 67 Дата реєстрації : 20.06.2021 Вік : 47 Звідки : Киев
[Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити це зображення] Станок - Pearl Flexi. Двумя лезвиями по разным сторонам в BBS, шикарный инструмент, прям родным стал после первой встречи :) . Тестовое мыло от IGORMARK - очень, очень понравилось! Один "минус", из-за запаха, постоянно его хочется сожрать))) Шутка)) Но о нём в его же ветке
Minelay, Oleksii, WetShaver, alexzu37, Олександр Тернавский, Юрий, Peshek і Поставили вподобайку