Тема: Re: Только Yaqi Пн 14 Жовт 2024 - 19:23
Дякую за відповіді.
fill пише:
P.S. І, здається, ця бритва не Scalloped називається.
Polosatiy пише:
Только как заметил [Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити посилання]на фото у вас одна бритва,а спросили вы про другую.
Так, можливо і наплутав назву, бо назву взяв з оголошення на OLX, а артикул з сайту магазина.
Polosatiy пише:
у Yaqi больше 10 голов по 200 гр
Якщо не брати до уваги Aliexpress, то дешевше 288 грн голів не знайшов. А ще ж треба підібрати ручку, і теж по "адекватній" ціні їх не бачив. King C підкупає ціною та відгуками, але ручка зовні зовсім не подобається. Мені більш подобаються такі, як у станка з мого фото.
Останній раз редагувалося: [SV] (Пн 14 Жовт 2024 - 19:29), всього регувалося 1 раз(-и)
SurferUa Частий гість
Повідомлень : 67 Репутація : 0 Дата реєстрації : 28.09.2022 Звідки : Киев
Тема: Re: Только Yaqi Пн 14 Жовт 2024 - 19:26
PS: обираю бюджетний станок в якості першого. Вибір не дуже великий, поки що око зачепилось за gillette king c, цей yaqi та, можливо, щось з станків pearl. [/quote]
У Яки есть копия Gillette Old Type (SRH06). Она мне больше нравится, чем копия R89. Но мне ни одна версия R89 не нравится.
[SV] Новачок
Тема: Re: Только Yaqi Пн 14 Жовт 2024 - 19:43
SurferUa пише:
есть копия Gillette Old Type (SRH06).
Відкритий гребінь поки не хочу. Я навпаки дивився на SRH05. Але така ручка, як на фото, коштує близько 600 грн. Разом з головою виходить близько 900 грн, що вже не дуже підпадає під категорію бюджетного придбання в якості першого т-подібного станка.
Polosatiy Бувалий
Повідомлень : 330 Репутація : 3 Дата реєстрації : 25.12.2023 Звідки : Винница
Тема: Re: Только Yaqi Пн 14 Жовт 2024 - 21:47
Який в вас бюджет і що конкретно ви хочете?Маю купу всюго і думаю знайдемо вам щось під ваш бюджет і бажання.
vicbro Живе тут
1000 повідомлень
Нагорода надається користувачеві, який написав на форумі 1000 повідомлень.
Повідомлень : 1184 Репутація : 140 Дата реєстрації : 17.07.2019 Вік : 62 Звідки : Одеса
Тема: Re: Только Yaqi Вт 15 Жовт 2024 - 8:53
SV, если ограничен сильно в средствах для первого станка, то может лучше взять такой вариант
за 500 грн получишь станок с головой из замака, аналог Разорок Мамба70, и нержавеющей ручкой, подобной ручке Роквелл 6С. Голова мягкая и комфортная, если на каждый день - то огонь, если в ББС, то нужно стараться... Это вариант по акции "Choice". Такой же вариант в магазине без Choice" 20 долл. [Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити це зображення]
Wolfskin, Yura_ та [SV] Поставили вподобайку
vicbro Живе тут
1000 повідомлень
Повідомлень : 1184 Репутація : 140 Дата реєстрації : 17.07.2019 Вік : 62 Звідки : Одеса
Тема: Re: Только Yaqi Вт 15 Жовт 2024 - 9:09
SV, в качестве первой можно взять до 500 грн. что-нибудь из Baili 176, 191 или у Шлюза что-то подобное...
[SV] Поставив вподобайку
Polosatiy Бувалий
Тема: Re: Только Yaqi Вт 15 Жовт 2024 - 9:25
Вот тоже хороший вариант,со скидкой меньше 400гр , можно сказать халява [Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити це зображення]
Wolfskin, Yura_ та [SV] Поставили вподобайку
Serhij Новачок
Повідомлень : 23 Репутація : 2 Дата реєстрації : 14.04.2024 Звідки : Запоріжжя
Тема: Re: Только Yaqi Вт 15 Жовт 2024 - 17:39
vicbro пише:
SV, в качестве первой можно взять до 500 грн. что-нибудь из Baili 176, 191 или у Шлюза что-то подобное...
Лучше уж King С Gilette, а Baili 176 подходит только для генерации раздражения на коже
[SV] Поставив вподобайку
fill Живе тут
1000 повідомлень
Повідомлень : 2676 Репутація : 532 Дата реєстрації : 12.02.2018 Вік : 56 Звідки : Київ
Тема: Re: Только Yaqi Вт 15 Жовт 2024 - 17:44
Serhij пише:
Лучше уж King С Gilette, а Baili 176 подходит только для генерации раздражения на коже
Мав обидві. Не погоджуюсь абсолютно! Дві чудові бритви. Обидві м’якенькі, не з простим, але можливим BBS.
Wolfskin та vicbro Поставили вподобайку
Serhij Новачок
Повідомлень : 23 Репутація : 2 Дата реєстрації : 14.04.2024 Звідки : Запоріжжя
Тема: Re: Только Yaqi Вт 15 Жовт 2024 - 18:03
King С Gilette більш універсальна, велика вірогідність що не відштовхне людину. Baili 176 занадто м'яка, потребує трохи ретельнішого підбору лез. В мене теза "до м'якого станка бери гостре лезо" не спрацювала, довелось поміж гострих повибирати, і я б не сказав що на 100% задоволений результатом. Та і судячи з гілки про Шлюз я не один такий. Лише моя субєктивна думка я б почав з Gilette як перший станок
Wolfskin, Alejandro, lightheadedness та [SV] Поставили вподобайку
[SV] Новачок
Тема: Re: Только Yaqi Вт 15 Жовт 2024 - 19:55
Дякую всім за відповіді. Нажаль, до мого регіону нема доставки з aliexpress. Так би було простіше і дешевше щось обрати для себе. Взагалі, я не поспішаю з придбанням. Потроху читаю форум, дивлюсь огляди і потім зроблю зважений вибір. PS: ще тільки освоююсь на форумі і мабуть далі не варто флудити в даній гілці. Можливо, напишу пост в гілці вибір станка або створю БЖ.
vicbro Живе тут
1000 повідомлень
Тема: Re: Только Yaqi Ср 16 Жовт 2024 - 8:20
Нажаль, до мого регіону нема доставки з aliexpress.
Позвольте еще пару слов об этом. Если нужно сделать доставку в регион, для которого Алиэкспресс не проводит оплату, то это решается просто. В адресе доставки все остается оригинальным кроме города. Указываете город Киев, район Киев, а все остальное остается от правильного адреса, самое главное - это индекс должен быть Ваш. Все идет по индексу. В наш регион тоже не принимают оплату, с городом Киев все доходит без проблем. Это просто для информации, чтобы Вас это не отпугивало.
WetShaver, Wolfskin, all75, Stormfild, Meo, lightheadedness та Serhij Поставили вподобайку
Polosatiy Бувалий
Тема: Re: Только Yaqi Ср 16 Жовт 2024 - 16:52
Или как крайний вариант попросить кого то купить,я без проблем без денег с вашей стороны куплю и пошлю любой почтой наложкой.Как показала практика идут они из офф магазина 10-15 дней.
[SV] Новачок
Тема: Re: Только Yaqi Ср 16 Жовт 2024 - 18:10
Polosatiy пише:
Или как крайний вариант попросить кого то купить,я без проблем без денег с вашей стороны куплю и пошлю любой почтой наложкой.Как показала практика идут они из офф магазина 10-15 дней.
Спробую ще зробити замовлення і, якщо вже не вийде, то мабуть і справді звернусь за допомогою. Дякую Вам. Подивлюсь варіанти на Алі і напишу, щоб більш досвідчені люди порадили оптимальний варіант.
WetShaver Поставив вподобайку
[SV] Новачок
Тема: Re: Только Yaqi Пт 18 Жовт 2024 - 23:13
Подивився бритви/станки (також окремо голови та ручки) на Алі і щось нічого не зачіпило. Та й ціни не дуже радують. Тобто, не пригледів нічого кращого та дешевшого, ніж запропонували форумчани. Звісно, якщо фінанси дозволяють, то підібрати для себе щось більш-менш пристойне можна. Але це наразі не мій випадок. Більш всього сподобався станок від Yaqi chrome stainless steel handle, опис якого є на першій сторінці цієї теми. Ціна виходить за бюджет, і це ще з вітальною пропозицією (welcome deal). Є ще такий саме станок з ручкою з латуні. Гарний варіант і ціна прийнятна, але ж хочеться кращого. Можливо, треба почекати 11.11 та подивитись чи будуть знижки.
Майже флуд:
Отож, придбати станок розраховую в бюджеті 500-600 грн. Голову хотів би щось накшталт копії R89. На Алі, з того що побачив, більше сподобалась продукція від Yaqi (звісно, враховуючи бюджет). Можна окремо взяти голову SRH04 чи SRH05 та ручку. Ціна по вітальній пропозиції більш-менш прийнятна, але ж не дає обрати зі знижкою обидві позиції. Тому ціна виходить близько 750 грн, що вже не вкладається в бюджет. Станок, за який я питав в цій темі, в barbercompany зараз продається за 788 грн, а на OLX бачив оголошення за цей станок по ціні 580 грн (наче новий, але хтозна). Тому брати окремо ручку з головою на Алі стає безглуздо. Далі йде варіант, який пропонував Polosatiy. Ціна за станок з ручкою з латуні вкладається в бюджет і зовні мені подобається. Але ж ручка з нержавіючої сталі це ручка з нержавіючої сталі. Та й на верхній кришці гравірування виглядає цікавіше. Тут треба поміркувати. Наступний варіант - це Dscosmetic-T7, який запропонував vicbro. Ручка мені дуже подобається, яка ще й з нержавіючої сталі. А ось у голові не впевнений. І на вигляд мені не дуже і побоююсь, що буде занадто м'яка. Я не казав, але я не голюсь щодня. Звичайний режим це 1/3, але може бути навіть 1/7. Тому сумніваюсь. Хоча ціна (але ж знову з choice) приємна. Ще пригледів якийсь Yintal за 400 грн. Голова з цинкового сплаву, ручка наче з латуні і подібна на вигляд до ручки Dscosmetic-T7 з поста vicbro. Але і відгуків майже нема і що там з якістю невідомо. PS: baili, shlyuz та pearl поки не розглядаю.
Буду мабуть "моніторити" ціни на Алі, може буде вигідна пропозиція. Далі подивимось.
SurferUa Частий гість
Повідомлень : 67 Репутація : 0 Дата реєстрації : 28.09.2022 Звідки : Киев
Тема: Re: Только Yaqi Пт 18 Жовт 2024 - 23:59
PS: baili, shlyuz та pearl поки не розглядаю.[/spoiler] Буду мабуть "моніторити" ціни на Алі, може буде вигідна пропозиція. Далі подивимось.[/quote]
Я покупал такой станок на форуме ради лёгкой ручки. Но попробовал, разумеется, и целиком. Понравился больше ,чем 89-е головы. Это, кажется , аналог одной из версий Джиллет Тек, но лучше, чем Тек от Бейли (Шлюз). Преимущественно бреюсь агрессивными станками. Этот станок (на Али видел вообще за 130 грн) на удивление понравился: [Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити посилання]
[SV] Новачок
Тема: Re: Только Yaqi Пт 25 Жовт 2024 - 16:34
[Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити посилання], якщо не брати до уваги матеріал ручки та метод нанесення лого, то можете (на Ваш погляд) порівняти Yaqi Chrome Color Stainless Steell (RASS1902) та Yaqi Blue Color Brass Heavy Handle Wet Safety Razor for Mens (RAS1912)? Подібність/відмінність голів, зручність ручок, вага, переваги або недоліки кожного кандидата. Ось що на barbercompany пишуть за RAS1912: Материал головки: сплав цинка Материал ручки: латунь Длина ручки: 91 мм Диаметр ручки: 12 мм Цвет: хром + синий Общий вес: около 86 г Тобто розміри наче подібні, RASS1902 трішки важче. RASS1902 треба замовляти з Aliexpress (поки що поглядаю на ціну та збираю монети), RAS1912 є в Україні. Чи є сенс чекати замовлення з Ali, чи не заморочуватись та придбати RAS1912?
Polosatiy Бувалий
Тема: Re: Только Yaqi Пт 25 Жовт 2024 - 20:19
Голови в них однакові по голінню,різниці ви не побачите,єдина відмінність це ручки,там латунь,а там нержавійка і трохи друга насічка.Чи є сенс чекати?Це вже вам вирішувати,особисто я би почекав якщо не горить,вона візуально краще і ручка з нержавійки класна.
[SV] Новачок
Тема: Re: Только Yaqi Пт 25 Жовт 2024 - 21:21
[Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити посилання], дякую за Вашу думку. Мені теж більше подобається RASS1902, але бажання отримати тут і зараз бореться з внутрішнім "перфекціоністом". І так, це не горить.
[SV] Новачок
Тема: Re: Только Yaqi Нд 3 Лист 2024 - 11:10
Цікаво, а Yaqi зараз відправляють товар в Україну? Ніяк не можу сплатити замовлення. Чи вони зовсім не відправляють зараз, чи саме цю позицію (можливо, вже немає в наявності), чи якось по IP визначають регіон. Намагався провести оплату з різних акаунтів, але марно. По вітальній акції ціна "смачна" і на тобі, не проходить платіж.
WetShaver Бувалий
Повідомлень : 408 Репутація : 5 Дата реєстрації : 10.12.2017 Звідки : Чернигов
Тема: Re: Только Yaqi Нд 3 Лист 2024 - 18:02
Не скажу про Які, але у мене знайомий з Алі купував купу всього і чохли та зарядки всякі для телефонів все прийшло без проблем і досить швидко. Це влітку було, тепер може щось змінилося. Можна, звичайно, спробувати оплатити поставивши в.п.н., але найголовніше, що китайцi можуть за адресою в Україну і не відправити. Вони тільки охоче в рашу відправляли, але пошта України зрозуміло звідти нічого не приймає. Та й сама раша нічого не пропускає. Швидше за все, через Польщу посилки тягнуть, але тут теж лотерея.
[SV] Поставив вподобайку
m-2020 Новачок
Повідомлень : 25 Репутація : 1 Дата реєстрації : 12.12.2020 Вік : 44 Звідки : Чернігів
Тема: Re: Только Yaqi Нд 3 Лист 2024 - 19:29
[SV] пише:
Цікаво, а Yaqi зараз відправляють товар в Україну? Ніяк не можу сплатити замовлення.
Вчора сплачував замовлення. Можливо у Вас така ж ситуація як і мене. В мене алі почав влітку прости персоніфікувати мій профіль. При кожній сплаті виникає посилання, за яким Ви логінетесь як і на сайт алі і заповлюєте таку інформацію (прізвище ім"я, скан документу - паспорт чи водійське... ДН, телефон). Останні 2 місяці мені алі нічого не давав сплатити. От перед 11/11 прийшлося заповнити ту інформацю. Питав у знайомих. В них алі ще не вимагав такого.
[SV] Поставив вподобайку
[SV] Новачок
Тема: Re: Только Yaqi Нд 3 Лист 2024 - 20:19
[Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити посилання], ситуація схожа, але не зовсім. Коли намагаюсь сплатити замовлення, то з'являється таке вікно: "Не вдалося здійснити замовлення. Для обробки цього замовлення клацніть тут, щоб підтвердити обліковий запис, і ми зв'яжемося з вами протягом 1 робочого дня. Ви також можете звернутися по допомогу до служби підтримки клієнтів." Натискаю "клацніть тут" і так, перекидає на сторінку, де знов треба ввести логін та пароль (тільки з vpn, без vpn сторінка взагалі не відкривається). Вводжу логін/пароль і тоді відкривається сторінка з зеленою галкою та написом, що для поточного акаунту перевірка не потребується. І далі все, нічого не відбувається. Не бачив, де б пропонували ввести якісь дані (окрім налаштувань профілю) чи додати скан-копії.
m-2020 Новачок
Повідомлень : 25 Репутація : 1 Дата реєстрації : 12.12.2020 Вік : 44 Звідки : Чернігів
Тема: Re: Только Yaqi Нд 3 Лист 2024 - 22:26
Це як раз та ситуація, що я описував. Те, що у Вас не вимагає сканів документів, ще цікавіше. Тоді під тим же впн йдіть в чат служби підтримки і намагайтесь відмовитись від Єви і поспілкуватись в чаті з людиною оператором.
[SV] Новачок
Тема: Re: Только Yaqi Нд 3 Лист 2024 - 22:40
m-2020 пише:
намагайтесь відмовитись від Єви і поспілкуватись в чаті з людиною оператором.
Пробував зв'язатися зі службою підтримки, там треба було обирати варіанти. До оператора не дійшов. Треба буде спробувати ще.