Прикупив собі цю бритву - 60 грн. Дешево і сердито. Вартість не змінилась в порівнянні із 2018 роком (саме тоді робив огляд цієї бритви [Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити посилання]) – одна або дві пляшечки пива. Правда, сьогодні, побачив Treet Platinum у інтернет-магазині britvamag за 185 грн, то виходить все одно - дві пляшечки пива – але дорогого.
Treet Platinum нагадала мені одну із перших мої бритв – бритву виробництва львівського заводу «Полонина», тільки та складалась із трьох частин. Тому може й придбав її. Голився трохи нею, доки не відламався гвинт на кришці, мені навіть здається, що є ще десь коробочка від неї, треба буде позаглядати. Правда то пройшли роки, то може що й призабулося.
При нагоді спробую поголитись.
Ruslan, fill та hlopets Поставили вподобайку
Kody Новачок
Повідомлень : 40 Репутація : 1 Дата реєстрації : 30.04.2020 Звідки : Київ
Пробував і цю бритву і оригінал Вілкінсон. Ця мені зайшла набагато краще ніж оригінал. Порівнював їх впритик так би мовити. Виліт леза на тріт менший, тобто верхня кришка трошки ширша, відповідно вона м'якша. Але це суб'єктивно все. Дехто порівнював і казав що голять однаково. А дехто каже що Тріт взагалі не голить). Кожному своє. Правда якість лиття у оригіналу таки краща.
hlopets та Yura_ Поставили вподобайку
Yura_ Бувалий
Повідомлень : 166 Репутація : 6 Дата реєстрації : 16.10.2021 Вік : 55 Звідки : Львів
Поголився 5 разів бритвою Treet Platinum із використанням леза [Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити посилання] (виробництво Греція). Поділюся своїми враженнями. Голився за 2 проходи + добривання. Дуже м'яка бритва, гарне гоління. Правда, на п'ятому голінні (8-ме використання леза) почав відчувати лезо із однієї сторони бритви. Напевно, на наступне гоління, треба лезо замінити. Лезо стає нормально та й виймається добре, ніяких заусенець на бритві не було. Коли промиваю голову бритви (під час гоління), назбирується вода (голова закрита із торців), то треба зачекати доки скапає лишня вода із бритви. На інших бритвах на цей момент не звертав уваги. Прочитав на сайті B&B, що Wilkinson Sword Classic теж виготовляється на пакистанському заводі (чи інформація вірна – не відомо). Загалом поголитися добре можна, та й у поїздки таку бритву брати вартує (зважаючи на її ціну, загубити, зламати її - то не буде шкода :D ).
fill, Акулов, Олександр Lutsk, Александр 7676 та hlopets Поставили вподобайку