Всетаки нагадаю, що ціна тут - теж не останній аргумент.
Ви говорите про ціни в Україні. Але в Штатах і Європі інший розклад по цінах - те, що в нас коштує пару копійок, там коштує дорожче, і може не принципово відрізнятися від цін на Feather. Це якщо мова про гроші.
Але можуть бути й інші резони.
Зокрема, те, про що я вже говорив: людина може 3-5-7 разів чудово поголитися Feather-ом, але без першого разу. Тут коркування її рятує. Тим більше, що це не складна процедура. Зрештою, того ж кабана люди через морозилку пропускають, щоб він швидше "зламався". Теж допілінг, чому б ні? Чи шкіряне взуття люди розношують, навіть дороге, індивідуального пошиву - щоб воно краще сіло по нозі. Автомобілі обкатують. Ручки розписують і при необхідності дошліфовують іридієву кульку (мова про чорнильні ручки). Купа прикладів, коли не все одразу ідеально працює "з коробки". Чому леза мають бути винятком? Навіть, якщо це розходник.
Зрештою, людині може бути просто нудно. Чого б не спробувати коркування, не подивитися на результат?
А робити це чи ні - тут вже для кожного свої pro et contra.
vicbro та all75 Поставили вподобайку
CNPOMAHELL Живе тут
1000 повідомлень
Нагорода надається користувачеві, який написав на форумі 1000 повідомлень.
Повідомлень : 1096 Репутація : 4 Дата реєстрації : 01.02.2022 Звідки : Київ
Всетаки нагадаю, що ціна тут - теж не останній аргумент.
Ви говорите про ціни в Україні. Але в Штатах і Європі інший розклад по цінах - те, що в нас коштує пару копійок, там коштує дорожче, і може не принципово відрізнятися від цін на Feather. Це якщо мова про гроші.
Але можуть бути й інші резони.
А робити це чи ні - тут вже для кожного свої pro et contra.
Ну европейці/американці - ще ті жлоби. Але й слід розуміти, що середні зарплати там "трошки" (іноді в рази) вищі. З урахуванням, що 50 баксів на дешевеньку бритву для них не становить, скажімо 1\6 місячної зарплати, то на ціну лез можна й підзабити. Тим більше, що цыни на леза там быльш-менш схожі а шукати по ebay не кожному потрібно.
Цитата :
Зокрема, те, про що я вже говорив: людина може 3-5-7 разів чудово поголитися Feather-ом, але без першого разу. Тут коркування її рятує. Тим більше, що це не складна процедура.
Навіщо 1 лезом голитися 8разів? Це просто негігієнічно. Якщо актуально голитися якнайдовше -тоді Feather звичайно вигідні. А от якщо голитися будь-яким лезом 2-3 пази то переваги несуттєві.
Цитата :
Зрештою, того ж кабана люди через морозилку пропускають, щоб він швидше "зламався". Теж допілінг, чому б ні? Чи шкіряне взуття люди розношують, навіть дороге, індивідуального пошиву - щоб воно краще сіло по нозі. Автомобілі обкатують. Ручки розписують і при необхідності дошліфовують іридієву кульку (мова про чорнильні ручки). Купа прикладів, коли не все одразу ідеально працює "з коробки". Чому леза мають бути винятком? Навіть, якщо це розходник.
Ви привели невдалі приклади. Взуття так і задумане, щоб у ньому змінювати скажімо набійки. Ручки разписують бо вони із заводу "криві". Тому, як би, і вибору особливого немає. Або ж купувати коштовні руки, де є дорічна гарантія та снобіськи відсилати цю ручку при виявленні проблем. Обкатка авто? Так це наявна необхідність. Інше діло -тюнінг. Ось тут може бути тюнінг - шумоізоляція, бо корито-Лада дрібижжіть немов шалена, і в цьому грохоті важко працювати. А от додаванні спойлерів, замків на капота чи розочки на КП - ото вже "для душі".
Цитата :
Зрештою, людині може бути просто нудно. Чого б не спробувати коркування, не подивитися на результат?
В якості експерименту - згоден. Але купувати щоб потім "доводити". Це як купити собі коштовні черевики але на 2 розміри менші та сидіти їх розтягувати. Зрозуміле питання -якщо знаеш, шо воно замале, або занадто гостре, чи травматичне до шкіри (у нашому випадку) то навіщо ж це раз за разом купувати, коли є зразу гарні альтернативи, яки "з коробки" працюють як треба? В мене був блок лез Dorco. Вони в мене не голили ніде і ніяк. Помінявся з товаришем на Супутники, якими я із задоволенням голюся. Зосталася почата пачка Dorco Tinan та пара лез Dorco, на випадок якщо колись з'явиться бритва, в якій вони запрацюють. Але мені навіть думки не спадає раз за разом пробувати ці самі леза там, де вони вже показали себе с найгіршого боку. Тому що це немає сенсу. Лице в мене одне і я якось до нього вже звик. І навмисне травмувати себе в мене немає бажання. Інше діло, що довжина щетини та крем/мило (і отримана пінка) можуть вносити свої корективи у вже налагоджений процес гоління. Але це й є сутність експерименту. Звичайно ж що воно буде голити не так при зміні одної з умов.
hlopets Поставив вподобайку
Изотовец Живе тут
1000 повідомлень
Навіщо 1 лезом голитися 8разів? Це просто негігієнічно. Якщо актуально голитися якнайдовше -тоді Feather звичайно вигідні. А от якщо голитися будь-яким лезом 2-3 пази то переваги несуттєві.
Если 8 раз бриться одним лезвием негигиенично, то получается что клинки, электробритвы и кассетники с рекомендацией производителя 1кассета=1месяц, тоже негигиеничны? Средний рекомендованный стоматологами период замены зубной щетки, которая работает в условиях более нежной слизистой и бактериальной среде, 1 щетка - 3 месяца. Почему лезвие для т-шки на 8 бритье негигиенично?
vicbro, wakidzasi, ditrih_, Alfed та Михаил Александрович Поставили вподобайку
CNPOMAHELL Живе тут
1000 повідомлень
Если 8 раз бриться одним лезвием негигиенично, то получается что клинки, электробритвы и кассетники с рекомендацией производителя 1кассета=1месяц, тоже негигиеничны? Средний рекомендованный стоматологами период замены зубной щетки, которая работает в условиях более нежной слизистой и бактериальной среде, 1 щетка - 3 месяца. Почему лезвие для т-шки на 8 бритье негигиенично?
Кстати да.
fill Живе тут
1000 повідомлень
Повідомлень : 2676 Репутація : 532 Дата реєстрації : 12.02.2018 Вік : 56 Звідки : Київ
Ми вже заходимо у якісь дрімучі дебрі. Є люди, які бачать для себе сенс у доводці - вони доводять. Є інші, хто цього не розуміють - вони не доводять, шукають щось інше.
Немає нічого поганого, нерийнятного чи неприродного в жодному з варіантів.
Ruslan, vicbro, egoist, ARTURIUS та all75 Поставили вподобайку
CNPOMAHELL Живе тут
1000 повідомлень
Ми вже заходимо у якісь дрімучі дебрі. Є люди, які бачать для себе сенс у доводці - вони доводять. Є інші, хто цього не розуміють - вони не доводять, шукають щось інше.
Немає нічого поганого, нерийнятного чи неприродного в жодному з варіантів.
Я розумію людей, котрі купляють трухляву бритву, та з г*мна та палок намагаються це полагодити. Наші руки не для суму. Це певна категорія людей із шилом у дупі. Процес заради процесу.
Але все ще не розумію сенс раз за разом купувати щось, що тобі не підходить. Бо леза, які потрібно "доводити" - це непідходящі леза. І ось цього я не розумію. Можна ж обміняти на те, що підходить. або просто купити те, що підходить, а ці леза відкласти на.. завжди.
fill Живе тут
1000 повідомлень
Повідомлень : 2676 Репутація : 532 Дата реєстрації : 12.02.2018 Вік : 56 Звідки : Київ
Можна ж обміняти на те, що підходить. або просто купити те, що підходить, а ці леза відкласти на.. завжди.
Можна. Все можна. Можна так. А можна купити Feather, який подобається та підходить, починаючи з другого сеансу, і пару раз провести лезом по корку. І не шукати нічого іншого. Хіба це проблема?
Ruslan, egoist, Caonima та mad_fish Поставили вподобайку
CNPOMAHELL Живе тут
1000 повідомлень
Можна ж обміняти на те, що підходить. або просто купити те, що підходить, а ці леза відкласти на.. завжди.
Можна. Все можна. Можна так. А можна купити Feather, який подобається та підходить, починаючи з другого сеансу, і пару раз провести лезом по корку. І не шукати нічого іншого. Хіба це проблема?
Та мабуть ні. Але це лише для випадків, коли з 2го разу вже ок. Я от голився вінтажним турецьким Perma Sharp. На 5й раз у бритві Lord L122 C +- ок. А товариш у цієй же бритві голився цим же лезом але новим. І це зовсім інші відчуття. Занадто гостро. Думаю і з Feather(ом) на 2й раз теж не у всіх комфортно. Наприклад мені було не комфортно ні на 1й ні на 5й. Але, згоден, що з кожним разом все краще потроху.
Ruslan Admin
1000 повідомлень
Повідомлень : 7063 Репутація : 2761 Дата реєстрації : 06.11.2017 Вік : 52 Звідки : Ukraine, Kyiv
В такому разі потрібно працювати над технікою гоління, а не займатись підбором лез до станків.
Изотовец пише:
Перо чуть шире большинства лезвий, как и Каи, что автоматически немного увеличивает вылет лезвия. Засчет этого и получается, что оно бреет эффективнее. Перо это лишь случай, который чаще всего выбивается из статистики.
Заінтригували ви мене Фізером. Замовив собі сотню, буду пробувати, освоювати. І що б "два рази в магазин не бігати", ще й БІК замовив. Тепер буде чим розважатися у Фатіп Пікколо. А то якось нуднувато з ним стало, голить ніжно і ласкаво. )))
Ruslan, Peshek, Акулов, Yura_ та CNPOMAHELL Поставили вподобайку
Danny Новачок
Але слід зауважити, що китайці роблять леза й для інших компаній. Зокрема, для Rockwell та PAA. Щось краще, щось гірше - певно, залежить від конкретних китайців. Ці - зовсім не найгірші.
Ruslan, ARTURIUS, hlopets, Yura_ та CNPOMAHELL Поставили вподобайку
Danny Новачок
Більш-менш притомне лезо, цілком робоче, хоча і не вау-вау. Артур від нього тащиться :-)))
Так.)) Більш-менш збалансовані леза за ціною, доступністю, якістю. Вони схожі на шось середнє між рпл та спутніком. Хватає леза на два рази якісного гоління.
Офіс знаходиться в Дніпрі. Зв‘язувався по телефону, сказали що леза українського виробництва, але в цех подивитись не пустять. Обіцяли розповісти про себе трохи більше. Тож чекаю на розмову.))
fill Живе тут
1000 повідомлень
Думается мне, что упаковка украинская и всё. Если поднимать с нуля производство лезвий, это нехилые вложения, и цена была бы не 15 грн. Гораздо проще заказать лезвия на стороне и самому паковать.
Ruslan, fill, andrew_ADK та all75 Поставили вподобайку
Изотовец Живе тут
1000 повідомлень
Думается мне, что упаковка украинская и всё. Если поднимать с нуля производство лезвий, это нехилые вложения, и цена была бы не 15 грн. Гораздо проще заказать лезвия на стороне и самому паковать.
Смысла нет даже паковать самому, потому что все равно нужна линия для этого. Просто скидывается макет для полиграфии ОЕМ-производителю, там на месте и запакуют в таких случаях.
Ruslan, trimmer, fill, andrew_ADK, Yura_ та all75 Поставили вподобайку
fill Живе тут
1000 повідомлень
Смысла нет даже паковать самому, потому что все равно нужна линия для этого. Просто скидывается макет для полиграфии ОЕМ-производителю, там на месте и запакуют в таких случаях.
Оце найбільш імовірний варіант. Українського там хіба що дизайн. А може й лише е-мейл, з якого його відправили - дизайн теж могли замовити на стороніі