Випала нагода і мені спробувати цю бритву, саме Масамуне з закритою плитою 0.63 геп. Повністю погоджуюсь з паном Романом, що це рівень плити 3 по Роквеллу в порівнянні ефективність/комфорт. До цього голився більш ефективною бритвою, в один прохід, відразу проти росту волосся. На кожен день ця техніка мені цілком підходить. Коли отримав Масамуне, техніка в 1 прохід не дуже пряцює, але я додав 1 прохід, і маленьки добривки після того як витер обличчя, і результат дуже задовільний. Усім прихильникам мягенького, комфортного гоління на кожен день, дуже раджу цю бритву. Якість самої бритви на дуже високому рівні.
Ruslan, Wolfskin, Янеж, ARTURIUS, ditrih_ та kh_fish Поставили вподобайку
egoist Живе тут
1000 повідомлень
Нагорода надається користувачеві, який написав на форумі 1000 повідомлень.
Повідомлень : 3007 Репутація : 181 Дата реєстрації : 21.02.2021 Вік : 36 Звідки : Днепр
Друзі, 10 сеансів я прогнав бритву Масамуне на кожен день, і я все таки в неї просто закоханний. Практично будь якою бритвою можна поголитись кожного дня, для цього потрібна своя техніка, лезо, кількість проходів. З Масамуне 2 проходи, лезо Gillette Nacet, і це майже ББС. Шкіра в повному порядку, все прям дуже гарно. Напевно, я саме б цю бритву ставив на 1-ше місце при виборі бритви на кожен день.
kov1963, РустВр, Янеж, Viktors Voroneckis та ditrih_ Поставили вподобайку
ditrih_ Постоялець
Повідомлень : 717 Репутація : 67 Дата реєстрації : 20.06.2021 Вік : 47 Звідки : Киев
Tatara Masamune, Masamune Nodachi. Вкратце мои ощущения. Масамуне (0.63 гап) бреет очень похоже на Лупо 72, но немного мягче, а кое где приходилось больше делать проходов. Масамуне Нодачи (0.9) один в один АТТ Виндсор Про 0.9 или очень примерно ГЧ-84. В руках сидит хорошо, не скользит, кажется какой-то миниатюрной. Взял в руку другие похожие на неё, понял, что впечатление обманчивое, такая же как все нержи примерно. Угол реза поймал сразу, работает плавно, но... из-за баланса, не сказал бы что мвневренная. Под носом и подбородок на плите Масамуне, заставила проходить дополнительно. Что на лезвии Бик, что на Физер. Плита Нодачи более результативна, лезвие чувствуется достаточно для того, чтобы во время бритья, контролировать ход и угол наклона бритвы.
Очень, очень... обычная, но приятная тактильно, бритва. АТТ, Р89, Лупо 72, ГЧ-84 или тот же Шлюз, совершенно ничем не уступают. Но и не превосходят. Набить руку и всё будет как всегда, но. За деньги, после теста например, я бы её не купил. А так как это подарок близких людей, то будет у меня, и в принципе не жалею, ещё одной очень хорошей бритвой пополнился ротационный круг:)
Wolfskin, Акулов, Oleksandr U$A, andrew_ADK, Александр 7676, egoist, Kitten911 та Yura_ Поставили вподобайку
egoist Живе тут
1000 повідомлень
Нагорода надається користувачеві, який написав на форумі 1000 повідомлень.
Повідомлень : 3007 Репутація : 181 Дата реєстрації : 21.02.2021 Вік : 36 Звідки : Днепр