Нагорода надається користувачеві, який написав на форумі 1000 повідомлень.
Повідомлень : 2676 Репутація : 532 Дата реєстрації : 12.02.2018 Вік : 56 Звідки : Київ
Тема: Re: Де чого цікавого продається Пт 22 Вер 2023 - 17:28
stanislav-q пише:
[Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити це зображення] Лосьоны от украинского производителя Barbers по 136 грн. 1 2 Именно лосьоны пока не пробовал...
Був колись саме Манчестер. Хороший лосьйон - аромат, догляд без нарікань. Пляшка - пластик, зручно брати в дорогу.
Ще б ним користувався, якби не подарував :-)
stanislav-q, Александр 7676, Yura_, all75, CNPOMAHELL, ПВА та HennadiyOs Поставили вподобайку
Ruslan Admin
1000 повідомлень
Повідомлень : 7063 Репутація : 2761 Дата реєстрації : 06.11.2017 Вік : 52 Звідки : Ukraine, Kyiv
Тема: Re: Де чого цікавого продається Пт 22 Вер 2023 - 18:49
Ціна суперова.
stanislav-q та CNPOMAHELL Поставили вподобайку
CNPOMAHELL Живе тут
1000 повідомлень
Повідомлень : 1096 Репутація : 4 Дата реєстрації : 01.02.2022 Звідки : Київ
Тема: Re: Де чого цікавого продається Пт 22 Вер 2023 - 20:43
Бачив цю косметику у подажі. Та вирішив обрати більш олдскульні варіанти: Шипр, Тройняк тощо. ;) А якщо серйозно, не сподобалась мімікрія продукту "під іностранне". Та й подібні бородані (з етикетки) зараз асоціюються не зовсім із мужиками (чи, навіть, завсім не з мужиками). Як і назви міст у назвах лінійки. Який-небудь "Львів" чи "Чернігів" у назві виглядали б зовсім не гірше. ;)
Тобто, може воно й гарне, але в мене не попало у якості цільової аудиторії. Але то мої, власні забобони.
І в результаті я обрав таке. Але ще не пробував. Та й засоби трохи різного плану. В мене це більше дуже рідкий крем-молочко.
Ruslan та Kitten911 Поставили вподобайку
Caonima Постоялець
Повідомлень : 574 Репутація : 15 Дата реєстрації : 31.07.2022 Вік : 45 Звідки : Київ
Тема: Re: Де чого цікавого продається Пт 22 Вер 2023 - 21:29
CNPOMAHELL пише:
Бачив цю косметику у подажі. Та вирішив обрати більш олдскульні варіанти: Шипр, Тройняк тощо. ;) А якщо серйозно, не сподобалась мімікрія продукту "під іностранне".
Думаю, ця "мімікрія" обумовлена тим, що вони представлені не тільки на українському ринку. Маркетинг, одним словом...
CNPOMAHELL Поставив вподобайку
stanislav-q Бувалий
Повідомлень : 393 Репутація : 12 Дата реєстрації : 29.06.2020 Звідки : Украина, Днепр
Тема: Re: Де чого цікавого продається Пт 22 Вер 2023 - 21:57
Хз, вообще таких ассоциаций не было) У кучи брендов используется нечто похоже (силуэт бороды, лицо с бородой/усами и т.д.)
Ruslan, CNPOMAHELL та SurferUa Поставили вподобайку
CNPOMAHELL Живе тут
1000 повідомлень
Тема: Re: Де чого цікавого продається Сб 23 Вер 2023 - 7:09
Caonima пише:
Думаю, ця "мімікрія" обумовлена тим, що вони представлені не тільки на українському ринку. Маркетинг, одним словом...
Зрозуміло. З одного боку маленьким компаніям важко робити багато різніх наклейок під різні ринки. А з іншого, совок он коли розвалився, а нарід все ще полюбляє обирати "ненаше" при наявному виборі. Хоча у цьому теж є немала логіка. Бо в "нашої" сметани з магазину, від самої сметани часті лише назва. Але теж все залежить від тогО, що із чим порівнювати. ;)
stanislav-q пише:
Хз, вообще таких ассоциаций не было) У кучи брендов используется нечто похоже (силуэт бороды, лицо с бородой/усами и т.д.)
Якось не звертав уваги мабуть. Просто тут дуже вже сильно впадає в око, що косметика хоче сподобатись усім "лісорубам" (і це я не про професію зараз). А з іншого... Зараз вступимо до ЕС і почнеться: "чому так мало негрів у керівництві", звідкісь з'явиться ще 100500 гендерів та інші "дива"... Хоча хвиля подібного вже навіть у США потроху спадає. Бо тренди, тому й тренди, що постійно змінюються. ;)
Акулов Бувалий
Повідомлень : 479 Репутація : 519 Дата реєстрації : 31.07.2018 Звідки : Харків
Тема: Re: Де чого цікавого продається Сб 23 Вер 2023 - 11:10
Лосьйон після гоління Calvin Klein Obsession For Men 766 грн
Ruslan, Wolfskin, stanislav-q, all75, CNPOMAHELL та Wład Поставили вподобайку
Wolfskin Постоялець
Повідомлень : 685 Репутація : 10 Дата реєстрації : 05.07.2018 Вік : 44 Звідки : Станіславщина
Тема: Re: Де чого цікавого продається Сб 23 Вер 2023 - 16:46
stanislav-q пише:
[Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити це зображення] Лосьоны от украинского производителя Barbers по 136 грн. 1 2 Именно лосьоны пока не пробовал, но их другие продукты у меня вызвали только положительные эмоции. Безпомазковый крем у них один из лучших. И по характеристикам, и по аромату и по соотношению цена-качество (скоро выложу обзор-сравнение 4 кремов безпомазковых). Бальзамом также пользовался, но давно - необычная консистенция была (что-то среднее между кремом, вазелином и желе/гелем, хотя выглядит визуально как крем), впитывался быстро и обладал очень крутым, оригинальным ароматом. Ну и отзывы на их продукты почти все хорошие или нейтральные (на мейкапе).
Линейка лосьонов по уходовым мне понравилась. Хотя на какое-то время остается липкая пленка.
Ruslan, fill, Акулов, stanislav-q, ditrih_, all75 та CNPOMAHELL Поставили вподобайку
CNPOMAHELL Живе тут
1000 повідомлень
Тема: Re: Де чого цікавого продається Нд 24 Вер 2023 - 20:29
Промокод Notino до -20%, акції та подарунки на корейську косметику
korea
Отримуйте знижки на креми та сироватки, беріть участь в акціях та отримуйте чудові подарунки разом з покупками. Піклуйтеся про свою шкіру зараз за вигідними умовами.
для замовлення
Не перевіряв, чи е там щоось саме в нашій темі.
Wolfskin, Sauvage та stanislav-q Поставили вподобайку
_yk_ Бувалий
Повідомлень : 103 Репутація : 9 Дата реєстрації : 05.09.2020 Вік : 53 Звідки : Чорноморськ
Тема: Re: Де чого цікавого продається Пн 25 Вер 2023 - 19:58
Повідомлень : 393 Репутація : 12 Дата реєстрації : 29.06.2020 Звідки : Украина, Днепр
Тема: Re: Де чого цікавого продається Пн 25 Вер 2023 - 21:11
Касательно последнего предложения - лучше перед покупкой посмотрите обзоры об этом прешейве. На сколько я помню его некоторые вносили в "анти-топ", а остальные отзывались нейтрально или негативно о ней. Т.к. плохо впитывается и впоследствии все в жире, который тяжело отмывается.
Ruslan, Акулов, _yk_, Kitten911, Михаил Александрович та CNPOMAHELL Поставили вподобайку
_yk_ Бувалий
Повідомлень : 103 Репутація : 9 Дата реєстрації : 05.09.2020 Вік : 53 Звідки : Чорноморськ
Тема: Re: Де чого цікавого продається Пн 25 Вер 2023 - 21:27
stanislav-q пише:
Касательно последнего предложения - лучше перед покупкой посмотрите обзоры об этом прешейве. На сколько я помню его некоторые вносили в "анти-топ", а остальные отзывались нейтрально или негативно о ней. Т.к. плохо впитывается и впоследствии все в жире, который тяжело отмывается.
Цілком, друже, погоджуюсь з думкою, що більшості він не заходить. Я теж багато дивився на відгуки інших, але бажано пробувати. Мені наприклад дуже сподобався. Мабуть є ті кому він заходить. Сенс в тому, що ціна на нього на notino зараз із знижкою майже вдвічі нижча ніх у інших.
Ruslan, Акулов, stanislav-q, Віталіk та CNPOMAHELL Поставили вподобайку
fill Живе тут
1000 повідомлень
Повідомлень : 2676 Репутація : 532 Дата реєстрації : 12.02.2018 Вік : 56 Звідки : Київ
Тема: Re: Де чого цікавого продається Пн 25 Вер 2023 - 23:43
Ціна реально смачна. І олійка, як на мій смак, просто відмінна.
Акулов, stanislav-q та CNPOMAHELL Поставили вподобайку
Акулов Бувалий
Повідомлень : 479 Репутація : 519 Дата реєстрації : 31.07.2018 Звідки : Харків
Тема: Re: Де чого цікавого продається Пт 29 Вер 2023 - 21:03
Крем для гоління на основі трав Patanjali Saundarya 95 грн. [Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити це зображення]
Ruslan, Oleksii, Олександр Тернавский, Wolfskin, stanislav-q, Віталіk, _yk_ і Поставили вподобайку
CNPOMAHELL Живе тут
1000 повідомлень
Тема: Re: Де чого цікавого продається Пт 29 Вер 2023 - 21:23
[Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити посилання] Ух ти! Полюбляю яку-небудь дичину або дивну хрєнь. Роскажете потім, як воно?
Віталіk Постоялець
Повідомлень : 840 Репутація : 74 Дата реєстрації : 03.07.2020 Вік : 42 Звідки : Львів
Тема: Re: Де чого цікавого продається Пт 29 Вер 2023 - 21:50
Сергій Акулов пише:
Крем для гоління на основі трав Patanjali Saundarya 95 грн. [Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити це зображення]
Ха Завтра такий йду купляти вчора попався на очі
Wolfskin, Акулов, Alfed та CNPOMAHELL Поставили вподобайку
Wolfskin Постоялець
Повідомлень : 685 Репутація : 10 Дата реєстрації : 05.07.2018 Вік : 44 Звідки : Станіславщина
Тема: Re: Де чого цікавого продається Пт 29 Вер 2023 - 22:23
CNPOMAHELL пише:
[Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити посилання] Ух ти! Полюбляю яку-небудь дичину або дивну хрєнь. Роскажете потім, як воно?
Если в составе присутствует все, как заявлено, то крем может быть очень качественным. И не хуже аналогов с ценником в 5-6 раз выше. Хотя многое конечно зависит от качества ингредиентов.
Patanjali Herbal Shaving Cream 100 g - Buy Online (patanjaliayurved.net)
Акулов та CNPOMAHELL Поставили вподобайку
Wolfskin Постоялець
Тема: Re: Де чого цікавого продається Пт 29 Вер 2023 - 22:28
CNPOMAHELL пише:
К слову, вспомните болгарский Каро. Крем ведь очень хорош, если не считать то, что он достаточно быстро подсыхает.
Акулов та CNPOMAHELL Поставили вподобайку
Wolfskin Постоялець
Тема: Re: Де чого цікавого продається Пт 29 Вер 2023 - 22:48
Панове, а кто пробовал продукцию линейки Викинг? Если конечно память не подводит, то она рынке она еще с советских времен. Но что она представляет из себя сейчас? []=22447]Aroma - купити косметику бренду | Makeup
Все что я у них пробовал - это вот такой бальзам. Гель після гоління - Aroma For Men After Shave Jelly: купити за найкращою ціною в Україні | Makeup.ua При всей его дешевизне впечатления от него самые лучшие. Где-то дома осталась запечатання более ранняя версия. Если б не клятая война.
Акулов, stanislav-q та CNPOMAHELL Поставили вподобайку
fill Живе тут
1000 повідомлень
Тема: Re: Де чого цікавого продається Пт 29 Вер 2023 - 23:16
Сергій Акулов пише:
Прикольно :-) Буквально кілька годин тому робив невеличку покупку на Розетці і треба було докинути щось на парудесят гривень в кошик. Кинув цей крем.
Але потім згадав, скільки в мене всього є, то й викинув з кошика :-)
Може бути непогана штука, але реально не на часі з моїми запасами, які я дуже хочу прорідити
Ruslan, Wolfskin, Акулов, Yura_, Jeemye та CNPOMAHELL Поставили вподобайку
Ruslan Admin
1000 повідомлень
Повідомлень : 7063 Репутація : 2761 Дата реєстрації : 06.11.2017 Вік : 52 Звідки : Ukraine, Kyiv
Тема: Re: Де чого цікавого продається Сб 30 Вер 2023 - 10:10
Сергій Акулов пише:
Враховуючи досвід користування кремом [Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити посилання], до голярських продуктів з Індії відношення дуже позитивне.
fill, Wolfskin, Акулов, CNPOMAHELL та Bonbon Поставили вподобайку
Wolfskin Постоялець
Тема: Re: Де чого цікавого продається Нд 1 Жовт 2023 - 18:00