Сорри за оффтоп, ну якщо Адмін спитав... :D День-другий закінчую приготування, та й виставлю на форумі три нових мила. Це так, за для перевірки. Мене майже рік тут не було, цікаво чи ще хтось пом'ятає?!
конечно! Ждём :bounce:
Prometheus, ARTURIUS, ditrih_ та ПВА Поставили вподобайку
ditrih_ Постоялець
Повідомлень : 717 Репутація : 67 Дата реєстрації : 20.06.2021 Вік : 47 Звідки : Киев
Сорри за оффтоп, ну якщо Адмін спитав... :D День-другий закінчую приготування, та й виставлю на форумі три нових мила. Це так, за для перевірки. Мене майже рік тут не було, цікаво чи ще хтось пом'ятає?!
Нестора уже б намылил))) Аромат бы знать ;)
ARTURIUS Поставив вподобайку
Prometheus Постоялець
Повідомлень : 518 Репутація : 265 Дата реєстрації : 13.11.2017 Вік : 49 Звідки : м.Станіслав. (м.Станіславів, м.Івано-Франківськ,Івано-Мєнтовськ, г.Ивано-Франковск, франік, місто)
Вечірнє гоління. [Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити це зображення] Олійка, мило, лосьон Areffa soap, помазок yaqi, станок muehle rocca на ручці razorock barber pole, лезо gillette silver blue.
Ruslan, Oleksii, Олександр Тернавский, Юрий, Proklus, Янеж, 2046 і Поставили вподобайку
andreyv1979 Бувалий
Повідомлень : 487 Репутація : 14 Дата реєстрації : 18.05.2021 Вік : 45 Звідки : Полтава
Razor: Marun 33 Brush: Muhle SOPHIST Silvertip badger Lather: Tabac Original Aftershave: Tabac Original
Чотири проходи - дфс. В цілому голінням задоволений. Відчуваю, що по троху вже «набиваю» руку в голінні з небезпечною бритвою. Мило Tabac мною раніше недооцінене. Мило дуже класне по всім крітеріям.
_________________ Через терни до зірок!
Minelay, Oleksii, Denisus, Олександр Тернавский, Vitgor, Янеж, 2046 і Поставили вподобайку
ditrih_ Постоялець
Повідомлень : 717 Репутація : 67 Дата реєстрації : 20.06.2021 Вік : 47 Звідки : Киев
SOTD 12.10.22 Говорить о бритве и помазке Мюлле нет необходимости - работают как и обычно, чисто и комфортно) Лезвия...они обычные. Вот просто стал и побрился. Нет ни плохого, ни хорошего впечатления. На подбородке и под скулами спотыкалось как и мягкие, в остальных местах брило как средние, похожие на Gillette Silver Blue, Астру зелёную. Лосьон - дёшево и сердито) А ещё приятно и уходово! Нет навязчивого аромата, есть прекрасные уходовые, которые защищают кожу от воздействия бритвы и внешней среды. В общем топчик)) А вот мыло, меня очень удивляет. Вчера с ним брился просто набрав воды в чашу, которая простояла в банке - "полванны" пены)) Сегодня залез в банку и сразу на лицо. Очень нравится его работа. Пена плотная, маслянная, хорошо убирается станком. Постскольжения на уровне мыл от WSP, просто намочил руку и прошёлся по лицу, после чего можно сразу брить, так как пены хватает. Но я всё равно наношу помазком ещё. Скорее всего, оооочень экономное. Сделал не больше десяти оборотов в банке кончиками помазка. Хватило на два прохода + подбривок немного и в помазке пены осталось ещё столько же, а если воды добавить, то и троих ещё можно побрить))) Я бы купил такое, но к сожалению его нет в более менее свободной продаже... Спасибо хорошим Людям, дали попробовать! Сегодняшнее бритьё, дало маленький, но приятный штрих, к этой не очень простой жизни в наше время...
Andrewt, Oleksii, WetShaver, Denisus, Олександр Тернавский, Юрий, stinger і Поставили вподобайку
2046 Постоялець
Повідомлень : 618 Репутація : 84 Дата реєстрації : 27.06.2020 Звідки : Kyiv
[Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити це зображення] мило та лосьйон: Tabac; помазок: Semogue SOC свинка; станок: Rockwell 6S (R4). леза: Derby Usta.
Враховуючи, що зараз Tabactober, цей сет є одним з самих надійних, передбачуваних, ефективних. Якби була мета знайти для себе один комплект на все життя, за адекватні гроші — це був би цей набір. Комусь аромат табаку може бути не дуже до вподоби, але якщо він «заходить», то це 10/10 продукт, по всім параметрам.
Minelay, Ruslan, Oleksii, Олександр Тернавский, Юрий, kruv, staseg і Поставили вподобайку
ARTURIUS Admin
1000 повідомлень
Нагорода надається користувачеві, який написав на форумі 1000 повідомлень.
Повідомлень : 2918 Репутація : 165 Дата реєстрації : 21.04.2021 Вік : 48 Звідки : Ukraine, Dnipro
Враховуючи, що зараз Tabactober, цей сет є одним з самих надійних, передбачуваних, ефективних. Якби була мета знайти для себе один комплект на все життя, за адекватні гроші — це був би цей набір. Комусь аромат табаку може бути не дуже до вподоби, але якщо він «заходить», то це 10/10 продукт, по всім параметрам.
Tabactober - чудовий місяць.)) У мене Tabac на часі теж в пріорітеті. Класне мило, класний лосьйон. Топчик!
2046 Поставив вподобайку
egoist Живе тут
1000 повідомлень
Нагорода надається користувачеві, який написав на форумі 1000 повідомлень.
Повідомлень : 3007 Репутація : 181 Дата реєстрації : 21.02.2021 Вік : 36 Звідки : Днепр
[Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити це зображення] Спонсором сьогоднішнього гоління є магазин https://britvamag.com.ua/ та https://www.blacklandrazors.com/ Дякую адміністрації форуму, а саме пану Артуру за подарунки. Не знаю, як в нього це вдається, але я дуже приємно здивований. Давно хотів чогось із преміум сегменту, не Wars-ом єдиним! Прорасо червоний, - чудовий аромат. Ще раз дякую, Артур!
Oleksii, WetShaver, Олександр Тернавский, Янеж, Qwertyus, 2046, dr_vorushylo і Поставили вподобайку
andreyv1979 Бувалий
Повідомлень : 487 Репутація : 14 Дата реєстрації : 18.05.2021 Вік : 45 Звідки : Полтава
Razor: Blackland Vector Blade: KAI Protouch MG (6) Brush: Simpson Duke 3 Synthetic Lather: Tabac Original Aftershave: Tabac Original
Бритва мене радує більше і більше. Якось вже навіть взагалі хочеться відмовитись від бритв з DE лезами. Гоління Вектором комфортне та ефективне, при цьому надає ще й естетичне задоволення. Сьогодні спробував після гоління бальзам Tabac Original. В цілому, не дуже люблю бальзами, хоча дружина наполягає на їх використанні замість лосьйонів. Хочу сказати, що саме цей бальзам сподобався мені навіть більше за лосьйон Tabac. Аромат м'якший, наноситься легкими втираннями в шкіру без зайвої печеї. Шкіра після бальзаму м'ягесенька і шовковиста на дотик. Для осені саме те, що потрібно.
Сьогоднішнє гоління, це гоління з подарунками. Бритва Алмаз від Жені. Помазок від Діми. Мило від Стаса. Бальзам від Кості. Леза від Сергія. Вийшло мега класне гоління!!!
Бритва в парі з лезом дали мягкість, чистоту та комфорт. Мило приємне на аромат та по ТТХ після якого можна не лосьйонитись. Помазок це взагалі мега штука. Бальзам чудовий та дієвий.
Razor: Blackland Vector Blade: KAI Protouch MG (7) Brush: Simpson Duke 3 Synthetic Lather: Myrsol Blue Aftershave: Myrsol Blue
Дякуючи пану Віталію сьогодні спробував Мірсол. Мило, чи навіть крем дало прекрасну піну. Взбивав на обличчі декілька хвилин, по трохи добавляв води. Піна плотна, жирна, як я люблю. Лосьйон теж визвав приємні враженя. Добротний свіжачок. Все чудово, отримав задоволення від гоління.[Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити це зображення]
Ruslan, Oleksii, WetShaver, Denisus, Олександр Тернавский, stinger, Oleksandr U$A і Поставили вподобайку
ditrih_ Постоялець
SOTD 21.10.2022 Muhle R89 + sintetic fibra. Treet Platinum 4711 + Stirling Dunshire Очень понравился "оркестр")) Хотя Treet Platinum мягковато работает в R89, и пришлось немного больше чем обычно поелозить, но мыло скрасило и защитило. Помазок отработал на 10 из 10,но.... Мюлле на мой взгляд, уступает синтетикe G7 от DSCosmetic.
Minelay, Oleksii, Олександр Тернавский, kruv, Романюк, РустВр, Янеж і Поставили вподобайку
Caonima Постоялець
Повідомлень : 574 Репутація : 15 Дата реєстрації : 30.07.2022 Вік : 45 Звідки : Київ
Razor: Muehle Rocca Blade: чорний Feather Brush: Fendrihan B&W Lather: Clubman Pinaud Shave Soap Aftershave: Reuzel After Shave Lotion [Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити це зображення]
Бритва з лезом - топчик. Мило - третій сорт не брак. Ну не можу я замішати з нього нормальну піну. Лосьйон з дуже посередніми доглядовими і тонким ароматом обісцяних дитячих трусів.
Oleksii, Олександр Тернавский, Юрий, andrew_ADK, Янеж, Віталіk, dr_vorushylo і Поставили вподобайку