Coxir Ultra Hyaluronic Cleansing Oil - Гідрофільна олія з гіалуроновою кислотою, 150 мл
Країна-виробник Південна Корея
Опис від виробника:Coxir Ultra Hyaluronic Cleansing Oil - сучасний очищуючий засіб, який не тільки ефективно знімає макіяж і забруднення зі шкіри, але і доглядає за нею і не пересушує.
Ефективні інгредієнти:
Гіалуронова кислота - зволожує та утримує вологу в шкірі, запобігає сухості.
Алое вера та екстракт зеленого чаю - антиоксиданти, захищають, знімають запалення, відновлюють шкіру.
Рослинні екстракти - зволожують, наповнюють шкіру вітамінами, освітлюють пігментні плями та тонізують.
Спосіб застосування: використовуйте гідрофільне масло тільки на суху шкіру. Видавіть трохи масла і нанесіть на обличчя, помасажуйте його круговими рухами з додаванням води, поки повністю не видалите весь макіяж. Ретельно вмийтеся теплою водою.
Від себе додам, що олію наношу на зволожену шкіру, розподіляю її на обличчі й залишаю доки збиваю піну у чаші. А перед голінням я прешейв завжди змиваю. Хоча дехто робить по-іншому.
Як ви мабуть зрозуміли з опису, олія призначена для зняття макіяжу. Але ж ніхто не забороняє використовувати її в якості прешейву.
Прешейвами користуюсь з самого початку, коли перейшов до Вологого Класичного Гоління. Й так склалося, що зупинився на гідрофільній олії. Саме гідрофільній тому, що на відміну від звичайної олії, гідрофільна дуже легко змивається водою.
Чому саме ця олія?
Ну, по-перше мені її подарувала дружина. Каже, будемо користуватися удвох, я для зняття макіяжу, а ти як схочеш :).
По-друге олія зволожує, та утримує вологу в шкірі, що нам й потрібно. Також є протизапальний ефект.
Після нанесення олії помітив, що щетина зрізається легше. Може олійка її якось пом'якшує.
Які ще є плюси?
Це об'єм 150 мл. Її вистачить на довго.
З мінусів зазначу, що олійка рідка, а мені це не дуже подобається. Проте це мінус для мене, а для когось може бути навпаки.
Аромат олії практично не відчувається, трошки є відлуння якоїсь деревини. Але такий слабкий аромат у прешейві, як на мене, це не погано. Не буде міксуватись із ароматами мила та лосьону.
Ціна в Україні близько 700 грн. За такий об'єм цілком адекватна.
Тож рекомендую до придбання. Якщо подобаються гідрофільні олії, не пожалкуєте.