Повідомлень : 297 Репутація : 3 Дата реєстрації : 26.10.2021 Вік : 49 Звідки : г. Кропивницкий
Тема: Re: Де чого цікавого продається Нд 16 Січ 2022 - 14:11
На Нотино бесплатная доставка на все! Кому нужно - мыло для бритья Proraso White, 60 грн: [Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити посилання]
Акулов, Sauvage, Олександр Lutsk, Александр 7676, Kitten911, ditrih_ та wind-66 Поставили вподобайку
Олександр Lutsk Постоялець
Повідомлень : 610 Репутація : 101 Дата реєстрації : 14.12.2019 Вік : 51 Звідки : Луцьк
Тема: Re: Де чого цікавого продається Пн 17 Січ 2022 - 14:40
На MAKEUP крем для гоління DENIM оригінал по 38 грн.DENIM
Акулов, Proklus, Sauvage, Александр 7676, egoist, Shave Master та Kitten911 Поставили вподобайку
fran.ivan.ua Бувалий
Повідомлень : 272 Репутація : 11 Дата реєстрації : 30.08.2021 Звідки : Золотоноша
Тема: Re: Де чого цікавого продається Ср 19 Січ 2022 - 5:39
На МенКлаб є Rockwell 6c White Chrome по нормальній ціні: [Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити посилання] Промокод не знаю чи працює.
Акулов, Sauvage, _yk_, Александр 7676, ditrih_ та all75 Поставили вподобайку
Jim Beam Новачок
Повідомлень : 19 Репутація : 1 Дата реєстрації : 21.05.2020 Звідки : Киев
Тема: Re: Де чого цікавого продається Ср 19 Січ 2022 - 9:29
fran.ivan.ua пише:
На МенКлаб є Rockwell 6c White Chrome по нормальній ціні: [Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити посилання] Промокод не знаю чи працює.
На грейс давно уже есть и цена ниже и бонусная программа действует. И ассортимент по-больше Rockwell 6c
Акулов та Kitten911 Поставили вподобайку
fran.ivan.ua Бувалий
Повідомлень : 272 Репутація : 11 Дата реєстрації : 30.08.2021 Звідки : Золотоноша
Тема: Re: Де чого цікавого продається Ср 19 Січ 2022 - 9:37
Jim Beam пише:
fran.ivan.ua пише:
На грейс давно уже есть и цена ниже и бонусная программа действует. И ассортимент по-больше Rockwell 6c
Менеджер Грейсу, перелогіньтесь, будь ласка)))
Jim Beam Новачок
Повідомлень : 19 Репутація : 1 Дата реєстрації : 21.05.2020 Звідки : Киев
Тема: Re: Де чого цікавого продається Ср 19 Січ 2022 - 9:46
fran.ivan.ua пише:
Jim Beam пише:
fran.ivan.ua пише:
Менеджер Грейсу, перелогіньтесь, будь ласка)))
Они такого менеджера по деньгам не вытянут)))
Я у них себе такого роквела брал только матового, вот и вспомнил. А так то, конечно доп скидка за рекламу не помешала бы)
fran.ivan.ua Поставив вподобайку
Jeemye Бувалий
Повідомлень : 233 Репутація : 23 Дата реєстрації : 06.11.2021 Звідки : Киев
Тема: Re: Де чого цікавого продається Чт 20 Січ 2022 - 20:32
Цитата :
Ні, не в Блокбастері. На Позняках, пр-т Григоренка, 40. Там в залі, прямо навпроти головного входу, є відокремлений острівок з усяким б’юті-товаром.
Але вище в цій темі писали, що і в Одесі в Епіцентрі є Proraso і все таке інше. Я ж того і пішов дивитися в той острівок, бо згадав про це. Тож, гадаю, може бути і в Блокбастері - на подібному острівку чи в загальних рядах косметики.
Был в Блокбастере. То же самое. Выбор отличный. Цены тоже сладкие. Полка с красной линией знатно опустевшая. Чуть не нагреб кремов для бритья. Еле сдержался, дай думаю вымажу то что уже набрал зоть чуть-чуть. Гель от порезов взял по сладной цене, помазок прорасо кабан был по хорошей цене. Пощупал и понял что не зря не взял его на барберкомпани. И Месть Синей бороды там есть и много другого. Очень советую всем.
Еще заметил, что приход в магазин помогает бороться со внутренним хомяком, в отличии от интернет магазинов. #всемдобра
fill, Акулов, Proklus, vates та fran.ivan.ua Поставили вподобайку
fill Живе тут
1000 повідомлень
Нагорода надається користувачеві, який написав на форумі 1000 повідомлень.
Повідомлень : 2676 Репутація : 532 Дата реєстрації : 12.02.2018 Вік : 56 Звідки : Київ
Тема: Re: Де чого цікавого продається Чт 20 Січ 2022 - 23:05
Все так :-) Хіба що за кабана Proraso не погоджусь - дуже достойний помазок. Але детальніше про це раще у відповідній темі поговорити.
Акулов, Proklus, egoist, Kitten911 та fran.ivan.ua Поставили вподобайку
alex-kin Бувалий
Повідомлень : 297 Репутація : 50 Дата реєстрації : 31.12.2021 Вік : 46
Тема: Re: Де чого цікавого продається Пт 21 Січ 2022 - 7:01
egoist пише:
Yura_ пише:
fran.ivan.ua пише:
Так, друзі, а що там з промокодами на 2022-ий? Зокрема на ManClub, BarberCompany та інші магазини.
Сьогодні хотів зробити замовлення у BarberCompany, але купон на знижку 10%, який діяв у 2021 році, цього року не діє. Після його введення, виникає напис - "Помилка. Неправильний код Купона на знижку. Можливо, закінчився термін дії чи досягнуто ліміт використання!".
Але - ні. Все працює, в коді треба було поміняти рік (2022).
Отже, щодо промокоду для форумчан, то він діє і тепер має назву - razor2022.
От халепа! Перепрошую, але я дуже злий на себе. Вчора заказав лосьон Tabac і декілька різновидів лез, але ще не читав цього посту :evil: Застосував промокод "на рік Тигра" - 8%, а тут - аж 12%. Дякую за інформацію!
Акулов та Proklus Поставили вподобайку
andreyv1979 Бувалий
Повідомлень : 487 Репутація : 14 Дата реєстрації : 18.05.2021 Вік : 45 Звідки : Полтава
Тема: Re: Де чого цікавого продається Вт 25 Січ 2022 - 9:40
Продавец сам не знает об этих лезвиях ничего. Либо сочиняет. Общался месяца три назад, толком ничего не сказал, кроме того, "что лежат давно, и нафик ему не нужны". Порываюсь купить блок уже давно, но как-то попадаются на эти деньги или около этого, более пристойные лезвия :) Вот недавно взял за очень хорошие деньги, очень любимые лезвия Gillette Platinum!
Акулов, Kitten911 та alex-kin Поставили вподобайку
Armadilla Бувалий
Повідомлень : 139 Репутація : 19 Дата реєстрації : 03.12.2020 Вік : 47 Звідки : Харьков
Тема: Re: Де чого цікавого продається Ср 26 Січ 2022 - 22:24