Тема: Re: Де чого цікавого продається Чт Травень 02, 2024 4:29 pm
all75 пише:
Легко тобі, з висоти свого досвіду, з різних боків дивитися. ))) А йому, мабуть краще не дивитися скільки коштує дороге мило...
Я люблю раціонально витрачати кошти) Нащо переплачувати за те, якщо те саме можна отримати в 10 раз дешевше?
vicbro та Bonbon Поставили вподобайку
all75 Бувалий
Повідомлень : 297 Репутація : 3 Дата реєстрації : 26.10.2021 Вік : 49 Звідки : г. Кропивницкий
Тема: Re: Де чого цікавого продається Чт Травень 02, 2024 4:50 pm
blind_d пише:
Я люблю раціонально витрачати кошти) Нащо переплачувати за те, якщо те саме можна отримати в 10 раз дешевше?
Логічний підхід. В мене такий самий. Та думаю і ще багато у кого. Ньюанс в тому що: тим хто не відчуває різницю - тим нема сенсу переплачувати, але є і ті хто відчуває різницю і вони готові переплатити за цю різницю і в 10 раз і навіть більше... Так само і з бритвами, дехто не відчуває різницю між станком Балі і DE89 і йому немає сенсу переплачувати, а тому хто відчуває - є сенс переплатити.
Yura_, Bonbon, Meo та blind_d Поставили вподобайку
stanislav-q Бувалий
Повідомлень : 393 Репутація : 12 Дата реєстрації : 29.06.2020 Звідки : Украина, Днепр
Тема: Re: Де чого цікавого продається Чт Травень 02, 2024 4:52 pm
blind_d пише:
Як на мене, то людині, котра може позволити собі купити такі мила, буде байдуже на знижки) бо 800грн - це також висока ціна для 100г якогось мила))
Насчет цены то все относительно и субъективно. Дорогие мыла стоят поболее обычно (~1-1.5к и больше). На их фоне фавсет в "козырной" коробке уже не таким дорогущим кажется. С другой стороны есть pearl за 200 грн, можно 4 банки взять за 800 и три года им бриться, на этом фане фавсет дорогой получается... Так что каждый сам должен решать - хочется на это деньги тратить или нет. Но в сравнении с остальными мылами фавсет уж точно не лакшери по цене. Даже "народный" табак в керамической банке по фулпрайсу +- столько и стоит.
А насчет скидок вообще не согласен - сколько бы денег не было, по скидке купить всегда приятнее (~1400 полная цена и 800 сейчас). Конечно, когда речь идет про что-то копеечное, там переплата "аж в два раза" уже несущественна (ну например пачку лезвий на тест взять за 20 грн или 40 грн - без разницы, та двадцатка ничего не решит). Как видите, у меня деньги на такое мыло были, но разницу в 500-700 грн. я вполне ощущаю и по фулпрайсу его брать не собирался :D. Не думаю, что я уникальный человек в этом плане [Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити це зображення]
fill, Yura_, all75, Bonbon та blind_d Поставили вподобайку
blind_d Бувалий
Тема: Re: Де чого цікавого продається Чт Травень 02, 2024 4:54 pm
all75 пише:
Логічний підхід. В мене такий самий. Та думаю і ще багато у кого. Ньюанс в тому що: тим хто не відчуває різницю - тим нема сенсу переплачувати, але є і ті хто відчуває різницю і вони готові переплатити за цю різницю і в 10 раз і навіть більше... Так само і з бритвами, дехто не відчуває різницю між станком Балі і DE89 і йому немає сенсу переплачувати, а тому хто відчуває - є сенс переплатити.
Воно то так, але не можна порівнювати різницю між станками з різницею між милами..)
stanislav-q Бувалий
Повідомлень : 393 Репутація : 12 Дата реєстрації : 29.06.2020 Звідки : Украина, Днепр
Тема: Re: Де чого цікавого продається Чт Травень 02, 2024 4:59 pm
blind_d пише:
Чтобы понять, ощущается разница или нет - чаще всего нужно это попробовать лично. Сделать это можно только или получив от кого-то пробники, или купив самому. Чаще второе. Конечно, если вы пробовали 10-20 продуктов из совершенно разных ценовых категорий, на разных базах и т.д., а разницы вот вообще нет - тогда да, можно дальше тесты не продолжать и поставить для себя точку в бритвенных средствах. Если оно у вас не вызывает интереса и носит исключительно утилитарный характер, то и заморачиваться нет смысла.
Но тут по большей части сидят люди увлеченные, которым интересно пробовать новое, тестировать имеющееся, продавать ненужное, а спустя время опять к этому возвращаться и т.д. Поэтому рациональность в таком деле искать не нужно. Как и в любом другом увлечении.
fill, vsx, Yura_, mad_fish, Bonbon, Meo та blind_d Поставили вподобайку
Bonbon Бувалий
Повідомлень : 266 Репутація : 14 Дата реєстрації : 24.02.2023 Звідки : Київ
Тема: Re: Де чого цікавого продається Чт Травень 02, 2024 5:07 pm
Я дуже довго гонявся за практичними та дешевими засобами у класинчному голінні, бо я фінансист і це професійна деформацію [Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити це зображення], намагався тримати хобі в розумних межах. Є дуже багато якісних засобів в усіх цінових категоріях. Тут у кожного свій смак та бюджет. Але з годом я прийшов до висновку, що краще мати 1 мило середнього-преміального рівня, ніж 3 бюджетних. Особисто я більше від цього задоволення отримую. І, так, знижка грає роль :)
fill, Wolfskin, wakidzasi, stanislav-q, vsx, Kitten911, Yura_ і Поставили вподобайку
blind_d Бувалий
Тема: Re: Де чого цікавого продається Чт Травень 02, 2024 5:23 pm
Ок. Табак із чашею я купляв на Нотіно по знижці за 400грн! Із чашею! Це мило без чаші) Думаю, що вартість тієї чаші =40-50% від заг.суми. Виходить, що саме мило Табак, вага якого 139г = 200-250грн. Модна вирахувати скільки буде коштувати 1г цього мила. І тепер ось це за 810грн, вага там яка? 110г здається? Рвзниця в ціні в 4 рази, вірно? Не вірю я, що така ж сама різниця цього мила буде в ТТХ)))
Wolfskin Поставив вподобайку
fill Живе тут
1000 повідомлень
Нагорода надається користувачеві, який написав на форумі 1000 повідомлень.
Повідомлень : 2676 Репутація : 532 Дата реєстрації : 12.02.2018 Вік : 56 Звідки : Київ
Тема: Re: Де чого цікавого продається Чт Травень 02, 2024 5:31 pm
blind_d пише:
Ок. Табак із чашею я купляв на Нотіно по знижці за 400грн! Із чашею! Це мило без чаші) Думаю, що вартість тієї чаші =40-50% від заг.суми. Виходить, що саме мило Табак, вага якого 139г = 200-250грн. Модна вирахувати скільки буде коштувати 1г цього мила. І тепер ось це за 810грн, вага там яка? 110г здається? Рвзниця в ціні в 4 рази, вірно? Не вірю я, що така ж сама різниця цього мила буде в ТТХ)))
Ти не враховуєш вартість задоволення. А кожен обраховує йог по-своєму.
В хоббі немає лінійної залежності між ціною і якістю. Є залежність між тим, який кайф (в усіх-усіх сенсах слова) я хочу отримати, і чи готовий я заплатити за нього ту чи іншу ціну.
Тут все складно, чесно
stanislav-q, andreyv1979, Михаил Александрович, mad_fish, Bonbon, Meo та blind_d Поставили вподобайку
stanislav-q Бувалий
Тема: Re: Де чого цікавого продається Чт Травень 02, 2024 5:32 pm
blind_d пише:
Ну так вы сами зачем-то "согрешили" и переплатили за баночку [Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити це зображення] Можно было ~150-200 грн сэкономить (шайба по скидке вроде 200-250 обычно и стоит) и взять без тары, а мыло в руке держать или в любую банку/миску, которая под рукой, засунуть. А на сэкономленные прорасо еще взять... Эх, не понимаю я вас, мажоров, по 200 грн за банку брендовую переплачивать, когда за эти деньги прорасо втарить можно [Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити це зображення][Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити це зображення]
А если серьезно - то вы просто отказываетесь понимать, что люди покупают что-либо из других побуждений: для разнообразия / хочется попробовать / понравилось внешне / аромат в душу запал и т.д. Я ж вроде нигде не говорил, что оно дешевое или лучше табака именно на столько, на сколько и дороже. Нет цели купить идеальный продукт по соотношению цена/качество/объем. Да и тяжело это сделать, не потратив предварительно много денег на тестирование того, что тебе в итоге не подошло или не понравилось. Только после "платного опыта" становится понятно, что именно приживется и подходит, а чего лучше избегать.
fill, vsx, mad_fish, Bonbon, Meo та blind_d Поставили вподобайку
Wolfskin Постоялець
Повідомлень : 685 Репутація : 10 Дата реєстрації : 05.07.2018 Вік : 44 Звідки : Станіславщина
Тема: Re: Де чого цікавого продається Чт Травень 02, 2024 7:33 pm
Хорошо, что мыла для бритья все же не моё))) У меня облепиховое Мюле ушло на мытье. Отличное, скажу я вам, мыло. И смыливалось долго.
stanislav-q та all75 Поставили вподобайку
Bonbon Бувалий
Повідомлень : 266 Репутація : 14 Дата реєстрації : 24.02.2023 Звідки : Київ
Тема: Re: Де чого цікавого продається Чт Травень 02, 2024 7:45 pm
Wolfskin пише:
Хорошо, что мыла для бритья все же не моё))) У меня облепиховое Мюле ушло на мытье. Отличное, скажу я вам, мыло. И смыливалось долго.
Изверг))) Крема тоже разные бывают) как и пена с баллона... везде есть ниша при желании
Wolfskin та all75 Поставили вподобайку
Wolfskin Постоялець
Повідомлень : 685 Репутація : 10 Дата реєстрації : 05.07.2018 Вік : 44 Звідки : Станіславщина
Тема: Re: Де чого цікавого продається Чт Травень 02, 2024 8:50 pm
Bonbon пише:
Изверг))) Крема тоже разные бывают) как и пена с баллона... везде есть ниша при желании
Кстати, очень приятное оказалось мыло. Кожу не сушило вообще. Запах едва уловимый.
all75 та Bonbon Поставили вподобайку
No name Бувалий
Повідомлень : 149 Репутація : 1 Дата реєстрації : 14.08.2023 Вік : 42
Тема: Re: Де чого цікавого продається Чт Травень 02, 2024 9:18 pm
В мне колись також закінчилось мило, то шайба арко пару днів працювала на руках, а потім вернулась назад. Мило вогонь, для всіх частєй тела.
vitshe, Wolfskin, all75, Bonbon, Meo та blind_d Поставили вподобайку
blind_d Бувалий
Тема: Re: Де чого цікавого продається Чт Травень 02, 2024 9:20 pm
zuluz пише:
В мне колись також закінчилось мило, то шайба арко пару днів працювала на руках, а потім вернулась назад. Мило вогонь, для всіх частєй тела.
Вагінь!
No name Бувалий
Повідомлень : 149 Репутація : 1 Дата реєстрації : 14.08.2023 Вік : 42
Тема: Re: Де чого цікавого продається Чт Травень 02, 2024 10:44 pm
Повідомлень : 193 Репутація : 3 Дата реєстрації : 22.01.2019 Звідки : Черкаси
Тема: Re: Де чого цікавого продається Пт Травень 03, 2024 7:48 am
yourshaving.com 11 років. До 5 травня знижка 20% з кодом YSC11BDW
Andrewt, razorblade1989, Wolfskin, wakidzasi, m-2020, Александр 7676, andreyv1979 і Поставили вподобайку
Polosatiy Бувалий
Повідомлень : 330 Репутація : 3 Дата реєстрації : 25.12.2023 Звідки : Винница
Тема: Re: Де чого цікавого продається Пн Травень 06, 2024 7:55 pm
Aramis Туалетная вода мужская, 110 мл скидка 47 процентов EVA.UA
Сергій, Wolfskin та Ivan_bravo Поставили вподобайку
ArtemSeaman Частий гість
Повідомлень : 51 Репутація : 2 Дата реєстрації : 03.01.2021 Вік : 31 Звідки : Украина , г.Винница ; Польша , Краков
Тема: Re: Де чого цікавого продається Пн Травень 06, 2024 10:06 pm
Может не по теме но жду что появиться новое крем мыло у Ariana & Evance . У многих американских блогеров в теме ВКБ , уже есть пробные банки с этим продуктом и все в восторге . Сам Питер из Ариана и Еванс заявляет что аналогов данному продукту еще нет , и не у кого не было , и обещает самое крутое скольжение и пост скольжение . На видео ролике наносит данный продукт , смывает его и только на пост скольжении делает 3 прохода станком Merkyr Futur без порезов и раздражений . Написал ему в коментах когда эту продукцию сможем увидеть на сайте , ответил что постарается не позже пятницы выставить на продажу. Лично я очень жду . [Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити це зображення]
Ruslan, Wolfskin, wakidzasi, ARTURIUS, Kitten911, Alfed та Bonbon Поставили вподобайку
Kitten911 Живе тут
1000 повідомлень
Повідомлень : 3657 Репутація : 112 Дата реєстрації : 08.06.2021 Вік : 94 Звідки : Одесса
Тема: Re: Де чого цікавого продається Пн Травень 06, 2024 10:37 pm
ArtemSeaman пише:
Может не по теме но жду что появиться новое крем мыло у Ariana & Evance . У многих американских блогеров в теме ВКБ , уже есть пробные банки с этим продуктом и все в восторге . Сам Питер из Ариана и Еванс заявляет что аналогов данному продукту еще нет , и не у кого не было , и обещает самое крутое скольжение и пост скольжение . На видео ролике наносит данный продукт , смывает его и только на пост скольжении делает 3 прохода станком Merkyr Futur без порезов и раздражений . Написал ему в коментах когда эту продукцию сможем увидеть на сайте , ответил что постарается не позже пятницы выставить на продажу. Лично я очень жду . [Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити це зображення]
Интересно, я люблю продукты А&Е треба буде организовывать коллективочку!
wakidzasi та CNPOMAHELL Поставили вподобайку
clint Бувалий
Повідомлень : 105 Репутація : 2 Дата реєстрації : 05.01.2024 Вік : 37 Звідки : Львів
Тема: Re: Де чого цікавого продається Чт Травень 30, 2024 1:53 pm
q7819 пише:
yourshaving.com 11 років. До 5 травня знижка 20% з кодом YSC11BDW
Хтось може робив замовлення на цьому сайті приблизно в цю же дату? Ваші замовлення уже приїхали? Бо моє замовлення покинуло Іспанію 9 травня і по цей день воно десь їздить)), як на мене > 21 день то якось дуже багато, для такої відстані...
CNPOMAHELL Поставив вподобайку
egoist Живе тут
1000 повідомлень
Повідомлень : 3007 Репутація : 181 Дата реєстрації : 21.02.2021 Вік : 36 Звідки : Днепр
Тема: Re: Де чого цікавого продається Чт Травень 30, 2024 4:24 pm
clint пише:
Хтось може робив замовлення на цьому сайті приблизно в цю же дату? Ваші замовлення уже приїхали? Бо моє замовлення покинуло Іспанію 9 травня і по цей день воно десь їздить)), як на мене > 21 день то якось дуже багато, для такої відстані...
Орієнтуйтесь на 30+ днів
Wolfskin, CNPOMAHELL та clint Поставили вподобайку
stanislav-q Бувалий
Тема: Re: Де чого цікавого продається Пн Черв 24, 2024 2:31 am
Вроде как снова появилось мыло clubman по нормальной цене. Выходит дешевле чем в USA, там сейчас акционная цена 10$ (~410 грн) за две штуки. А тут 160 за одно
Повідомлень : 1096 Репутація : 4 Дата реєстрації : 01.02.2022 Звідки : Київ
Тема: Re: Де чого цікавого продається Нд Черв 30, 2024 3:52 pm
Можливо це здається лише мені цікавим, але з'явився у продажу в Barbercompany крем для гоління Palmolive Men Classic (зелений).
trimmer, WetShaver, Wolfskin та all75 Поставили вподобайку
WetShaver Бувалий
Повідомлень : 409 Репутація : 5 Дата реєстрації : 10.12.2017 Звідки : Чернигов
Тема: Re: Де чого цікавого продається Нд Черв 30, 2024 5:52 pm
CNPOMAHELL пише:
Можливо це здається лише мені цікавим, але з'явився у продажу в Barbercompany крем для гоління Palmolive Men Classic (зелений).
Крем дiйсно непоганий!) Особливо за свою цiну!) Хоча синя Нівея і Інтеса, Клiвен, мені більше сподобалися. До речі, у мене з'явився лайфхак як покращити роботу крему Лідер, щоб він не підсихав. Розповім у вашому бортовику.)
Yura_ та CNPOMAHELL Поставили вподобайку
CNPOMAHELL Живе тут
1000 повідомлень
Повідомлень : 1096 Репутація : 4 Дата реєстрації : 01.02.2022 Звідки : Київ
Тема: Re: Де чого цікавого продається Нд Черв 30, 2024 10:00 pm
WetShaver пише:
До речі, у мене з'явився лайфхак як покращити роботу крему Лідер, щоб він не підсихав. Розповім у вашому бортовику.)
А ну ж. Дуже цікаво. Бо я зосередився на гелях і більшість моїх проблем значно знизилася або пропала. Але й креми треба хоча б "добити" те, що відкрите.
Цитата :
Крем дiйсно непоганий!) Особливо за свою цiну!) Хоча синя Нівея і Інтеса, Клiвен, мені більше сподобалися
Мені він теж схожий повединкою на Нівєю. Клівен\Інтесу не пробував.