ПЕРШИЙ УКРАЇНСЬКИЙ ФОРУМ КЛАСИЧНОГО ГОЛІННЯ
Ви бажаєте відреагувати на цей пост? Створіть акаунт всього за кілька кліків або увійдіть на форум.

ПЕРШИЙ УКРАЇНСЬКИЙ ФОРУМ КЛАСИЧНОГО ГОЛІННЯ

ОРКИ, ЙДІТЬ СЛІДОМ ЗА СВОЇМ РОСІЙСЬКИМ КОРАБЛЕМ! ФОРУМ ДЛЯ ШАНУВАЛЬНИКІВ КЛАСИЧНОГО ВОЛОГОГО ГОЛІННЯ

ФорумФорум  ПорталПортал  Останні зображенняОстанні зображення  ЗареєструватисьЗареєструватись  Вхід  

Хатинка Старого fill-а

Перейти донизу 
+31
_yk_
Palych
2046
Stormfild
qwest
Акулов
egoist
stanislav-q
Alex
CNPOMAHELL
razorblade1989
andreyv1979
all75
Bonbon
Сэм
vicbro
Oleksii
Yura_
Олександр Lutsk
Изотовец
Kitten911
Caonima
Alfed
Qwertyus
alex-kin
Віталіk
trimmer
ARTURIUS
Pisatel
Ruslan
ditrih_
35 користувачів
Перейти до сторінки : Попередній  1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 27 ... 40  Наступний
АвторПовідомлення
andreyv1979
Бувалий
Бувалий
andreyv1979

Репутація : 14
Дата реєстрації : 18.05.2021
Вік : 45

Хатинка Старого fill-а - Сторінка 14 Empty
ПовідомленняТема: Re: Хатинка Старого fill-а   Хатинка Старого fill-а - Сторінка 14 EmptyПт 9 Черв 2023 - 10:59

В 316 піде нове лезо?
Повернутися до початку Перейти донизу
fill
Живе тут
Живе тут
fill

1000 повідомлень
Нагорода надається користувачеві, який написав на форумі 1000 повідомлень.

Репутація : 532
Дата реєстрації : 12.02.2018
Вік : 56

ПовідомленняТема: Re: Хатинка Старого fill-а   Хатинка Старого fill-а - Сторінка 14 EmptyПт 9 Черв 2023 - 11:13

andreyv1979 пише:
В 316 піде нове лезо?

Насмішив :-)))

Звичайно ж нове :-)
andreyv1979
Бувалий
Бувалий
andreyv1979

ПовідомленняТема: Re: Хатинка Старого fill-а   Хатинка Старого fill-а - Сторінка 14 EmptyПт 9 Черв 2023 - 11:14

Та ти ж економний Хатинка Старого fill-а - Сторінка 14 3202928208
fill
Живе тут
Живе тут
fill

1000 повідомлень

ПовідомленняТема: Re: Хатинка Старого fill-а   Хатинка Старого fill-а - Сторінка 14 EmptyПт 9 Черв 2023 - 11:23

andreyv1979 пише:
Та ти ж економний Хатинка Старого fill-а - Сторінка 14 3202928208

Але ж не настільки! :-)))

andreyv1979 Поставив вподобайку

Гость
Гість
Anonymous

ПовідомленняТема: Re: Хатинка Старого fill-а   Хатинка Старого fill-а - Сторінка 14 EmptyПт 9 Черв 2023 - 11:24

fill пише:

Але ж не настільки! :-)))
 а вдруг есть цель попасть в Sabre сlub(30+ раз на одном лезвии)
fill
Живе тут
Живе тут
fill

1000 повідомлень

ПовідомленняТема: Re: Хатинка Старого fill-а   Хатинка Старого fill-а - Сторінка 14 EmptyПт 9 Черв 2023 - 11:55

creativeresponse пише:

а вдруг есть цель попасть в Sabre сlub(30+ раз на одном лезвии)

О, нє-нє. Не з моїм запасом лез в такі клуби вступати :-)))
andreyv1979
Бувалий
Бувалий
andreyv1979

ПовідомленняТема: Re: Хатинка Старого fill-а   Хатинка Старого fill-а - Сторінка 14 EmptyПт 9 Черв 2023 - 11:58

Якщо в тебе лез як мила то доведеться вступати Хатинка Старого fill-а - Сторінка 14 3202928208
fill
Живе тут
Живе тут
fill

1000 повідомлень

ПовідомленняТема: Re: Хатинка Старого fill-а   Хатинка Старого fill-а - Сторінка 14 EmptyПт 9 Черв 2023 - 12:55

andreyv1979 пише:
Якщо в тебе лез як мила то доведеться вступати Хатинка Старого fill-а - Сторінка 14 3202928208

Та нє, лез повно і всяких. 
Так, щоб з запасом, то маю по кілька пачок USTA, Feather і РПЛ.
А ще десятка два-три пачок всякого різного по пачці-дві. 
В покупці лез я себе не сильно обмежую. Щоправда, не набираю багато. Купую по трошки і те, чого ще не маю. Колись спробую :-)

andreyv1979 Поставив вподобайку

fill
Живе тут
Живе тут
fill

1000 повідомлень

ПовідомленняТема: Re: Хатинка Старого fill-а   Хатинка Старого fill-а - Сторінка 14 EmptyВт 13 Черв 2023 - 13:08

В червні минулого року, коли я повернувся додому з евакуації, знайшов у шухлядці кілька пробників мила і лосьйонів.
Сказати по правді, я про них на той час вже й забув. І щоб такого не сталося в подальшому, я вирішив почати їх використовувати.
Згодом пробників трохи додалося. Потім ще додалося. Потім ще. Друзі не лишали мене без цікавинок :-)
В якийсь момент це вже стало схоже на лавину. Але я не здавався: день за днем, крок за кроком, вістік по вістіку я використовував пробники. І зрештою, в один прекрасний травневий день я таки змилив останню порцію останнього тестера.

На все - про все у мене пішло 11 місяців, 2 тижні і 1 день :-)

Так, час від часу я користувався і своїми засобами. Навіть зміг добити деякі залишки. Але все одно, основна частина мого мила/кремів та значна частина лосьйонів у цей час були саме пробниками і милами на тест.

Я нашвидкуруч підбив підсумки, і от що в мене вийшло:

Всього в тестовий період у мене було 182 гоління. В принципі, це прогнозований результат за майже рік при голінні в основному через день.

За час тестування мною було використано 43 лосьйони. З них 25 тестових і 18 своїх. Дещо зі свого теж можна назвати тестовим, бо воно в мене довго не затрималося - не підійшло ароматом чи ще чимось, тож знайшло нових власників.

По милу результати цікавіші. Всього використано 57 мил/кремів. З них тестових - 45, своїх - 12. Знову ж таки, дещо зі свого було куплене в тестовий період і використане буквально по пару раз на пробу. Щось з того вже пішло з колекції, щось ще чекає свого більш ґрунтовного використання.

Скажу вам, це був неймовірно цікавий досвід. Такого розмаїття засобів для гоління за такий короткий проміжок часу в мене ще не було і навряд чи колись ще буде. Та менше з тим, я познайомився з цікавими виробниками, цікавими продуктам. Якщо коли-небудь дійду до мінімалізму, щоб лишити всього кілька засобів у ротації, то дещо зі спробуваного обов’язково буде в моїй щухлядці :-)

Дякую усім, хто доклав руку до цього мого експерименту, хто читав мої оповідки і підтримував мене на цьому непростому шляху! :-)))

P.S. Зараз у мене з’явилося ще пару пробників, але це вже зовсім інша історія :-)))

Ruslan, Oleksii, Акулов, vicbro, Qwertyus, _yk_, ARTURIUS і Поставили вподобайку

Гость
Гість
Anonymous

ПовідомленняТема: Re: Хатинка Старого fill-а   Хатинка Старого fill-а - Сторінка 14 EmptyВт 13 Черв 2023 - 13:22

fill пише:
В червні минулого року, коли я повернувся додому з евакуації, знайшов у шухлядці кілька пробників мила і лосьйонів.
Сказати по правді, я про них на той час вже й забув. І щоб такого не сталося в подальшому, я вирішив почати їх використовувати.
Згодом пробників трохи додалося. Потім ще додалося. Потім ще. Друзі не лишали мене без цікавинок :-)
В якийсь момент це вже стало схоже на лавину. Але я не здавався: день за днем, крок за кроком, вістік по вістіку я використовував пробники. І зрештою, в один прекрасний травневий день я таки змилив останню порцію останнього тестера.

На все - про все у мене пішло 11 місяців, 2 тижні і 1 день :-)

Так, час від часу я користувався і своїми засобами. Навіть зміг добити деякі залишки. Але все одно, основна частина мого мила/кремів та значна частина лосьйонів у цей час були саме пробниками і милами на тест.

Я нашвидкуруч підбив підсумки, і от що в мене вийшло:

Всього в тестовий період у мене було 182 гоління. В принципі, це прогнозований результат за майже рік при голінні в основному через день.

За час тестування мною було використано 43 лосьйони. З них 25 тестових і 18 своїх. Дещо зі свого теж можна назвати тестовим, бо воно в мене довго не затрималося - не підійшло ароматом чи ще чимось, тож знайшло нових власників.

По милу результати цікавіші. Всього використано 57 мил/кремів. З них тестових - 45, своїх - 12. Знову ж таки, дещо зі свого було куплене в тестовий період і використане буквально по пару раз на пробу. Щось з того вже пішло з колекції, щось ще чекає свого більш ґрунтовного використання.

Скажу вам, це був неймовірно цікавий досвід. Такого розмаїття засобів для гоління за такий короткий проміжок часу в мене ще не було і навряд чи колись ще буде. Та менше з тим, я познайомився з цікавими виробниками, цікавими продуктам. Якщо коли-небудь дійду до мінімалізму, щоб лишити всього кілька засобів у ротації, то дещо зі спробуваного обов’язково буде в моїй щухлядці :-)

Дякую усім, хто доклав руку до цього мого експерименту, хто читав мої оповідки і підтримував мене на цьому непростому шляху! :-)))

P.S. Зараз у мене з’явилося ще пару пробників, але це вже зовсім інша історія :-)))
 Напишите пожалуйста какие мыла у вас вызвали наибольшие емоции, и какие бы вы оставили точно
fill
Живе тут
Живе тут
fill

1000 повідомлень

ПовідомленняТема: Re: Хатинка Старого fill-а   Хатинка Старого fill-а - Сторінка 14 EmptyВт 13 Черв 2023 - 13:36

creativeresponse пише:

Напишите пожалуйста какие мыла у вас вызвали наибольшие емоции, и какие бы вы оставили точно

Перш за все, це британська історія - креми Geo F Trumper, Castle Forbes. Можливо ще Truefitt & Hill No 10 і TOBS Tobacco Leaf. Також мило Floris.
Ще сподобалися американські Stirling і WTF.

Мова саме про ті, що спробував за цей майже рік.

Ruslan, Акулов, Qwertyus, _yk_, andreyv1979, alex-kin та Bonbon Поставили вподобайку

Гость
Гість
Anonymous

ПовідомленняТема: Re: Хатинка Старого fill-а   Хатинка Старого fill-а - Сторінка 14 EmptyВт 13 Черв 2023 - 13:41

fill пише:

Перш за все, це британська історія - креми Geo F Trumper, Castle Forbes. Можливо ще Truefitt & Hill No 10 і TOBS Tobacco Leaf. Також мило Floris.
Ще сподобалися американські Stirling і WTF.

Мова саме про ті, що спробував за цей майже рік.
Floris у вас был жировой или веганский?
fill
Живе тут
Живе тут
fill

1000 повідомлень

ПовідомленняТема: Re: Хатинка Старого fill-а   Хатинка Старого fill-а - Сторінка 14 EmptyВт 13 Черв 2023 - 13:42

creativeresponse пише:

Floris у вас был жировой или веганский?

От цього навіть і не знаю.
Floris No 89, якщо це якось прояснить ситуацію
Гость
Гість
Anonymous

ПовідомленняТема: Re: Хатинка Старого fill-а   Хатинка Старого fill-а - Сторінка 14 EmptyВт 13 Черв 2023 - 13:47

fill пише:

От цього навіть і не знаю.
Floris No 89, якщо це якось прояснить ситуацію
 К сожалению никак, они много лет назад на веганскую формулу перешли, вот было интересно вы из счастливчиков что смогли попробовать еще старую формулу, или же вас и веганский впечатлил
fill
Живе тут
Живе тут
fill

1000 повідомлень

ПовідомленняТема: Re: Хатинка Старого fill-а   Хатинка Старого fill-а - Сторінка 14 EmptyВт 13 Черв 2023 - 13:50

creativeresponse пише:

К сожалению никак, они много лет назад на веганскую формулу перешли, вот было интересно вы из счастливчиков что смогли попробовать еще старую формулу, или же вас и веганский впечатлил

Підозрюю, що все ж таки веганське, якщо вони давно вже на цій формулі сидять.
Не думаю, що те мило було аж таке старе
alex-kin
Бувалий
Бувалий
alex-kin

Репутація : 50
Дата реєстрації : 31.12.2021
Вік : 46

ПовідомленняТема: Re: Хатинка Старого fill-а   Хатинка Старого fill-а - Сторінка 14 EmptyВт 13 Черв 2023 - 16:45

"За час тестування мною було використано 43 лосьйони. З них 25 тестових і 18 своїх.
<...>
По милу результати цікавіші. Всього використано 57 мил/кремів. З них тестових - 45, своїх - 12."
Я вже написав в українську Книгу рекордів Гінеса.  Чекай на представників smekh

Oleksii, fill, Акулов, _yk_, andreyv1979, Kitten911, Yura_ та all75 Поставили вподобайку

fill
Живе тут
Живе тут
fill

1000 повідомлень

ПовідомленняТема: Re: Хатинка Старого fill-а   Хатинка Старого fill-а - Сторінка 14 EmptyВт 13 Черв 2023 - 16:48

alex-kin пише:
"За час тестування мною було використано 43 лосьйони. З них 25 тестових і 18 своїх.
<...>
По милу результати цікавіші. Всього використано 57 мил/кремів. З них тестових - 45, своїх - 12."
Я вже написав в українську Книгу рекордів Гінеса.  Чекай на представників smekh

Нє-нє!!!
Вони попросять повторити!
Я не хоооочуууууу!!! :-))))

Акулов, ARTURIUS, alex-kin та CNPOMAHELL Поставили вподобайку

andreyv1979
Бувалий
Бувалий
andreyv1979

ПовідомленняТема: Re: Хатинка Старого fill-а   Хатинка Старого fill-а - Сторінка 14 EmptyВт 13 Черв 2023 - 16:49

<...>
Я вже написав в українську Книгу рекордів Гінеса.  Чекай на представників [Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити це зображення]

З повагою, alex-kin.

А враховуються тільки використані пробники чи всі мила і лосьони?
alex-kin
Бувалий
Бувалий
alex-kin

Репутація : 50
Дата реєстрації : 31.12.2021
Вік : 46

ПовідомленняТема: Re: Хатинка Старого fill-а   Хатинка Старого fill-а - Сторінка 14 EmptyВт 13 Черв 2023 - 16:52

fill пише:

Нє-нє!!!
Вони попросять повторити!
Я не хоооочуууууу!!! :-))))
Я тебе розумію! Я сам ганяю по колу 4-5 мил та 5-6 лосьйонів - і мені це дуже подобається. В такому режимі новинка - це новинка, а не щось буденне.

Акулов, _yk_ та Kitten911 Поставили вподобайку

fill
Живе тут
Живе тут
fill

1000 повідомлень

ПовідомленняТема: Re: Хатинка Старого fill-а   Хатинка Старого fill-а - Сторінка 14 EmptyВт 13 Черв 2023 - 16:52

andreyv1979 пише:

А враховуються тільки використані пробники чи всі мила і лосьони?

Ха!
А от, до речі, слушне питання від Андрія.
Бо в категорії "Найбільша колекція косметики для гоління" він точно чемпіон :-)

Акулов Поставив вподобайку

andreyv1979
Бувалий
Бувалий
andreyv1979

ПовідомленняТема: Re: Хатинка Старого fill-а   Хатинка Старого fill-а - Сторінка 14 EmptyВт 13 Черв 2023 - 16:55

Ха!
А от, до речі, слушне питання від Андрія.
Бо в категорії "Найбільша колекція косметики для гоління" він точно чемпіон :-)

Не наговорюй на мене, я просто розказую, що в мене є, а інші мовчать smekh Хатинка Старого fill-а - Сторінка 14 3202928208 Хатинка Старого fill-а - Сторінка 14 3202928208

Акулов та CNPOMAHELL Поставили вподобайку

fill
Живе тут
Живе тут
fill

1000 повідомлень

ПовідомленняТема: Re: Хатинка Старого fill-а   Хатинка Старого fill-а - Сторінка 14 EmptyВт 13 Черв 2023 - 16:56

alex-kin пише:

Я тебе розумію! Я сам ганяю по колу 4-5 мил та 5-6 лосьйонів - і мені це дуже подобається. В такому режимі новинка - це новинка, а не щось буденне.

У мене своїх запасів по +/- 20 мил і лосьйонів.
Я хочу цей зоопарк трохи прорідити.
Тому, за дуже нечастим виключенням, ніяких пробників, ніяких покупок! :-)

Акулов, ARTURIUS, andreyv1979, Ігор Стетхем, all75 та alex-kin Поставили вподобайку

fill
Живе тут
Живе тут
fill

1000 повідомлень

ПовідомленняТема: Re: Хатинка Старого fill-а   Хатинка Старого fill-а - Сторінка 14 EmptyВт 13 Черв 2023 - 16:58

andreyv1979 пише:
Не наговорюй на мене, я просто розказую, що в мене є, а інші мовчать smekh Хатинка Старого fill-а - Сторінка 14 3202928208  Хатинка Старого fill-а - Сторінка 14 3202928208

Мовчать.
Бо перед тобою всім якось невдобно :-)))

CNPOMAHELL Поставив вподобайку

andreyv1979
Бувалий
Бувалий
andreyv1979

ПовідомленняТема: Re: Хатинка Старого fill-а   Хатинка Старого fill-а - Сторінка 14 EmptyВт 13 Черв 2023 - 17:00

Мовчать.

smekh

ARTURIUS
Admin
ARTURIUS

1000 повідомлень

Репутація : 165
Дата реєстрації : 21.04.2021
Вік : 48

ПовідомленняТема: Re: Хатинка Старого fill-а   Хатинка Старого fill-а - Сторінка 14 EmptyВт 13 Черв 2023 - 23:50

fill пише:
Мовчать.
Оце насмішив..Хатинка Старого fill-а - Сторінка 14 3202928208  good

Хатинка Старого fill-а
Повернутися до початку 
Сторінка 14 з 40Перейти до сторінки : Попередній  1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 27 ... 40  Наступний
 Схожі теми
-
» Хатинка Старого fill-а
» З днем народження! ч.1
» З Днем народження! ч.2

Права доступу до цього форумуВи не можете відповідати на теми у цьому форумі
ПЕРШИЙ УКРАЇНСЬКИЙ ФОРУМ КЛАСИЧНОГО ГОЛІННЯ :: БОРТОВИЙ ЖУРНАЛ-
Перейти до: