ПЕРШИЙ УКРАЇНСЬКИЙ ФОРУМ КЛАСИЧНОГО ГОЛІННЯ
Ви бажаєте відреагувати на цей пост? Створіть акаунт всього за кілька кліків або увійдіть на форум.

ПЕРШИЙ УКРАЇНСЬКИЙ ФОРУМ КЛАСИЧНОГО ГОЛІННЯ

ОРКИ, ЙДІТЬ СЛІДОМ ЗА СВОЇМ РОСІЙСЬКИМ КОРАБЛЕМ! ФОРУМ ДЛЯ ШАНУВАЛЬНИКІВ КЛАСИЧНОГО ВОЛОГОГО ГОЛІННЯ

ФорумФорум  ПорталПортал  Останні зображенняОстанні зображення  ЗареєструватисьЗареєструватись  Вхід  

Де чого цікавого продається

Перейти донизу 
+85
ArtemSeaman
No name
blind_d
Polosatiy
mad_fish
stanislav-q
WetShaver
clint
РустВр
Firefighter_1987
STEEL
R0CKman
CNPOMAHELL
Qwertyus
Meo
SurferUa
Stas3415
Михаил Александрович
Alfed
Caballero
Vlad_S
Wład
Oleksii
Alex
Bonbon
Cawa
Акулов
sobol-21
paha
Юрий_М
Oleksandr U$A
2046
Изотовец
_yk_
Vitaly74
Cobbler
Caonima
m-2020
staseg
Sam
Nils
Wolfskin
Соло
MachinaMad
Alter ego
sheld
kh_fish
rhbwz
Shave Master
Artur87
trimmer
Янеж
Sauvage
Ruslan
Vlad_Med
q7819
Proklus
KHSN
Віталіk
Виктор75
Armadilla
alex-kin
all75
vicbro
andreyv1979
stinger
fluider
egoist
Yura_
Сэм
Centro
LADO
ARTURIUS
ditrih_
tehndir
Jeemye
bulldog38
fill
Kitten911
Олександр Lutsk
Abdula
wakidzasi
Jim Beam
fran.ivan.ua
Александр 7676
89 користувачів
Перейти до сторінки : Попередній  1 ... 20 ... 36, 37, 38
АвторПовідомлення
Hamster
Новачок
Новачок
Hamster

Репутація : 0
Дата реєстрації : 16.07.2022

Де чого цікавого продається - Сторінка 38 Empty
ПовідомленняТема: Re: Де чого цікавого продається   Де чого цікавого продається - Сторінка 38 EmptyСр 6 Лист 2024 - 10:09

Раз пішла розмова за леза, то я хочу спитати. На початку повномасштабної, у Велмарті скидали леза Супутник по 8 грн. за пачку, орегінал. Вони мені підходять, то я їх купив досить багато блоків. Питання в тому, скільки разів ви можете одним лезом Супутник поголиться? Я один раз можу нормально поголитися, за другим разом тягне за волоски, тим самим провокує запалення коренів щетини місцями по обличчю. втретє взагалі не як. За фактом, я супутником голюсь лише один раз, потім міняю лезо.

WetShaver, andreyv1979 та CNPOMAHELL Поставили вподобайку

Повернутися до початку Перейти донизу
Kitten911
Живе тут
Живе тут
Kitten911

1000 повідомлень
Нагорода надається користувачеві, який написав на форумі 1000 повідомлень.

Репутація : 112
Дата реєстрації : 08.06.2021
Вік : 94

ПовідомленняТема: Re: Де чого цікавого продається   Де чого цікавого продається - Сторінка 38 EmptyСр 6 Лист 2024 - 10:18

Hamster пише:
Раз пішла розмова за леза, то я хочу спитати. На початку повномасштабної, у Велмарті скидали леза Супутник по 8 грн. за пачку, орегінал. Вони мені підходять, то я їх купив досить багато блоків. Питання в тому, скільки разів ви можете одним лезом Супутник поголиться? Я один раз можу нормально поголитися, за другим разом тягне за волоски, тим самим провокує запалення коренів щетини місцями по обличчю. втретє взагалі не як. За фактом, я супутником голюсь лише один раз, потім міняю лезо.

Видимо у Вас вместо щетины растёт проволока))) спутником спокойно 3 раза брился, или таки китайские лезвия были...

WetShaver, Wolfskin, CNPOMAHELL та Hamster Поставили вподобайку

Meo
Бувалий
Бувалий
Meo

Репутація : 6
Дата реєстрації : 04.06.2023

ПовідомленняТема: Re: Де чого цікавого продається   Де чого цікавого продається - Сторінка 38 EmptyСр 6 Лист 2024 - 11:01

Ой, летом в шкафу под руку попались пять пачек Спутника, не пользовался ними около года, думаю дай попробую.. Какая же это жесть! давно так кожу не травмировал.. Как итог: красные пятна, сильные шелушения, раны буквально хлопьями и крупными чешуйками покрывались. Тупизм во всех смыслах) Сегодня вот вилкинсоном брился (где-то уже пятого использования), и вот и шкрябал по много раз и сильно давил на станок, и хоть бы что, лосьон как водичка, прощает любые вольности)

Wolfskin Поставив вподобайку

Hamster
Новачок
Новачок
Hamster

ПовідомленняТема: Re: Де чого цікавого продається   Де чого цікавого продається - Сторінка 38 EmptyСр 6 Лист 2024 - 11:27

Meo пише:
Ой, летом в шкафу под руку попались пять пачек Спутника, не пользовался ними около года, думаю дай попробую.. Какая же это жесть! давно так кожу не травмировал.. Как итог: красные пятна, сильные шелушения, раны буквально хлопьями и крупными чешуйками покрывались. Тупизм во всех смыслах) Сегодня вот вилкинсоном брился (где-то уже пятого использования), и вот и шкрябал по много раз и сильно давил на станок, и хоть бы что, лосьон как водичка, прощает любые вольности)
Справа в тому, що Супутник продавали орегінальний з написом на лезах виконані лазером, і обгортка леза просто білий папір, і підробка з написом чорною фарбою по лезу і кольорова обгортка з написом Супутник. Може у вас підробка?
[Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити посилання]

Meo Поставив вподобайку

Meo
Бувалий
Бувалий
Meo

ПовідомленняТема: Re: Де чого цікавого продається   Де чого цікавого продається - Сторінка 38 EmptyСр 6 Лист 2024 - 11:39

Hamster пише:

Справа в тому, що Супутник продавали орегінальний з написом на лезах виконані лазером, і обгортка леза просто білий папір, і підробка з написом чорною фарбою по лезу і кольорова обгортка з написом Супутник. Може у вас підробка?

Посмотрел, у меня те что слева, которые оригинальные с лазерной надписью. Сильно травмируют кожу..

CNPOMAHELL та Hamster Поставили вподобайку

Hamster
Новачок
Новачок
Hamster

ПовідомленняТема: Re: Де чого цікавого продається   Де чого цікавого продається - Сторінка 38 EmptyСр 6 Лист 2024 - 11:51

Meo пише:

Посмотрел, у меня те что слева, которые оригинальные с лазерной надписью. Сильно травмируют кожу..
Зрозумів. Мені навпаки комфортно. Усі ми різні...

all75, CNPOMAHELL та Meo Поставили вподобайку

CNPOMAHELL
Живе тут
Живе тут
CNPOMAHELL

1000 повідомлень

Репутація : 4
Дата реєстрації : 01.02.2022

ПовідомленняТема: Re: Де чого цікавого продається   Де чого цікавого продається - Сторінка 38 EmptyСр 6 Лист 2024 - 11:54

WetShaver пише:
Кстати никто не пробовал вот эти мутные лезвия от Жиллетт, на Проме полно предложений, хватает и на других сайтах? Насколько я понял это китайский вариант Миноры - Golden Shave.
Спочатку хотів написати, що таких не пробував і в мене пітерські, але...не полінувався сходив за відкритою пачкою лез. Так, саме такі в мене і наявні. З'ясувалося, що інших "Мінор" я і не пробував.

Всюди на пачці написи арабською в'яззю. Але є читкий напис англійською Made in russia. При чому штрихкод 770, тобто Колумбія.

Доволі непогані. Трохи злі на перше гоління, далі краще. 

Як і  [Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити посилання], купував у хозмазі (але через інтернет) декілька пачок, бо цінник був по 25 грн за пачку з 10-ма лезами., що доволі дешево як для Жілєтів. До речі, вони мені більше подобаються ніж Gillette Platinum.

Якщо це Китай, тоді вони молодці. А якщо ще й підробка - то 2 рази молодці.

WetShaver, Wolfskin, Yura_, all75 та Meo Поставили вподобайку

CNPOMAHELL
Живе тут
Живе тут
CNPOMAHELL

1000 повідомлень

ПовідомленняТема: Re: Де чого цікавого продається   Де чого цікавого продається - Сторінка 38 EmptyСр 6 Лист 2024 - 12:13

Про "Супутники" тут не все так одностайно. Як мінімум продавали "Супутники" з написами в 1, 2, 3 рядки.
В гілці Супутників публікував ще один незвичний варіант, пачка запакована у слюду, а лезо у пакетику, з кольорами як пачка.

Фронт
[Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити це зображення]
Тил
Зліва-зверху от та сама пачка "у слюді". Решта - пачки, які у різні роки та в різних місцях купував. До речі, на  пачці у нижньому рядку з права немає TM після назви бренду. ;)

PS: Накупив їх 3 блоки бо голився колись активно саме ними. А тепер маю більше бритв, та інших лез. І Ці леза мене вже не голять. Дивні дива. Вірніше не так. Спочатку голитися неприємно. А наступні рази вже не голять. Під "не голять" маю на увазі, що кінцевий результат дуже "так собі".

WetShaver, Wolfskin, Yura_, Hamster та Meo Поставили вподобайку

Meo
Бувалий
Бувалий
Meo

ПовідомленняТема: Re: Де чого цікавого продається   Де чого цікавого продається - Сторінка 38 EmptyСр 6 Лист 2024 - 12:23

Hamster пише:

Зрозумів. Мені навпаки комфортно. Усі ми різні...

К слову, когда-то они были основными, и я их израсходовал точно не менее 300 штук (на самом деле на порядок больше, потому что регулярно покупал их и целыми упаковками и поштучно в супермаркете), но по итогу пересмотрел свои взгляды. Побриться то могу без проблем, и в процессе может даже не сильно замечу разницу с другими лезвиями, но вот тот фарш что они после себя оставляют заставило от них отказаться в пользу более мягких для меня вариантов. А так, брился и не подозревал что есть нюансы, пока не зарегистрировался на форуме :)

CNPOMAHELL пише:
PS: Накупив їх 3 блоки бо голився колись активно саме ними. А тепер маю більше бритв, та інших лез. І Ці леза мене вже не голять. Дивні дива. Вірніше не так. Спочатку голитися неприємно. А наступні рази вже не голять. Під "не голять" маю на увазі, що кінцевий результат дуже "так собі".

Вот и у меня такой же путь и такая же история этих лезвий :) Версия которой пользовался, на фотографии последняя упаковка (справа внизу).

Wolfskin, Yura_, CNPOMAHELL та Hamster Поставили вподобайку

STEEL
Постоялець
Постоялець
STEEL

Репутація : 456
Дата реєстрації : 22.11.2017
Вік : 33

ПовідомленняТема: Re: Де чого цікавого продається   Де чого цікавого продається - Сторінка 38 EmptyСр 6 Лист 2024 - 13:04

во время, когда спутники стоили 6-8 грн купил их даже не знаю сколько. 400 или 500, может и больше. К сожалению, лучшие лезвия для меня. На раза 4 хватает, цена копеечная. В этом плане лучше мб только Минора. Примерно тоже самое, а цена сейчас почти как у Спутника тогда (лет 5-6 назад)

WetShaver, Wolfskin, Yura_, CNPOMAHELL, Hamster та Meo Поставили вподобайку

WetShaver
Бувалий
Бувалий
WetShaver

Репутація : 5
Дата реєстрації : 10.12.2017

ПовідомленняТема: Re: Де чого цікавого продається   Де чого цікавого продається - Сторінка 38 EmptyСр 6 Лист 2024 - 18:57

И не говорите, та же фигня. Да уж в свое время когда Спутник был недорогим, доступным и нормального качества это были одни из основных лезвий у меня. Однако уже не покупаю по понятным причинам. Да и меньше их стало и теперь за эту цену хватает других хороших лезвий.
Наиболее подходящей заменой Спутника из нержавейки мне стали зеленые Дерби, в черной пачке даже лучше. Еще в мягких станках иногда использую довольно острые Шарк Платинум, Дорко Прайм, Евромакс.) Но поскольку чаще всего бреюсь через 3-4 дня, то вместе с более агрессивными бритвами использую Шарк СуперСталь, Дерби Грин, Дорко СуперСталь. Еще неплохими лезвиями оказалась чешская Татра.) Ну и другие Лорды, Триты всякие, по настроению в перемешку. Трит Фалкон еще ничего.) Так, что лезвий хватает, поэтому нет необходимости покупать лезвия из модрдора, пусть и недорогие, и нормальные. Хоть их уже купили и они в Украине, но уж как ни будь обойдемся.) Если бы были из Индии или даже Китая можно было бы попробовать. А так я примерно знаю, что лезвия из острых Жиллеттов, знаю что неплохие, но брать не будем.) Лучше блок Евромакса взять цена получится та же, и лезвия хорошие, острые. Правда работают меньше но у меня мягкие станки не так часто в пользовании. Или еще вариант пачек десять Трит Фалкона взять, тоже неплохо. Только надо лезвия промакивать, чтобы не ржавели, но бреют четко и чисто.)

STEEL, Wolfskin, m-2020, CNPOMAHELL та Hamster Поставили вподобайку

CNPOMAHELL
Живе тут
Живе тут
CNPOMAHELL

1000 повідомлень

ПовідомленняТема: Re: Де чого цікавого продається   Де чого цікавого продається - Сторінка 38 EmptyСр 6 Лист 2024 - 19:52

WetShaver пише:
Наиболее подходящей заменой Спутника из нержавейки мне стали зеленые Дерби, в черной пачке даже лучше
Теж Derby Premium здалися просто більш живучими Derby Extra. А так схожі. Euromax досі не зрозумів тапм де пробував. Воно і болюче і не голить. Навіть Dorco ST300 та Wilkinson хоч у чомусь але голили мене. До цього саме їх вважав поганими лезами. Бо лезо яке тебе не голить у твойому переліку бритв - погане. Я так вважаю. Окремо йде Feather. Воно, звичайно, голить. Але доволі неприємно. Ніби тобі зловмисник до шиї притулив ножа і ти боїшся хоч трохи посунутися. Причому навіть у рідній, доволі м'якій бритві Feather Popular лезо мені відчувається так само. Трохи менш але боїшся найвий рух зробити.

PS: Щось ми тут нафлудили не по темі. Треба чи то в загальне обговорення лізти, або ж ще куди.

WetShaver, Wolfskin, Hamster, Firefighter_1987 та Meo Поставили вподобайку

Hamster
Новачок
Новачок
Hamster

ПовідомленняТема: Re: Де чого цікавого продається   Де чого цікавого продається - Сторінка 38 EmptyСр 6 Лист 2024 - 20:47

CNPOMAHELL пише:

PS: Щось ми тут нафлудили не по темі. Треба чи то в загальне обговорення лізти, або ж ще куди.
Добре. А у розетці знижки.

WetShaver, CNPOMAHELL та Meo Поставили вподобайку

Vlad_S
Частий гість
Частий гість
Vlad_S

Репутація : 1
Дата реєстрації : 15.02.2023

ПовідомленняТема: Re: Де чого цікавого продається   Де чого цікавого продається - Сторінка 38 EmptyСр 6 Лист 2024 - 21:34

Hamster пише:

Если это сарказм, то забавно) 
Если Вы серьезно, то не гоните обезьянку, это чуть ли не икс 2 цена  Де чого цікавого продається - Сторінка 38 3387126096

WetShaver, Kitten911, Yura_, CNPOMAHELL, SurferUa та Meo Поставили вподобайку

Vlad_S
Частий гість
Частий гість
Vlad_S

ПовідомленняТема: Re: Де чого цікавого продається   Де чого цікавого продається - Сторінка 38 EmptyСр 6 Лист 2024 - 21:38

[Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити це зображення] Тут есть по 120грн
Либо же хотя бы в барберкомпани со скидкой -10% покупайте, потому что в других местах Вас обманут еще больше!)

Останній раз редагувалося: Vlad_S (Ср 6 Лист 2024 - 21:39), всього регувалося 1 раз(-и)

WetShaver, Wolfskin, CNPOMAHELL та Meo Поставили вподобайку

Віталіk поставив(ла) "Не подобається"

CNPOMAHELL
Живе тут
Живе тут
CNPOMAHELL

1000 повідомлень

ПовідомленняТема: Re: Де чого цікавого продається   Де чого цікавого продається - Сторінка 38 EmptyСр 6 Лист 2024 - 21:39

[Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити посилання] А так якщо?
Maudau Крем для гоління Proraso з екстрактом алое та вітаміном Е, 150 мл 155 грн

WetShaver Поставив вподобайку

Vlad_S
Частий гість
Частий гість
Vlad_S

ПовідомленняТема: Re: Де чого цікавого продається   Де чого цікавого продається - Сторінка 38 EmptyСр 6 Лист 2024 - 21:41

CNPOMAHELL пише:
[Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити посилання] А так якщо?
Maudau Крем для гоління Proraso з екстрактом алое та вітаміном Е, 150 мл 155 грн
По 155 таки вкусно, но по 119 на аквасапоне будет смачнее ;)

WetShaver, Wolfskin та Yura_ Поставили вподобайку

WetShaver
Бувалий
Бувалий
WetShaver

Репутація : 5
Дата реєстрації : 10.12.2017

ПовідомленняТема: Re: Де чого цікавого продається   Де чого цікавого продається - Сторінка 38 EmptyСр 6 Лист 2024 - 21:50

Vlad_S пише:
 [Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити це зображення] Тут есть по 120грн
Либо же хотя бы в барберкомпани со скидкой -10% покупайте, потому что в других местах Вас обманут еще больше!)
Кстати спасибо за ссылку, у них цены не плохие на Проразо. Правда я не фанат Проразо но полезная информация. Магазин вроде не плохой. Кстати надо будет проверить есть ли он в перечне интернет магазинов. На Деним у них цена немного завышена, но в остальном ассортимент неплохой, интересный.)

Yura_, Vlad_S та Meo Поставили вподобайку

Meo
Бувалий
Бувалий
Meo

ПовідомленняТема: Re: Де чого цікавого продається   Де чого цікавого продається - Сторінка 38 EmptyЧт 7 Лист 2024 - 1:40

Hamster пише:

По данной ссылке продавец не Розетка :) 

У официальной розетки сейчас цена на крем Proraso 125-130 грн. (по акции "день шопинга", которая длится до 11 ноября) Слева в фильтре есть галочка Rozetka, оно тогда выдает в поисковике только этого продавца. Можно также перейти конкретно в раздел этой акции (где представлены только акционные товары с такой пометкой), и там уже настраивать фильтры.

Питательный крем для бритья Proraso для жесткой щетины с Маслом Ши и сандаловым Маслом 150 мл

Крем для бритья для чувствительной кожи Proraso с экстрактом зеленого чая и овса 150 мл

Защитный крем для бритья Proraso с экстрактом алоэ и витамином Е 150 мл

WetShaver Поставив вподобайку

Hamster
Новачок
Новачок
Hamster

ПовідомленняТема: Re: Де чого цікавого продається   Де чого цікавого продається - Сторінка 38 EmptyЧт 7 Лист 2024 - 7:04

Vlad_S пише:

Если это сарказм, то забавно) 
Если Вы серьезно, то не гоните обезьянку, это чуть ли не икс 2 цена  Де чого цікавого продається - Сторінка 38 3387126096
Сарказм:)
Wolfskin
Постоялець
Постоялець
Wolfskin

Репутація : 10
Дата реєстрації : 05.07.2018
Вік : 44

ПовідомленняТема: Re: Де чого цікавого продається   Де чого цікавого продається - Сторінка 38 EmptyЧт 7 Лист 2024 - 9:44

Vlad_S пише:
Не цены, а благотворительность в магазине по ссылке.

WetShaver, Hamster та Vlad_S Поставили вподобайку

Ruslan
Admin
Ruslan

1000 повідомлень

Репутація : 2761
Дата реєстрації : 06.11.2017
Вік : 52

ПовідомленняТема: Re: Де чого цікавого продається   Де чого цікавого продається - Сторінка 38 EmptyЧт 7 Лист 2024 - 10:15

Vlad_S пише:
Дякую. Додав магазин до загального переліку.

WetShaver, Wolfskin, Hamster, Vlad_S та Meo Поставили вподобайку

El Padrino
Новачок
Новачок
El Padrino

Дата реєстрації : 29.03.2024
Вік : 34

ПовідомленняТема: Re: Де чого цікавого продається   Де чого цікавого продається - Сторінка 38 EmptyЧт 14 Лист 2024 - 14:01

Флойд по акции в Еве:

WetShaver, Wolfskin, _yk_, m-2020, andreyv1979, Yura_, all75 і Поставили вподобайку

El Padrino
Новачок
Новачок
El Padrino

Дата реєстрації : 29.03.2024
Вік : 34

ПовідомленняТема: Re: Де чого цікавого продається   Де чого цікавого продається - Сторінка 38 EmptyПт 15 Лист 2024 - 0:18

На сайте роквела скидки, приуроченые к 11.11

6s - без доставки в Украину 3750 грн. По США, как я понял, бесплатно.
Другие станки тоже со скидкой.
Промокод: OHIO_SHAVES

STEEL, _yk_, ARTURIUS, Alfed, Hamster, tasogare та clint Поставили вподобайку

Hamster
Новачок
Новачок
Hamster

ПовідомленняТема: Re: Де чого цікавого продається   Де чого цікавого продається - Сторінка 38 EmptyВчора в 11:09

El Padrino пише:
Флойд по акции в Еве:
Все, пропало... Розкупили весь Флойд. Встиг один флакон купити. 
У Розетці 556 грн.

Yura_ та El Padrino Поставили вподобайку

Де чого цікавого продається
Повернутися до початку 
Сторінка 38 з 38Перейти до сторінки : Попередній  1 ... 20 ... 36, 37, 38
 Схожі теми
-
» Де чого цікавого продається

Права доступу до цього форумуВи не можете відповідати на теми у цьому форумі
ПЕРШИЙ УКРАЇНСЬКИЙ ФОРУМ КЛАСИЧНОГО ГОЛІННЯ :: МАГАЗИНИ ГОЛЯРСЬКОЇ КОСМЕТИКИ ТА АКСЕСУАРІВ-
Перейти до: