Roman313 , у складі обраного Вами афтешейву є "alcohol denat, benzyl alcohol" , також заявлено "we use vegetable origin alcohol".
Як щодо заборони на пересилку? :?:
Ось таку відповідь отримав від Хосе на це питання: "Roman, Just a Little clarification at the moment is not possible to shipping alcohol after shaves, rest of catalogue yes including the after shaves balm like proraso o Saponificio varesino"
Недавно говорив із Хосе, шкода, що не висилає спирт((( , а колективна закупка - я за, тільки цікавить час і дата)
Спиртові афтешейви цікаві в Хосе є, я дуже цю новинку хочу спробувати: [Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити посилання] знайшов метод через Польщу, але ТАХ не віднімається тоді і ціна з доставкою в Україну 25 Євро за пів літру виходить :(
Roman313 Живе тут
1000 повідомлень
Нагорода надається користувачеві, який написав на форумі 1000 повідомлень.
Повідомлень : 1326 Репутація : 939 Дата реєстрації : 20.11.2017 Звідки : Львів
І так посилочка від Хосе прибула, 2 тижні рівно добиралася. Все доїхало цілим і не ушкодженим. Хосе доклав подарунок у вигляді двох пачок лез ASTRA зеленої та синьої, все сьогодні відправлю учасникам нашого колективного замовлення, єдине залишу пачку синьої ASTRA собі бо не пробував ніразу, а учаснику на зелену заміню, дякую :D
amadeus Бувалий
Повідомлень : 160 Репутація : 32 Дата реєстрації : 04.03.2018 Звідки : Львів
Mirto Di Sardegna одне з останніх в лінійці мил Saponificio Varesino, після нього вони лише випустили Opuntia–Special Edition та оновили старі запахи до нових версій 4.3 і так на нові версії мила почали поверху упаковку з білого картону додатково давати.
amadeus Бувалий
Дякую) коли протестуєте мило, то можете зробити огляд? Бо таки мабуть вернуся до Вересіно(був у користуванні Доломіті), бо що не купляю нове, все не те, навіть Табак не пішов(запах), от і думаю "закривати" очі на ціну і купляти)))
Roman313 Живе тут
1000 повідомлень
Дякую) коли протестуєте мило, то можете зробити огляд? Бо таки мабуть вернуся до Вересіно(був у користуванні Доломіті), бо що не купляю нове, все не те, навіть Табак не пішов(запах), от і думаю "закривати" очі на ціну і купляти)))
Вже протестував :D Якщо коротко - це найкраще не жирове мило з тих що я пробував, до жирових такого ж класу для прикладу Barrister & Mann чи Cold River Soap Works не дотягує, але на літо і не потрібно:D Огляд є тут: :D
amadeus Бувалий
Сьогодні випадково помітив, що Хосе розпочав якусь акцію, хоч ніде інфи та розсилки не було, але ваучер shaveua.com надає знижку 20% [smiley][Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити посилання]
При замовленні в поле Voucher вписуємо shaveua.com і насолоджуємося знижкою! Всім вдалих покупок!
Однако, Хосе молодец. Да и Вы, Роман, тоже не промах.
Отправлено через Topic'it
Roman313 Живе тут
1000 повідомлень
Сьогодні випадково помітив, що Хосе розпочав якусь акцію, хоч ніде інфи та розсилки не було, але ваучер shaveua.com надає знижку 20% [smiley][Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити посилання]
При замовленні в поле Voucher вписуємо shaveua.com і насолоджуємося знижкою! Всім вдалих покупок!
Ось і причина знижки, вітаємо Хосе з його 5 річницею!!! Jose, happy 5th anniversary! [smiley][Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити посилання]
Да прибудет с ним Сила.
Отправлено через Topic'it
Евгений Частий гість
Повідомлень : 95 Репутація : 45 Дата реєстрації : 05.12.2017 Вік : 39 Звідки : Харьков