Купляв в офіційному магазині [Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити посилання] . Задоволення від цього станка починається ще не розпакувавши його, коробка завернута в вугільно-чорний папір та запечатана сургучем з фірмовим клеймом фірми виробника, викликає приємні асоціації. Розпакувавши, ми отримуємо якісну річ, виконану з надзвичайною точністю. Позиціювання леза виконано надзвичайно точно, я намагався спеціально скривити його положення, в мене нічого не вийшло, навіть мінімальний люфт леза та нижньої гарди по відношенню до верхньої кришки просто відсутній. Ручка тонша ніж на фото видається але дуже зручна, взагалі геометрія станка добре продумана і виважена. Голився з PERSONNA PREP. Лезо в станку не відчувається взагалі. Станок голить надзвичайно лагідно та ефективно. Схожі враження мені давав станок Timeless Razor BRONZE, по ефективності гоління це Rockwell Razors 6S-3 плита. Станок йде в комплекті з трьома лезами FEATHER і на мою думку він створений для гострих лез, принаймні у комплектації CLOSED COMB точно. Tatara Razor CLOSED COMB ідеально підійде для щоденного гоління та поціновувачам Merkur 34C HD, ATT M1, Rockwell Razors 6S-3 плита. Він ефективніший за Muhle Razor R89 та водночас лагідніший за неї. Його ефективність трохи не дотягує до Muhle ROCCA, Fatip Piccolo(хоч підставка від Tatara Razor пасує до Fatip Piccolo :D ) та Blackbird але відсутність відчуття леза на шкірі обличчя компенсують це сповна. Tatara Razor CLOSED COMB не буде швидше за все пасувати поціновувачам Muhle Razor R41 чи RazoRock Wunderbar Slant Razor, але для цього є Tatara Razor OPEN COMB, і я дуже сильно шкодую що не замовив додатково голову OPEN COMB в комплекті, бо тепер окремо замовити на сайті немає змоги, а шкода :(
Останній раз редагувалося: Roman313 (Пн 2 Квіт 2018 - 15:55), всього регувалося 1 раз(-и)
stanislav-q, ARTURIUS, Олександр76 та citrus48 Поставили вподобайку
Олександр Тернавский Живе тут
1000 повідомлень
Нагорода надається користувачеві, який написав на форумі 1000 повідомлень.
Повідомлень : 1987 Репутація : 1379 Дата реєстрації : 09.02.2018 Вік : 63 Звідки : планета Земля - Мир
сайт странненький. Инфы очень мало. Хоть цену озвучьте, пожалуйста.
Сайт просто афігенний, мінімалістичний, повністю в стилі самого станка tatara razors :D Вся інфа є представлена і навіть більше, чи на багатьох сайтах знайдеться ось така інфа?:
Годный обзор, плюсанул. Как ручка удерживается, если на нее попадает вода или мыло? На фото ручка не выглядит цепкой.
Насправді ручка зручна, я б сказав ніжно-чіпка, проблем при попаданні мильної води не зауважив. Для мене трішки за легка, хотів би важчу. Плюсом є нова система закручування, віднайшов скриту можливість - закрутивши докінця, можна без появи жодного шату, відускати на пів оберта до 180 градусів збільшуючи агресію станка :D
mougrim Частий гість
Повідомлень : 99 Репутація : 57 Дата реєстрації : 01.02.2018 Вік : 39 Звідки : Алчевськ-Київ
Годный обзор, плюсанул. Как ручка удерживается, если на нее попадает вода или мыло? На фото ручка не выглядит цепкой.
Насправді ручка зручна, я б сказав ніжно-чіпка, проблем при попаданні мильної води не зауважив. Для мене трішки за легка, хотів би важчу. Плюсом є нова система закручування, віднайшов скриту можливість - закрутивши докінця, можна без появи жодного шату, відускати на пів оберта до 180 градусів збільшуючи агресію станка [smiley][Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити посилання]
Дякую за огляд, дуже цікаво! До речі, як розумію, ручка тут частково "входить" у саму голову?
Отправлено через Topic'it
Roman313 Живе тут
1000 повідомлень
Повідомлень : 1326 Репутація : 939 Дата реєстрації : 20.11.2017 Звідки : Львів
Насправді ручка зручна, я б сказав ніжно-чіпка, проблем при попаданні мильної води не зауважив. Для мене трішки за легка, хотів би важчу. Плюсом є нова система закручування, віднайшов скриту можливість - закрутивши докінця, можна без появи жодного шату, відускати на пів оберта до 180 градусів збільшуючи агресію станка [smiley][Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити посилання]
Дякую за огляд, дуже цікаво! До речі, як розумію, ручка тут частково "входить" у саму голову?
Щось схоже на те, вона заходить на товщину гарди і допомагає додатково відцентровувати нижню гарду по відношенню до кришки з лезом.
1000 повідомлень
Повідомлень : 1987 Репутація : 1379 Дата реєстрації : 09.02.2018 Вік : 63 Звідки : планета Земля - Мир
Не соглашусь. Это очередная фишка производителя, для накрутки стоимости. Ручку иную использовать с данными плитами невозможно?
Згідний, що це чергова фішка віробника, але до чого тут накрутка вартості? Хоч фішкою я б назвав це у Blackbird, там це майже не виконує ніякої місії, а от в TATARA RAZORS система кріплення дійсно ідеально відцентровує гарду по відношенню до верхньої кришки і це факт! Ні іншу ручку використати не вийде - це теж факт!
egoist Поставив вподобайку
1000 повідомлень
В этом и проблема. Свою любимую ручку накрутить не получится, как и отдельно плиты без ручки приобрести. Куда их потом?
Дійсно свою любиму ручку не вийде накрутити, підтверджую, але з рідною він має відмінний центр ваги, чи потрібно це міняти? Я взагалі підтримую заміну ручки тільки у випадку R89 та її похідних, на важчу. І до речі, неможливість замінити ручку на свою любиму є у досить великого переліку станків включаючи половину лінійки Merkur, Fatip Piccolo, Timeless Razor BRONZE та багато інших, і вних, переважно, ця неможливість нічим не підкріплена на відміну від Tatara Razors, тому саме в цьому випадку це не проблема а плюс на мою думку. На рахунок плити, я зараз списуюся з ними по цьому питанню і отримав підтвердження, що можна буде заказати окремо плиту відкритого типу, як доведу справу до кінця то відпишуся про це додатково.
1000 повідомлень
Отже в обід дав підтвердження, що хочу заказати окремо плиту відкритого типу, під вечір прислали інвойс, і запевнили що плита буде "with the same numbered edition (your number)" - приємно
mougrim Частий гість
Повідомлень : 99 Репутація : 57 Дата реєстрації : 01.02.2018 Вік : 39 Звідки : Алчевськ-Київ
Отже в обід дав підтвердження, що хочу заказати окремо плиту відкритого типу, під вечір прислали інвойс, і запевнили що плита буде "with the same numbered edition (your number)" - приємно
О, мені подобається їх підхід до покупця, приємно.
До речі, який вам номер дістався?
Roman313 Живе тут
1000 повідомлень
Повідомлень : 1326 Репутація : 939 Дата реєстрації : 20.11.2017 Звідки : Львів
Я думаю первая десятка ушла на подарки + такие номера как 088, 111, тоже для друзей и товарищей! Шутки шутками, а уверен, что они бы не отказались от лишнего полтоса, за подборочку номера!
wick2015 Бувалий
Повідомлень : 191 Репутація : 49 Дата реєстрації : 05.02.2018 Вік : 52 Звідки : Херсон
Як і обіцяли, додаткова відкрита плита приїхала з тим самим номером [smiley][Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити посилання] Будемо тестити [smiley][Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити посилання]
О, шикарно! Вдалого тестування!
Саша Кавун Живе тут
1000 повідомлень
Плюсанул обзорчик. очень интересная информация, я доселе не знал о существовании такого станка. «Є багато на світі, друг Гораціо, Що й не снилося нашим мудрецям...» Вільям наш, розумієте, Шекспір
egoist Живе тут
1000 повідомлень
Повідомлень : 3007 Репутація : 181 Дата реєстрації : 21.02.2021 Вік : 36 Звідки : Днепр