Бритва Blackland Blackbird Лезо BIC Chrome Platinum Помазок Muhle STF XL Мило Barrister And Mann Cheshire АШ Pitralon Original After Shave [Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити це зображення] Сьогодні хардкор Не зважаючи на агресивну зв'язку, чудово поголився, лосьйончик майже не припік.
Бритва Muehle Rocca Помазок Omega кабан Лезо MERKUR SUPER PLATINIUM Мило для гоління DR Harris Almond Лосьйон після гоління DR Harris Pink Aftershave Lotion [Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити це зображення]
Ruslan, WetShaver, Віталіk, ditrih_, Yura_, mad_fish, Batman та Meo Поставили вподобайку
mad_fish Бувалий
Повідомлень : 205 Репутація : 10 Дата реєстрації : 24.11.2022 Звідки : Запоріжжя
[Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити це зображення] Заруба двох Королів На мою думку перемогла Lambda Athena, чистота гоління +- така ж сама як і у Blackland Blackbird, але ж комфорту на порядок більше, та й шкіра почуває себе краще після Athena. Але зʼявилось бажання придбати собі Blackbird з титану
Andrewt, WetShaver, Романюк, Wolfskin, 2046, ARTURIUS, Nils і Поставили вподобайку
citrus48 Частий гість
Повідомлень : 91 Репутація : 1 Дата реєстрації : 05.02.2023 Вік : 40 Звідки : Запоріжжя
Заруба двох Королів На мою думку перемогла Lambda Athena, чистота гоління +- така ж сама як і у Blackland Blackbird, але ж комфорту на порядок більше, та й шкіра почуває себе краще після Athena. Але зʼявилось бажання придбати собі Blackbird з титану
Blackbird Лайт не пробував в голінні?
_________________ Через терни до зірок!
mad_fish Бувалий
Повідомлень : 205 Репутація : 10 Дата реєстрації : 24.11.2022 Звідки : Запоріжжя
Бритва Shield DE Titan Gap 1.15 Exp 0.12 Лезо Astra зелена (Індія) Помазок Muhle STF XL Мило Macduffs Soap Company Wild Rose Country АШ Pitralon Original After Shave [Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити це зображення] Amazing razor! Неперевершене гоління! Не дивлячись на конський ГАП та виліт (як на мене), вийшло дуже чисто та дуже лагідно. Бритва маст хев, тепер я не хочу дрозда в титані ))
Юрий, Романюк, 2046, ARTURIUS, Ігор Стетхем, Nils, Yura_ і Поставили вподобайку
ARTURIUS Admin
1000 повідомлень
Нагорода надається користувачеві, який написав на форумі 1000 повідомлень.
Повідомлень : 2918 Репутація : 165 Дата реєстрації : 21.04.2021 Вік : 48 Звідки : Ukraine, Dnipro
Бритва Shield DE Titan Gap 1.15 Exp 0.12 Лезо Feather Hi-Stainless Помазок Muhle STF XL Крем Musgo Real Shaving Cream [Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити це зображення]
WetShaver, Wolfskin, 2046, stanislav-q, ARTURIUS, andreyv1979, Kitten911 і Поставили вподобайку
Nils Бувалий
Повідомлень : 335 Репутація : 18 Дата реєстрації : 26.06.2021 Вік : 39 Звідки : Одеса
[Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити посилання] Як тобі це мило на базі Siero? Як на мене одне з найкращих по характеристиках з тих що я пробував.
Nils Бувалий
Повідомлень : 335 Репутація : 18 Дата реєстрації : 26.06.2021 Вік : 39 Звідки : Одеса
[Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити посилання] Як тобі це мило на базі Siero? Як на мене одне з найкращих по характеристиках з тих що я пробував.
Вітаю, ні це база creme fraiche. Гарне мило, дуже класна піна і ттх. Але не топ, є і краще як на мене)
mad_fish Поставив вподобайку
mad_fish Бувалий
На цей час Ariana and Evans shaving cream(нова серія), SW, Moon, Hags. Wholly kaw siero не пробував, але чув багато гарних слів. Воно і коштує вище ніж creme fraiche. Так що вірю)))