[Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити це зображення] Моє вітання панове, живий, здоровий)) давно я не постив нічого на форумі, але нарешті потрапив в цивілізацію, мав час та натхнення, так що нічне гоління, перше цієї зими, в процесі приймали участь: 3х місячна щетина, станок Muhle R41GS; помазок Vulfix 404; мило Areffa soap steel credo; лезо Feather; лосьйон Old Spice.
Minelay, Ruslan, Prometheus, Denisus, Олександр Тернавский, Романюк, Peshek і Поставили вподобайку
Олександр Тернавский Живе тут
1000 повідомлень
Нагорода надається користувачеві, який написав на форумі 1000 повідомлень.
Повідомлень : 1987 Репутація : 1379 Дата реєстрації : 09.02.2018 Вік : 63 Звідки : планета Земля - Мир
ПШ и АШ - спиртовая сыворотка - делал собственноручно. GEM 1912 с лезвием PERSONNA. Мыло бритвенное - Soap Commander Vision. Помазок 40 мм с ворсом Boti Brush 2022 New Tuxedo очень плотный, выдаёт отличнейший массаж плюс самый быстрый по пеногенерации.
Отвык от GEM. Бритьё малоэффективное, недостаточно чистое, жёсткое, но безопасное. Брился по времени раза в три дольше обычного. Ощущение кожи после бритья великолепное. Поймал себя на мысли, что лезвие в бритье по ощущениям похоже на "Восход", который специально затупили раза в три.
Edwin Jagger 3ONE6 + BIC Chrome Platinum, Omega EVO E1882, Areffa Soap, Тройной Эффект. [Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити це зображення]
[Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити це зображення] Мило: SV Dolomiti; Помазок: Sfumato synthetic; Станок: GEM 1912; Лосьйон: Speick.
Ruslan, Prometheus, Peshek, Акулов, Янеж, Qwertyus, Віталіk і Поставили вподобайку
Ігор Стетхем Бувалий
Повідомлень : 324 Репутація : 18 Дата реєстрації : 03.06.2021 Звідки : Біла Церква
Мило PC синя-щодо аромату номер 1 серед мил що користувався, мені дуже подобається, мило дуже економне. Шкіра після гоління ніжна. З водою головне не переборщити, не обличчі не підсихає, аромат на всю квартиру дорогого нішевого парфюму.
Лосьон Ірландський мох-мені це поєднання зеленого Барбасола, Проразо зеленого на терпкій фужерній підложці з відтінком моху. Аромат не ретро але в дусі такого собі чистого травяного еліксиру. Не липкий, без ментолу , не залишає плівки-щось на тему одеколона що був в батька ''руській лес'' але на сучасний лад.
Помазок Зеніт кабанець, гарний вправний трудяга, без мега масажу, з милом впорався хутко.
Дрізд!!! З лезом Уста думав що будуть вуха в отій зеленій чаші)) дуже повільно робив рухи, два проходи без добривок, навіть не порізався але агресивненько, спробую слідуючого разу на м’якіших лезах. Який же він гарний цей Blackland. Хто хоче придбати і вагається, раджу, він вартий того.
Пробник туалетної води Версаче Єрос, то був подаруночок до мила, колись мав парфюм цей, мені подобається як він розкривається, кінцеві ноти.
Minelay, Ruslan, Prometheus, Романюк, Акулов, Янеж, 2046 і Поставили вподобайку
2046 Постоялець
Повідомлень : 618 Репутація : 84 Дата реєстрації : 27.06.2020 Звідки : Kyiv
Хочу всіх привітати з наступаючим 2023. Нехай цей страшний рік закінчиться, а з 2023 почнеться розквіт нашої держави, щоб у новому році наша спільна (українська) мрія здійснилася. Хай у ваших сім‘ях буде спокій, мир, злагода і спільна, достатня, русофобія. Всім кайфового гоління, всіх вітаю, як раз під повітряну тривогу.