Повідомлень : 804 Репутація : 22 Дата реєстрації : 10.11.2022 Звідки : Кривий Ріг
Тема: Американська кукурузна бритва Пт 30 Груд 2022 - 15:56
Панове, я вирішив представити кукурузну бритву. Мені цікаво якщо використати її не за прямим педікюрним призначенням який буде результат. Да і мозолі посрізати можна за її прямим призначенням.
І що що це омонім? Сorn кукуруза, і corn мозоль. Добре бритва від мозолів. Супер писати в назві теми слово "мозоль". Для Англії це нормально, а тут не дуже в назві теми. Дача як садиба, і дача свідчень с той же серії.
Caonima Постоялець
Повідомлень : 574 Репутація : 15 Дата реєстрації : 31.07.2022 Вік : 45 Звідки : Київ
І що що це омонім? Сorn кукуруза, і corn мозоль. Добре бритва від мозолів. Супер писати в назві теми слово "мозоль". Для Англії це нормально, а тут не дуже в назві теми. Дача як садиба, і дача свідчень с той же серії.
Хто сказав що не дуже? І до чого тут дача мені не зрозуміло. Форум про гоління, а не про сільське господарство.
Windigo Постоялець
Повідомлень : 804 Репутація : 22 Дата реєстрації : 10.11.2022 Звідки : Кривий Ріг
Хто сказав що не дуже? І до чого тут дача мені не зрозуміло. Форум про гоління, а не про сільське господарство.
Це як зловісно сказати блек сторі, або більш пафосно дарк сторі. Так і тут, навряд-чи бритву для мозолів багато хто дивитися би хотів, а от кукурузну глянути що ж це перейшли би за посиланням більше людей. Тому з релл сторі, робимо реаллі сторі. Так до речі продажі краще їдуть.
hlopets та Yura_ Поставили вподобайку
Ruslan Admin
1000 повідомлень
Нагорода надається користувачеві, який написав на форумі 1000 повідомлень.
Повідомлень : 7063 Репутація : 2761 Дата реєстрації : 06.11.2017 Вік : 52 Звідки : Ukraine, Kyiv
Можу сказати, що бритва зроблена досить якісно. Я її собі вирішив для колекції спершу у друга відкупити, а потім роздивитися зміг добре і вирішив за прямим призначенням спробувати. Що правда клинкову у якості педикюрного інструменту досі слабо уявляю. Архаїчно дуже. [Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити це зображення]
Ruslan, ARTURIUS та hlopets Поставили вподобайку
Windigo Постоялець
Ну що скажу, вирішив спробувати як бритва прибирає мозолі. Взяв Gillette New, Old і шаветку. Адже ця бритва поки в Англії. Розпарив ноги, а це було помилкою, тоді гладе, а зріз іде на суху. Ну шаветт архаїзм виявився, може цапнути, Old теж не те що треба, а от New добре впорався з завданням, тому замовив в Англії собі педикюрну DE бритву, а цю напевне для добривки на лиці буду використовувати, як пару волосків десь лишится.