Safety Razor: Muhle R41GS Blade: Wilkinson Sword (1) Brush: Yaqi Brush Resin Handle R1729-30 Soap: Tabac Original Aftershave: Williams Aqua Velva Finish: Chateau Chizay - Furmint dry white aged wine Soundtrack: Alan Parsons - From the New World ℗ 2022
Safety Razor: Muhle R41GS Blade: Wilkinson Sword (1) Brush: Yaqi Brush Resin Handle R1729-30 Soap: Tabac Original Aftershave: Williams Aqua Velva Finish: Chateau Chizay - Furmint dry white aged wine Soundtrack: Alan Parsons - From the New World ℗ 2022
Як Вам r41gs в голінні? Відчуваєте різницю з класичною r41? Які леза в ній більше подобаються?
_________________ Через терни до зірок!
Centro Бувалий
Повідомлень : 292 Репутація : 95 Дата реєстрації : 16.07.2020 Вік : 54 Звідки : Київ
Як Вам r41gs в голінні? Відчуваєте різницю з класичною r41? Які леза в ній більше подобаються?
в мене вже давно немає звичайного R41, але як мені зараз здається по великому рахунку вони нічим не відрізняються. По лезам простіше сказати що не подобається: Polsilver та Dorco. Не зайшли. Все інше для мене в R41GS +- однаково добре, чисто, гладко та ... з коцками. Жодного разу ще не було щоб де не-будь не поставив одну-дві. Загалом R41GS один з моїх улюблених станків.
Олександр Lutsk та ARTURIUS Поставили вподобайку
ARTURIUS Admin
1000 повідомлень
Нагорода надається користувачеві, який написав на форумі 1000 повідомлень.
Повідомлень : 2918 Репутація : 165 Дата реєстрації : 21.04.2021 Вік : 48 Звідки : Ukraine, Dnipro
Razor: Blackland Dart Blade: Feather Platinum Brush: Simpson Duke 3 Synthetic Lather: ARKO Sensitive CREAM Aftershave: ARKO Sensitive AFTER
Комплект АRKO для мене прийнятний в голінні. Зміг поголитися в один прохід Дротіком з лезом Фізер. Вклав в помазок близько 2 см крему, потім розтер пальцями і взбив піну на обличчі. У крема вийшла гарна плотна піна яку легко регулювати водою. Аромат схожий на лаванду з середньою інтенсивністю, при голінні не відволікає. Крем після гоління. Легко наноситься, не має майже аромату. Зі своїми властивостями справляється. Комплектом можна реально не дорого та якісно голитися.
Мило АRKO здалося більш цікавим. Піна у мила м‘якіша і приємніша по відчуттям, захист від леза трохи кращий, але не критично. Милом би постійно голився, а з кремом ні, хоча для тревел варіанту комплект дуже хороший.
Safety Razor: Muhle R41GS Blade: Wilkinson Sword (1) Brush: Yaqi Brush Resin Handle R1729-30 Soap: Tabac Original Aftershave: Williams Aqua Velva Finish: Chateau Chizay - Furmint dry white aged wine Soundtrack: Alan Parsons - From the New World ℗
Оце, я розумію, набір! :97: Для вечірнього гоління - саме те. Можна навіть додати якийсь Start: [аперитив], наприклад, краплю бурбону чи кальвадосу. У мене, враховуючи ранковий режим, Finish: кава з вершками і шоколадом з ментоловою нугою.
Олександр Lutsk, Віталіk, Centro, KHSN, egoist, ARTURIUS та qwest Поставили вподобайку
Centro Бувалий
Повідомлень : 292 Репутація : 95 Дата реєстрації : 16.07.2020 Вік : 54 Звідки : Київ
Оце, я розумію, набір! :97: Для вечірнього гоління - саме те. Можна навіть додати якийсь Start: [аперитив], наприклад, краплю бурбону чи кальвадосу. У мене, враховуючи ранковий режим, Finish: кава з вершками і шоколадом з ментоловою нугою.
Дякую, мені більш подобається голитись коли рука тверда, тим більше що це R41, а вже потім "зняти напругу" ;)
Oleksii, WetShaver, egoist та ARTURIUS Поставили вподобайку
egoist Живе тут
1000 повідомлень
Повідомлень : 3007 Репутація : 181 Дата реєстрації : 21.02.2021 Вік : 36 Звідки : Днепр
[Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити це зображення] #safetyrazor@yatesprecision#yatesprecision #shavingsoap#stirlingsoap@stirlingsoap #shavingbrush#simpsonchubby2 #aftershave#firstlineshave
Ruslan, Andrewt, Oleksii, Олександр Тернавский, Юрий, Proklus, Янеж і Поставили вподобайку
ARTURIUS Admin
1000 повідомлень
Повідомлень : 2918 Репутація : 165 Дата реєстрації : 21.04.2021 Вік : 48 Звідки : Ukraine, Dnipro
Razor: Blackland Dart Blade: Feather Platinum Brush: Simpson Duke 3 Synthetic Lather: Pearl The Artisan Shaving Soap Aftershave: Pearl Post-Shave Lotion
Гоління в три проходи. Щетина 36 годин. Новим в голінні були мило та лосьон. Мило тверде, лосьон в вигляді бальзама-крема. Аромат приємний, не дуже інтенсивний, відчуваю в ньому свіжість цитрусу. У мила ковзання гарне, захист достойний. Лосьон із своїми задачами справляється. Трохи підпікає. Голінням задоволений, знайшов ще одне не дороге тверде мило. На протязі тижня планую голитись з цим комплектом мила та лосьона.
Ruslan, Oleksii, WetShaver, Олександр Тернавский, Юрий, vicbro, Янеж і Поставили вподобайку
Янеж Постоялець
Повідомлень : 513 Репутація : 67 Дата реєстрації : 10.10.2019 Звідки : Рівне
Який запах у Кампанії? Аромат сильний? Раніше дуже хотів це мило
Свіжий з цитрусовим і квітковим відтінком. Я його відніс до запахів на теплу пору року, хоча і в демісезон буде ок. Запах не кричить, але помітний. Красивий. Можу надіслати пробник.
Янеж, egoist та ARTURIUS Поставили вподобайку
Янеж Постоялець
Повідомлень : 513 Репутація : 67 Дата реєстрації : 10.10.2019 Звідки : Рівне
Який запах у Кампанії? Аромат сильний? Раніше дуже хотів це мило
Свіжий з цитрусовим і квітковим відтінком. Я його відніс до запахів на теплу пору року, хоча і в демісезон буде ок. Запах не кричить, але помітний. Красивий. Можу надіслати пробник.
Дякую, мабуть буду чекати повну версію, бо пробник невигідно платити за доставку по нинішніх тарифах.
Oleksii, egoist та ARTURIUS Поставили вподобайку
ARTURIUS Admin
1000 повідомлень
Razor: Blackland Vector Blade: KAI Protouch MG Brush: Simpson Duke 3 Synthetic Lather: Pearl The Artisan Shaving Soap Aftershave: Pearl Post-Shave Lotion
Сьогоднішнє ранкове гоління. Продовжую тижневе гоління з комплектом мила та лосьйону Pearl. Поголився в даа проходи, якість дфс. Мило має приємний аромат до якого не потрібно звикати, лосьйон також. Аромат в цілому викликає у мене приємні відчуття. Ковзання супер. По захисту віднесу це мило до гоління більш мягкими бритвами. Гоління приємне.
Ruslan, Oleksii, Олександр Тернавский, Юрий, Янеж, Centro, egoist і Поставили вподобайку
Kitten911 Живе тут
1000 повідомлень
Повідомлень : 3657 Репутація : 112 Дата реєстрації : 08.06.2021 Вік : 94 Звідки : Одесса
[Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити це зображення] Начал тестировать бритье в 2 прохода и вы знаете возможно поперечный проход и был лишним, но без добривок не обойтись, скулы и шею нужно идти в разных направлениях! Короче получается 3 прохода практически без добривок или 2 прохода с добривками..... Как не крути в два прохода ббс не достичь! Станок - Razorock bbs as очень мягко и эффективно работает, это как game changer 84 только закрытый но ещё мягче и ещё эффективней, но и ещё не вундербар конечно по эффективности!
Ruslan, Oleksii, razorblade1989, Олександр Тернавский, Юрий, Proklus, Янеж і Поставили вподобайку
egoist Живе тут
1000 повідомлень
Повідомлень : 3007 Репутація : 181 Дата реєстрації : 21.02.2021 Вік : 36 Звідки : Днепр
[Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити це зображення] #classicshave#classicshaving#traditionalshaving #shavingsoap-#areffasoap@areffasoap #aftershave -#areffasoap #safetyrazor#razorock@razorock#gamechanger #shavingbrush#zenith
Ruslan, Oleksii, Олександр Тернавский, Юрий, Autine, Peshek, Proklus і Поставили вподобайку
ARTURIUS Admin
1000 повідомлень
Вечірнє гоління. Два проходи, результат ббс. Є пару коцок та зрізаний прищ!
Razor: Blackland Blackbird Blade: Feather Platinum Brush: Simpson Duke 3 Synthetic Lather: Abbate Y La Mantia DON JOSE Aftershave: Abbate Y La Mantia DON JOSE
Бритва Blackbird голить дуже круто! З першого разу є комфорт, ефективність і відсутність відчуття леза. Леза Feather взагалі наче в бритві немає. Від цього скрита агресія та трохи коцок.
Мило неймовірно класне. Це те мило, в якому реально напічкано доглядових засобів. Лосьон на височайшому рівні по аромату та ттх. Лосьон трохи «подихав» та роскрився ароматом банану і разом з кокосом вже формується чудова парфумова композиція як у мила. Кайфую від цього комплекту, для мене особисто це топ.
Ruslan, Oleksii, Олександр Тернавский, Юрий, Autine, kov1963, Oleksandr U$A і Поставили вподобайку
egoist Живе тут
1000 повідомлень
[Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити це зображення] #classicshave#classicshaving#safetyrazor#karverazors#shavingsoap@areffasoap#areffasoap#shavingbrush#semogue@semogueportugal
Ruslan, Oleksii, razorblade1989, Олександр Тернавский, Юрий, Autine, Peshek і Поставили вподобайку
Сэм Постоялець
Повідомлень : 931 Репутація : 395 Дата реєстрації : 06.11.2017 Вік : 42 Звідки : Киев
SOTD 23.08.2022 Станок для гоління: Timeless Razor OC.95 Помазок: OMEGA 11573 Мило для гоління: PRORASO pelli sensibili Лезо: Gillette Rubie PLUS Гель після гоління: Антистресс [Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити це зображення]
Oleksii, Олександр Тернавский, Юрий, andrew_ADK, Янеж, Віталіk, Centro і Поставили вподобайку
Kitten911 Живе тут
1000 повідомлень
Повідомлень : 3657 Репутація : 112 Дата реєстрації : 08.06.2021 Вік : 94 Звідки : Одесса
Станок - разорок ббс ас Лезвие - персона лаб блю Мыло - труфит и хилл #10 Кисть - Омега 10098 кабанчик любимый АШ - варс голубой Парфюм - убийца авентуса)) Кратко, персона второй сеанс, заметно уступает первому, лезвие достаточно быстро садится. Оставил на третий раз, думаю это его предел! Станок - закрадываются мысли, а не продать ли мне гч84))) С варсом все понятно... Заказал в запас ещё пару флаконов классик и голубой))
Oleksii, Олександр Тернавский, Юрий, Янеж, Qwertyus, Centro, egoist і Поставили вподобайку
Caonima Постоялець
Повідомлень : 574 Репутація : 15 Дата реєстрації : 31.07.2022 Вік : 45 Звідки : Київ
Razor: DS cosmetics Z 07 з ручкою Muhle R103 Blade: Gillette C King Brush: Yaqi Brush R151017 Silvertip (24mm) Lather: Proraso Wood and Spice Aftershave: Balm and Colonia Proraso Wood and Spice
Andrewt, Oleksii, Олександр Тернавский, Юрий, Peshek, Proklus, Янеж і Поставили вподобайку
egoist Живе тут
1000 повідомлень
[Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити це зображення] #classicshave#classicshaving#safetyrazor#karverazors#shavingsoap@areffasoap#areffasoap#shavingbrush#semogue@semogueportugal
Друзі! Радий привітати першого переможця GOLDEN SOTD!!! Шановний друже, egoist! Поздоровляємо!!! Ти справді достойний цього звання!
Oleksii, razorblade1989, Юрий, kov1963, Peshek, Янеж, Віталіk і Поставили вподобайку
ARTURIUS Admin
1000 повідомлень
Сумарно ці три сертифікати рівні сумі в 1200 грн. Переможець GOLDEN SOTD, шановний форумчанин пан egoist може використати ці кошти для придбання предмету чи засобу для гоління на власний вибір в інтернет магазині [Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити посилання] Для цього необхідно зробити вибір товару та надіслати посилання на нього в особистих повідомленнях одному з адміністраторів Форуму. Також потрібно вказати адресу Нової Пошти для отримання ПОДАРУНКУ!
Чекати на нього.
Прохання до ПЕРЕМОЖЦЯ! Зробити опис інструментів та продукції використаних в GOLDEN SOTD місяця, та розповісти (в цій тем)і що його надихнуло саме на таке фото. Зробити SOTD з подарунком і розповісти (в цій темі), що це за засіб чи інструмент і чому саме його він обрав.
ПОЗДОРОВЛЯЄМО!!!
STEEL, Oleksii, Peshek, РустВр, Янеж, Олександр Lutsk, Віталіk і Поставили вподобайку