Повідомлень : 862 Репутація : 328 Дата реєстрації : 02.04.2020 Звідки : Kyiv
Тема: Крем для гоління Musgo Real Black Edition Пн 24 Січ 2022 - 16:21
Португальський крем відомого виробника Ach. Brito, преміальна лінійка Musgo Real, де "чорна серія" - навіть ще трохи дорожча за інші моделі. (€28 проти €24 на офіційному сайті)
Мої враження після використання пробнику від shavedash.
В роботі крем здався тотожним стандартному Musgo Real Classiс. Легко вспінюється, добре приймає воду, ковзкість достатня, пом'якшує помітно, шкіра почувається після гоління краще, ніж перед. Але я добре реагую на ланолін і люблю португальські креми, які традиційно багаті на цей компонент. У кого алергія - слід бути обережним.
Що неприємно вразило - це аромат. Взяв на пробу саме завдяки заявленим нотам "бергамоту, лимону і ягід ялівцю, какао, мускатного горіха і кардамону, ветиверу, пачулі, кедра і бобів тонка." На практиці ж досить схоже на лапідарну Nivea, чи навіть (простигосподи) крем Arko. Мені скоріше "прийнятний", на тонкій межі з "ледь стерпним".
Пробник використав за 3 гоління. Як часто буває, можна було б розтягнути і на 4.
Купувати ще раз такий не буду. Не бачу сенсу: якості тотожні іншим кремам цього виробника і це поєднується з неоднозначним ароматом та досить аґресивним ціноутворенням.
Ruslan, Oleksii, Peshek, Акулов, KRuslan, evasive, Sauvage і Поставили вподобайку
Ruslan Admin
1000 повідомлень
Нагорода надається користувачеві, який написав на форумі 1000 повідомлень.
Повідомлень : 7063 Репутація : 2761 Дата реєстрації : 06.11.2017 Вік : 52 Звідки : Ukraine, Kyiv
Тема: Re: Крем для гоління Musgo Real Black Edition Пн 24 Січ 2022 - 17:17
Спасибо за обзор. Хотел как-то попробовать крем этого производителя, но отпугнули цена и сложности с приобретением.
Акулов, vates та egoist Поставили вподобайку
egoist Живе тут
1000 повідомлень
Нагорода надається користувачеві, який написав на форумі 1000 повідомлень.
Повідомлень : 3007 Репутація : 181 Дата реєстрації : 21.02.2021 Вік : 36 Звідки : Днепр
Тема: Re: Крем для гоління Musgo Real Black Edition Пн 24 Січ 2022 - 17:35
Ruslan пише:
Спасибо за обзор. Хотел как-то попробовать крем этого производителя, но отпугнули цена и сложности с приобретением.
Аналогично. Если был бы крем в свободной продаже, тоже попробовал. Слышал положительные отзывы.