Магазин багатьом камрадам відомий і не новий, про нього не одноразово згадувалося на нашому форумі, Yourshaving.com має в наявності досить великий асортимент продукції для вологого гоління і не тільки по хороших цінах. Єдине зауваження, що потрібно самому контролювати, щоб не додати засоби, які містять спирт в замовлення, на даний момент неможливо доставити алкогольні лосьйони після гоління з Іспанії в Україну, це стосується усіх іспанських і не тільки інтернет магазинів, система його сформує, кошти спише, а замовлення швидше за все застряне на митниці і буде там доки ви не зрозумієте це і не сконтактуєтесь з власником Jose Luis в простонароді Хосе. Останній правда вирішує це повернення товару сам, і взагалі оперативно вирішує можливі труднощі при роботі з його магазином. Доставка в Україну коштує адекватні гроші і що важливо магазин автоматично віднімає від ціни товару ТАХ у розмірі 15% при замовленнях в Україну!
Сьогодні Хосе запропонував відкрити спеціальний ваучер з назвою нашого форуму, який надає знижку 10% всім форумчанам на весь перелік товару в його магазині, і оперативно зробив це
[Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити це зображення] Тест драйв :D Як тільки ми вибираємо країну доставки Україна та вписуємо shaveua.com в поле Voucher (позначено на малюнку 1) отримуємо знижку 10% від суми замовлення (позначено на малюнку 2), яка в два рази перевищує вартість доставки в Україну (позначено на малюнку 3), тобто інакши кажучи, при замовлені товару на 60 Євро, форумна знижка покриває доставку товару в Україну, зі збільшенням суми замовлення - починаємо заробляти Ну і звичайно ТАХ=0 (позначено на малюнку 4)
STEEL Постоялець
Повідомлень : 736 Репутація : 456 Дата реєстрації : 22.11.2017 Вік : 33 Звідки : Николаев / Одесса
Категорически рекомендую этот магазин! Вдвойне приятно, что у нашего форума своя скидка появилась. Продублирую свой отзыв от 12 февраля 2018 из другой темы (если как-то нарушаю правила, пардоньте):
STEEL пише:
Испанский магазин бритвенных ништяков Yourshaving.com
Магазинчик небольшой, но цены хорошие. Хозяина магазина зовут Хосе, он очень отзывчивый и заботится о своём клиенте. Доставка только с треком, оплатить можно через пейпал или на карту. VAT вычитается (цену с налогом вы не увидите, т.к. сайт определяет местоположение по IP-адресу и сразу показывает актуальный прайс). Раньше спирт слал, сейчас я не знаю (если написать, должен ответить по этому поводу). Об этом магазине читал исключительно положительные отзывы, хозяин всегда готов выслать/компенсировать разбитую бутылку или недоложенный по ошибке товар. Расскажу немного о моём заказе. Оплату сделал в 9 вечера по Киеву. В час ночи уже пришёл на почту трек-номер (возможно, он и генерируется автоматически, но тем не менее, оперативность обработки заказа радует). За 13 дней посылка дошла из Тарифа (провинция Кадис, Испания) в моё местное отделение почты. Посылку забрал на 14 день с момента заказа. Знал что в каждую посылку Хосе ложит подарок, ну и ожидал что-то интересное от него. Был не разочарован - он подарил мне 27 половинок лезвий Шарк :) Могу ли я его рекомендовать? Естественно! Разумные цены на товар и доставку, клиентоориентированность, оперативность в отправке и каждый раз ожидание какого-то сюрприза от Хосе не оставят вас равнодушными к этому магазину.
Ruslan Admin
1000 повідомлень
Нагорода надається користувачеві, який написав на форумі 1000 повідомлень.
Повідомлень : 7063 Репутація : 2761 Дата реєстрації : 06.11.2017 Вік : 52 Звідки : Ukraine, Kyiv
Еще раз Роману благодарочка. Это уже реальные перспективы на недорогие закупки. Предлагаю, кто будет собираться делать заказ в этом магазине (или в другом зарубежном магазине) вывешивать объявление (нужно подумать в каком разделе). И давать время для желающих присоединиться, к примеру 3-5 дней, обсуждаемо. Выгодно будет однозначно. Плюс помощь тем, кто опасается или не умеет работать с зарубежными магазинами. Ребята, как вам такое предложение? Давайте обсудим, что-то подкорректируем и будем работать.
Стас Admin
1000 повідомлень
Повідомлень : 2215 Репутація : 1782 Дата реєстрації : 17.10.2017 Вік : 42 Звідки : Odessa
Я б і тему цю залишив, а як буде перше колективне замовлення просто переіменував "Колективне замовлення! Форумна знижка! Yourshaving.com". Аргументація: інформація про форумуну знижку буде в топі і весь час буде "аппатися", а це стимулюючий і достатній фактор для інших інтернет магазинів(а знаю на 100%, що багато з них, зокрема українських, є зареєстровані на нашому форумі) піти стежиною форумної знижки яку протоптав першим Yourshaving.com.
Останній раз редагувалося: Roman313 (Сб 10 Бер 2018 - 9:52), всього регувалося 1 раз(-и)
Ruslan Admin
1000 повідомлень
Повідомлень : 7063 Репутація : 2761 Дата реєстрації : 06.11.2017 Вік : 52 Звідки : Ukraine, Kyiv
С одной стороны коллективная закупка выгодна, особенно недорогих вещей, заказываемых из интереса. С другой - действует ограничение на получение таких посылок без уплаты пошлины и НДС - 150 евро. Это тоже нужно учитывать при формировании заказа.
amadeus Бувалий
Повідомлень : 160 Репутація : 32 Дата реєстрації : 04.03.2018 Звідки : Львів
Хочу придбати набір Мило+Афтешейв в цьому магазині тому хто що придивився можемо зробити це колективно. Умови пропоную настунні: - час збору замовлення до обіду 12:00 неділі 18 березня; - загальна вартість замовлення не враховуючи доставку не повинна перевищувати 150 євро(на 36 євро моє замовлення тому залишок становить 114 євро); - доставку ділимо на кількість людей, що заказали; - я оплачую все замовлення і всі компенсують мені гривню (товар-10% форумної знижки+своя частина доставки) на картку приватбанку; - відправлю товар за Ваш рахунок Новою Почтою; - оскільки виникає ризик пошкодження товару Новою Почтою, я при отриманні перегляну весь товар на предмет пошкоджень, виставлю фото, після відправки Новою Почтою притензії до Хосе не приймаються(з Новою Почтою у випадку виявлення пошкодження вирішуєте всі питання самі);
Ruslan Admin
1000 повідомлень
Хочу придбати набір Мило+Афтешейв в цьому магазині тому хто що придивився можемо зробити це колективно. Умови пропоную настунні: - час збору замовлення до обіду 12:00 неділі 18 березня; - загальна вартість замовлення не враховуючи доставку не повинна перевищувати 150 євро(на 36 євро моє замовлення тому залишок становить 114 євро); - доставку ділимо на кількість людей, що заказали; - я оплачую все замовлення і всі компенсують мені гривню (товар-10% форумної знижки+своя частина доставки) на картку приватбанку; - відправлю товар за Ваш рахунок Новою Почтою; - оскільки виникає ризик пошкодження товару Новою Почтою, я при отриманні перегляну весь товар на предмет пошкоджень, виставлю фото, після відправки Новою Почтою притензії до Хосе не приймаються(з Новою Почтою у випадку виявлення пошкодження вирішуєте всі питання самі);
Однозначно буду участвовать. Надо определиться.
Chorniy72 Частий гість
Повідомлень : 50 Репутація : 24 Дата реєстрації : 06.12.2017 Вік : 52 Звідки : Харьков
Роман я присоединяюсь к заказу, хочу приобрести Fatip Grande Nickel [Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити посилання] Если я правильно понял стоимость на сайте 15,5 евро - 10%=13,95 евро я оплачиваю вам за товар + доставка от Хосе которую разбросаем на участвующих в заказе и я оплачиваю доставку на НП. Всё верно?
Roman313 Живе тут
1000 повідомлень
Повідомлень : 1326 Репутація : 939 Дата реєстрації : 20.11.2017 Звідки : Львів