Леза Lord Classic найвищої якості підходять для безпечних бритв з двостороннім лезом. Надзвичайна довговічність – зберігає різкість та гладкість протягом багатьох голінь! ПЕРЕВАГИ: Висока якість та ефективність Підходять для всіх класичних бритв. В упаковці 10 двосторонніх лез.
Випускаються леза у класичній картонній коробочці. Кожне запаковане у індивідуальний конвертик, вощеного паперу немає. До конвертика лезо не прклеєне і це добре.
Лезо мені сподобалось. Гостре і у той же час не подразнює шкіру. Впевнено зрізає щетину. За своїми голярськими характеристиками, дизайном поліграфії воно дуже схоже на леза [Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити посилання]. Да й виробляються вони під одним брендом - LORD. Чесно кажучи, мені здалося, що це одне й те саме лезо з одного конвеєру, але покладене у різні упаковки. Жодної різниці між ними не бачу. Тож можу їх також рекомендувати до придбання. Ціна практично така ж, як у ASCO, 38 грн. за 10 лез. Лезо тестував у [Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити посилання]
Останній раз редагувалося: Ruslan (Ср 20 Груд 2023 - 13:46), всього регувалося 1 раз(-и)
trimmer, razorblade1989, fill, Акулов, q7819, 2046, _yk_ і Поставили вподобайку
Kitten911 Живе тут
1000 повідомлень
Нагорода надається користувачеві, який написав на форумі 1000 повідомлень.
Повідомлень : 3657 Репутація : 112 Дата реєстрації : 08.06.2021 Вік : 94 Звідки : Одесса
Тема: Re: Lord Classic Ср 1 Лист 2023 - 20:49
И ещё этот Лорд и шарк супер стенли тоже одно и тоже лезвие!
Ruslan, razorblade1989 та Акулов Поставили вподобайку