Мне лорд и шарк практически одинаковые, аско не пробовал, думаю там так же.... Супер стенли не понравились, они грубее всех работают, платину хороши, но имеют малююююсенький дефицит остроты ( на мне), а вот супер хром идеальный баланс остроты и мягкости.
WetShaver, fill та CNPOMAHELL Поставили вподобайку
fill Живе тут
1000 повідомлень
Нагорода надається користувачеві, який написав на форумі 1000 повідомлень.
Повідомлень : 2677 Репутація : 532 Дата реєстрації : 12.02.2018 Вік : 56 Звідки : Київ
Мне лорд и шарк практически одинаковые, аско не пробовал, думаю там так же.... Супер стенли не понравились, они грубее всех работают, платину хороши, но имеют малююююсенький дефицит остроты ( на мне), а вот супер хром идеальный баланс остроты и мягкости.
У мене зараз буде кілька поспіль Лордів на тесті, а потім одне з АСКО. Як раз все і перевірю.
Але загалом, гадаю, все так і є, як ти пишеш. Принаймні поки що враження співпадають
WetShaver, razorblade1989 та CNPOMAHELL Поставили вподобайку
Kitten911 Живе тут
1000 повідомлень
Повідомлень : 3659 Репутація : 112 Дата реєстрації : 08.06.2021 Вік : 94 Звідки : Одесса
У мене зараз буде кілька поспіль Лордів на тесті, а потім одне з АСКО. Як раз все і перевірю.
Але загалом, гадаю, все так і є, як ти пишеш. Принаймні поки що враження співпадають
Я пошёл дальше, на момент тестов шарка/лорда у меня было две Рокки и я тестил лезвия одномоментно в двух одинаковых станках, но интересно твоё мнение, интересно будет почитать тебя, как впрочем и всегда)))
fill та CNPOMAHELL Поставили вподобайку
vicbro Живе тут
1000 повідомлень
Повідомлень : 1185 Репутація : 140 Дата реєстрації : 17.07.2019 Вік : 62 Звідки : Одеса
Я пошёл дальше, на момент тестов шарка/лорда у меня было две Рокки и я тестил лезвия одномоментно в двух одинаковых станках, но интересно твоё мнение, интересно будет почитать тебя, как впрочем и всегда)))
Дякую! :-) Писатиму все, як на духу :-)
Yura_ Поставив вподобайку
fill Живе тут
1000 повідомлень
Повідомлень : 2677 Репутація : 532 Дата реєстрації : 12.02.2018 Вік : 56 Звідки : Київ
Razor: Edwin Jagger DE89 Blade: LORD Chrome Brush: Omega Roma Colosseo Pre-Shave: Pan Drwal Steam Punk Lather: Proraso Blue Line Cream Aftershave: Тройной Additional Care: Proraso Blue Line Balm
Не обіцяю, що вийде зовсім коротко :-)
І хоч сьогодні знову нічого не змінилося, та маю трохи часу і натхнення, тож лєйся пєстня! :-)
Все ж таки, звичка - страшна сила! От чимось користуєшся, все ок, звикаєш. Потім береш інший продукт. Теж хороший продукт, без питань. І от суто на контрасті починаєш виявляти в ньому, новому, якісь косяки. Та минає два-три-п’ять голінь, потроху призвичаюєшся - і всі косяки кудись зникають. :-)
Власне, це історія про пре-шейв олійку. Вже кілька голінь використовую Pan Drwal Steam Punk. І, пригадую, на перший раз неабияк здивувався, що на ній залипає бритва. А сьогодні взяв знову чималу таку дозу, намастився, що ледь не стікало з обличчя - і все гаразд, нічого не залипало, навіть не намагалося. Організм підлаштувався :-)
І знову про звички у виконанні Proraso Blue. Спершу намагався намацати потрібну кількість крему і води для оптимальної піни. Тепер вже практично пофіг: трихи передав чи недодав - все одно все виходить гаразд. Змінив помазок, пару раз помолотив ним - теж все налагодилося. На першому використанні Omega Roma Colosseo ретельно слідкував, щоб йому всього було достатньо, але не забагато. Сьогодні - пішло, як пішло. І все ок :-)
Піна вже традиційно вийшла жирна, вкривиста, середня з ухилом до густої і невисока, як вміє Колізей. По такій піні і з тяжкого перепою можна голитися, не виходячи з коми. А без цього, то взагалі голишся на автоматі, ширяючи думками десь далеко-далеко :-)
Ну й тут ще й бритва з лезом допомагають. Edwin Jagger DE89 - це взагалі вершина бритвобудування. А лезо - просто приємне і комфортне, чудово збалансоване за всіма основними параметрами. Навіть за ціною :-) Примітно, що воно лиш зараз, на третьому проході, почало подавати ознаки втрати гостроти. Ну так, легкі натяки. Поки що працює бездоганно. Якщо так піде й далі, то їй-бо пущу її і на п’ятий сеанс. А, можливо, й далі. Втім, тут я забігаю трохи наперед, побачимо, що воно покаже за два дні на четвертому сеансі. Та поки що є всі підстави вважати, що все буде ок.
Далі пішла черга Тройного. Блін, та він мені подобається! :-) От реально зараз мене пре від нього. І тут вже просто спортивний інтерес маю. По-перше, відчути, як він з олійкою взаємодіє, що навіть не потребує додаткового догляду після себе. А по-друге, це просто чудовий індикатор якості гоління. Якщо б епідерміс був пошкоджений, то він би пік нещадно. А зараз - ледь відчутно. І, погодьтеся, зайвий раз переконатися, що ти все ж таки вмієш голитися, і руки твої ростуть з потрібного місця - це ніколи не зайве :-)
Так само, як ніколи не буває зайвим нанести бальзам після спиртового афтершейву. А у випадку з одеколоном це просто маст ду. Бальзам Proraso Blue, здається, має трохи спирту в собі, бо трохи теж припікає. Але на загал це жирненький приємний бальзам з дуууууже кайфовим для мене ароматом. Насолода, одним словом :-)
От така історія :-)))
Олександр Тернавский, Акулов, vicbro, _yk_, ARTURIUS, andreyv1979, Kitten911 і Поставили вподобайку
CNPOMAHELL Живе тут
1000 повідомлень
Повідомлень : 1097 Репутація : 4 Дата реєстрації : 01.02.2022 Звідки : Київ
А лезо - просто приємне і комфортне, чудово збалансоване за всіма основними параметрами. Навіть за ціною :-)
Спірний вислів. Ранішні ціни було ок. а от зараз у гривнєвому еквіваленті вигідно купувати лише якщо десь залежалий товар по старих цінах. Бо, наприклад, індійськи Super-Max Platinum геть невигідні, за ціною у 18 гривень за пачечку (а частіше й вищею). А от по старих цінах у 7-12 гривень - інше діло. Як і з лезами Treet Cllassic. За теперішніми цінами вони вже досить спірний вибір.
fill пише:
Далі пішла черга Тройного. Блін, та він мені подобається! :-)
От і мені сподобався. А чийого виробництва "Тройний"? Пробував "Золотоноші" та "Еффект". Перший мав досить слабкий ненав'язливий запах. Але чи такий він саме - не можу знати, Бо мій купу років як був куплений. "Ефектівський" має більш сильний та трохи нав'язливий запах. Щось квіткове. Досить довго тримається. Особливо на одежі чи рушнику. І запахи в них дуже сильно вирізняються. Але "досить довго" то тільки по мірках дешевого "Тройного".
fill Живе тут
1000 повідомлень
Не розумію, що там спірного, враховуючи, що Лорди - найдешешвші леза зараз на ринку.
Товариш купував была себе мені лезу Super-Max Platunum по 5 грн пачка (5 лез). Навіть якщо у вас дріт замість щетини 1 раз це лезо поголить. Те на те й виходить, якщо вважати, що Lord\Treet голить більше 1 разу. З точки зору гігієни, краще звичайно, кожного разу міняти лезо. Але то таке.
Цитата :
Тройной в мене фабрики "Аромат", м. Харків.
Бачив, не пробував.
vicbro пише:
Из приличных лезвий те же Treet Falcon, New Steel, Carbon, Classic и индийские Euromax дешевле Лорда и Шарка. Это просто поерничал... :)
Treet Classic треба пошукати, щоб знайти дешевше. На промы а не в голярських магазинах. Treet Falcon, New Steel зазвичай дорожче ніж Lord\Shark. Euromax теж трохи дешевші або в таку ціну з ними. Длоков трохи вигідніше. А ще вони Еміратські (ОАЕ) а не індійскі нібито.
Euromax пише:
При условном бритье раз в три дня по три раза одним лезвием, цена лезвий в принципе особого значения не будет иметь :)
Звичайно, якщо лезо саме підходить, а не данина моді типу: "всі купляли й я купив".
fill пише:
Якщо, звичайно, не доводити ідею бюджетного гоління до абсурду :-)
Тут ступаємо на хитку доріжку. Купувати дешево бо підходять -одне, купувати дешево - бо дешево, зовсім інша річ. А ще ціноутворення то не завжди про якість. У всякому разі відповідну ціні. Ті ж Feather коштують за пачку, як блок (чи пів блоку) "звичайних лез". Але вони гострі, голять багато разів. А ще єдина можливість віголитися людям із дротом замість щетини. Personna. Тут складніше. Американська й повинна стільки коштувати. По через пів світу її везти. Вважаються теж гострими. Тому ок. Хоча їх де тільки не виготовляють і леза, по відгукам досить різні. А от які-небудь Muhle чи Timor... В одного боку Німеччина. Типу коштовне виробництво. З іншого - там зараз зовсім не німці працюють а мігранти з Західної Европи чи турки. Сприймаю лише як додаток до фірмових бритв, не більше. Blueberds Revenge досить спірне лезо. Як за свою ціну. Кажуть що то Personna немаркована. Якщото справді так - леза мені не сподобалися. Досить перебірливі до моїх наявних бритв. Але тут типу воно більше про "моду" а не "якість на всі гроші". Думаю туди ж можна віднести леза На кшталт Bolsano, Inox, Fatip, Phoenix....
Тобто не усі леза "однаково корисні".
trimmer пише:
565 гр 100шт, на Безфабулы.
Не дуже їх люблю. Дуже нахабні. Але то мій досвід. В вас може бути інший.
Изотовец Живе тут
1000 повідомлень
Тут ступаємо на хитку доріжку. Купувати дешево бо підходять -одне, купувати дешево - бо дешево, зовсім інша річ. А ще ціноутворення то не завжди про якість. У всякому разі відповідну ціні. Ті ж Feather коштують за пачку, як блок (чи пів блоку) "звичайних лез". Але вони гострі, голять багато разів. А ще єдина можливість віголитися людям із дротом замість щетини. Personna. Тут складніше. Американська й повинна стільки коштувати. По через пів світу її везти. Вважаються теж гострими. Тому ок. Хоча їх де тільки не виготовляють і леза, по відгукам досить різні. А от які-небудь Muhle чи Timor... В одного боку Німеччина. Типу коштовне виробництво. З іншого - там зараз зовсім не німці працюють а мігранти з Західної Европи чи турки. Сприймаю лише як додаток до фірмових бритв, не більше. Blueberds Revenge досить спірне лезо. Як за свою ціну. Кажуть що то Personna немаркована. Якщото справді так - леза мені не сподобалися. Досить перебірливі до моїх наявних бритв. Але тут типу воно більше про "моду" а не "якість на всі гроші". Думаю туди ж можна віднести леза На кшталт Bolsano, Inox, Fatip, Phoenix....
Тобто не усі леза "однаково корисні".
Это уже все бестолковая полемика, потому что если мы возьмем среднее бритье по больнице раз в 3 дня по 3 раза 1 лезвием, то это грубо выходит 121 сеанс бритья либо же 40 лезвий в год. Даже если брать какой-то особый случай типа покупки Feather по 150 грн за пачку в 10 лезвий или Мюле по 100 например, то в год это 400-600 гривен. Что-то там выискивать по 1 грн. за 1 штуку это уже из разряда экономии на спичках. Я уже молчу что у ВКБшников запасов лезвий обычно лет на 5 минимум на полках пылится, а то и вообще до конца жизни хватит, еще и в наследство передать, и покупать тот же Feather по 150 грн за пачку никто не будет. Просто берешь что нравится больше и бреешься.
fill, vicbro, Kitten911, Yura_, all75, CNPOMAHELL та Meo Поставили вподобайку
CNPOMAHELL Живе тут
1000 повідомлень
Повідомлень : 1097 Репутація : 4 Дата реєстрації : 01.02.2022 Звідки : Київ
[Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити посилання] Та я тут більше за те, чи завжди ціна товару відповідає його характеристикам. Так то, покупець обирає дєнєжкою. Якби не купували то й не виготовляли б таке. Мабуть. А так то обирати щось просто по дешевому ціннику то таке... Що подобається - тим і голитися треба.
Yura_ Поставив вподобайку
fill Живе тут
1000 повідомлень
Razor: Edwin Jagger DE89 Blade: LORD Chrome Brush: Omega Roma Colosseo Pre-Shave: Pan Drwal Steam Punk Lather: Proraso Blue Line Cream Aftershave: Тройной Additional Care: Proraso Blue Line Balm
Постараюсь коротко :-)
Знову нічого не міняв. Чи нікого? Словом, всі учасники ті самі :-) А відтак і процес мало чим відрізнявся від попередніх разів.
Олійкою Pan Drwal Steam Punk вмився щедро, не шкодуючи її. В принципі, проблем з цим вже нема, зате шкіра вдячна.
Крем Proraso Blue і помазок Omega Roma Colosseo видали чудову піну. Вже навіть втомився нею захоплюватись :-)
Цікаве почалося на самому голінні. Лезо LORD Chrome мало свій четвертий сеанс, тож хотілося побачити, як воно себе поведе. Що ж, лезо таки трохи підсіло і вимагало трохи тиску для досягнення кращого результату. Хоча голило впевнено, і на вусах навіть не застрягало, зносило щетину без питань.
За моїми відчуттями воно цілком би ще відпрацювало п’ятий сеанс. Я навіть залишив його в бритві, щоб використати ще раз. Але подальші події внесли корективи в мої плани.
Бо далі був Тройной. І він припік більше, ніж попередні рази. Не критично, не сильно, але не помітити цього не можна було. І це сигнал, що епідерміс таки трохи постраждав. Тому, щоб не мати проблем через два дні, LORD Chrome з бритви вийняв і відправив у бокс для відпрацьованих лез.
Майже впевнений, що міг би ним нормально поголитися ще раз, але краще не спокушати долю. Лезо і так чудово відпрацювало три сеанси і дуже добре четвертий. Що від нього ще хотіти? Чотири раз - це мій загальний стандарт для притомного леза. І LORD Chrome цілком впорався зі своїм завданням. Тож, ріспект і уважуха! І "галочка" в голові щодо того, щоб при нагоді не знехтувати ним при закупах і кинути в кошик пару пачечок "на здачу" :-)
Ну й ще одне: схоже, з Тройним час вже зав’язувати. Згадав молодість, покайфував трохи - і досить. Бальзам Proraso Blue свою справу зробив добре, але відчувається, що шкірі вже потрібно більше: вік, сезон, всі діла :-)
От така історія :-)))
Ruslan, Олександр Тернавский, Акулов, vicbro, _yk_, Shave Master, andreyv1979 і Поставили вподобайку
Kitten911 Живе тут
1000 повідомлень
Повідомлень : 3659 Репутація : 112 Дата реєстрації : 08.06.2021 Вік : 94 Звідки : Одесса
От саме так і є: три рази бездоганно, ще один - добре, але з нюансами. Тож загалом, це дуже хороше лезо.
Дякую за наводку! :-)
Чесно сказати, я якось з недовірою ставився до цієї марки, хоч і знав, що вони з Шарками на одному заводі робляться. Не знаю, чому так. Чисто на підсвідомості :-) З Шарками досвід був, і він був позитивний. Але Лорди якось обходив стороною. Очевидно, дарма :-)
Kitten911 Поставив вподобайку
all75 Бувалий
Повідомлень : 297 Репутація : 3 Дата реєстрації : 26.10.2021 Вік : 49 Звідки : г. Кропивницкий
Крем Proraso Blue і помазок Omega Roma Colosseo видали чудову піну. Вже навіть втомився нею захоплюватись :-)
Сергію, в тебе совість є? )))))
Через твої оповідки не втримався і вийшов із зав'язки. ))))) Мало того що постійно нахвалюєш цей крем, та ще й написав що це единий крем який повторно купляєш (от здивував так здивував)... А ще я зазирнув на свою голову на Badger & Blade а там чимало відгуків саме про цей (синій) крем на кшталт: найкращій крем усіх часів і народів... От і зірвався - замовив собі, буду "приобщатся к прекрасному". ))))
trimmer, stanislav-q, ditrih_ та CNPOMAHELL Поставили вподобайку
fill Живе тут
1000 повідомлень
Через твої оповідки не втримався і вийшов із зав'язки. ))))) Мало того що постійно нахвалюєш цей крем, та ще й написав що це единий крем який повторно купляєш (от здивував, так здивував)... А ще я зазирнув на свою голову на Badger & Blade а там чимало відгуків саме про цей (синій) крем на кшталт: найкращій крем усіх часів і народів... От і зірвався - замовив собі, буду "приобщатся к прекрасному". ))))
Совість? Що це? :-)))
Але ж крем реально класний! :-) Я не скажу, що він найкращий в світі - маю/мав інші точно не гірші. Але мені просто зносить стріху від аромату Proraso Blue :-) Це, власне, причина №1, чому я його час від часу докупляю. Ну а хороші властивості - то вже дуже приємний бонус.
На своє виправдання скажу: вийти з зав’язки заради Proraso Blue - це не дорого, сімейний бюджет не постраждає :-)
Yura_, all75 та CNPOMAHELL Поставили вподобайку
Олександр Тернавский Живе тут
1000 повідомлень
Повідомлень : 1987 Репутація : 1379 Дата реєстрації : 09.02.2018 Вік : 63 Звідки : планета Земля - Мир
А ще я зазирнув на свою голову на Badger & Blade а там чимало відгуків саме про цей (синій) крем на кшталт: найкращій крем усіх часів і народів... От і зірвався - замовив собі, буду "приобщатся к прекрасному". ))))
Там всё, что ни есть, самое прекрасное. Упражняются в восхвалении всего и вся. Поэтому на их мнение не слишком опираюсь. Обжигался не раз. Надеюсь, что это не тот случай.