ПЕРШИЙ УКРАЇНСЬКИЙ ФОРУМ КЛАСИЧНОГО ГОЛІННЯ
Ви бажаєте відреагувати на цей пост? Створіть акаунт всього за кілька кліків або увійдіть на форум.

ПЕРШИЙ УКРАЇНСЬКИЙ ФОРУМ КЛАСИЧНОГО ГОЛІННЯ

ОРКИ, ЙДІТЬ СЛІДОМ ЗА СВОЇМ РОСІЙСЬКИМ КОРАБЛЕМ! ФОРУМ ДЛЯ ШАНУВАЛЬНИКІВ КЛАСИЧНОГО ВОЛОГОГО ГОЛІННЯ

ФорумФорум  ПорталПортал  Останні зображенняОстанні зображення  ЗареєструватисьЗареєструватись  Вхід  

Yaqi Sagrada Familia 24 mm

Перейти донизу 
+6
Стас
zabor
Toivo
Саша Кавун
Ruslan
Driller
10 користувачів
Перейти до сторінки : 1, 2  Наступний
АвторПовідомлення
Driller
Бувалий
Бувалий
Driller

Репутація : 518
Дата реєстрації : 06.11.2017

Yaqi Sagrada Familia 24 mm Empty
ПовідомленняТема: Yaqi Sagrada Familia 24 mm   Yaqi Sagrada Familia 24 mm EmptyПт 27 Квіт 2018 - 13:53

Помазок Yaqi Sagrada Familia 24 mm

Сайт виробника: 24MM Yaqi Sagrada Familia Black/White Synthetic Fibre Men Shave Brush

[Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити це зображення]

Ворс штучний.
Помазок прийшов замотаний у папір як цигарковий у коробочці білого тонкого картону.
Маркування на коробочці: R1730.

Ціна: $11;

Вага: 73 г;

Виміри мої, мм:
• Діаметр вузла біля ручки – 26;
• Висота ручки – 48;
• Висота пензля – 50;
• Загальна висота – 98;
• Максимальний діаметр пензля – 49;
• Максимальний діаметр ручки – 38;
• Мінімальний діаметр ручки – 30;

Центр ваги помазка приблизно посередині ручки, в районі центрального пояска-уширення.
Ручка зі синтетичної смоли: прозоро-бурштиновий низ різко, без переходів, поєднується із непрозорою димно-шаристою чорно-жовтавою верхньою частиною. Разом із чорно-білим пензлем помазок має естетичний, цікавий, приємний вигляд. Для моєї кисті ручка має вдалу форму: можна зручно й надійно братися яким заманеться чином. Найчастіше тримаю так:

Через розміри помазка, він не надто придатний для роботи в горняті, хіба воно буде пласким та широким. Віддаю повну перевагу роботі на обличчі, та, як виключний випадок – на долоні (роблю так із милом для гоління COCOS – воно має консистенцію дуже густого крему, його зручно колупнути пальцем з банки, намастити в долоню й збити пензлем у долоні).

Якщо піна потрапляє на ручку – вмить розподіляється ковзким шаром. Можливо, через відсутність граней, як у Омег; а може через яківську поверхню смоли.

Цьому помазку з легкістю піддається будь-який продукт для гоління. Не знайшов такого випадку, щоби піну не збив швидко й повторювано надійно. Єдиний момент (як і у випадку з іншим моїм [Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити посилання]) у завантаженні твердим милом – якщо крутити «до залипання», накрутиться надто багато, піна вийде густою і буде зайва перевитрата мила. Помітив цей момент для себе й просто набираю за кількістю обертів по милу. Певно, цей ефект пов’язаний з дуже щільною набивкою тонким ворсом – кожен набирає недостатню для прилипання кількість, але загалом мила в пензлі достатньо. З кремом ніяких проблем, звичні стандартні міри стало працюють.

За три місяці, що він у мене, не втратилося жодної волосини. Прогалин в ньому також не з’явилося. Недобре промитий від мила ворс із легкістю злипається, тож пензель потребує ретельного купання.

Його масаж врозчепірку можна порівняти з перекотуванням мішечка, що неповністю набитий піском або дробом – дуже подібний до [Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити посилання], тільки вдало менший за площею. Така його праця припустима від верху десь до рівня кордону сірого фарбування ворсу, бо далі він стає надто пружнім. Є також і ефект присмоктування. Не шкрябає і не коле, окремі волоски в роботі не відчуваються, як це буває з кабанами.
Цей помазок максимально вдало й повно перекриває роботу на багатьох режимах: можна піймати стрижень і поштовхами порухати шкіру по голові, можна пустити врозчепірку з присмоком ганяючи піну до нірванного стану, можна і відпочити фарбуючими рухами.

Коротке порівняння з Omega S-Brush 10019.
Ця омега має вищій пензель зі сталим твердим стрижнем, який треба буквально ламати щоби не тицькав. У Sagrada Familia стрижень треба знайти, він делікатний як пучка пальчиків. За формою ручки мені все ж більш імпонує Омега. Омега має суб’єктивно товстіший і рідший ворс, сохне швидше. Sagrada Familia швидше збиває піну.

Останній раз редагувалося: Driller (Пт 27 Квіт 2018 - 16:47), всього регувалося 1 раз(-и)

Alfed Поставив вподобайку

Повернутися до початку Перейти донизу
Ruslan
Admin
Ruslan

1000 повідомлень
Нагорода надається користувачеві, який написав на форумі 1000 повідомлень.

Репутація : 2761
Вік : 52

ПовідомленняТема: Re: Yaqi Sagrada Familia 24 mm   Yaqi Sagrada Familia 24 mm EmptyПт 27 Квіт 2018 - 16:28

Очень хороший отзыв. Благодарность за отличные фото.
Помазок красивый, хотя стоит признать форма ручки для меня будет не удобной.
Саша Кавун
Живе тут
Живе тут

1000 повідомлень

Репутація : 1074
Дата реєстрації : 19.02.2018

ПовідомленняТема: Re: Yaqi Sagrada Familia 24 mm   Yaqi Sagrada Familia 24 mm EmptyПт 27 Квіт 2018 - 17:44

Дякую за такий вичерний огляд! Я довго на нього чекав! Більш короткий ворс у порівнянні з "Які-28" відчувається більш жорстким?

Блін! Я вже більше місяця чекаю на посилку зі своєю Пчілкою! Ще 22.03.2018 замовив. Сьогодні вже пише: "Confirmation Timeout" і статус "Finished". Відкривати диспут? Я їм нещодавно писав, обіцяли вислати інший, пізніше.
Driller
Бувалий
Бувалий
Driller

ПовідомленняТема: Re: Yaqi Sagrada Familia 24 mm   Yaqi Sagrada Familia 24 mm EmptyПт 27 Квіт 2018 - 18:17

Саша Кавун пише:
Більш короткий ворс у порівнянні з "Які-28" відчувається більш жорстким?

Sagrada Familia на дрібку пружніший. Висота пензля не надто і відрізняється, усього лише на 4 мм. Ось на таку дрібку, зовсім не суттєву. Між ними найбільша різниця в площі дії. У Yaqi 28 дещо інакший стрижень, він товщий, його складніше знайти.

Ще, судячи з усього, фібра в цих двох пензлях є однакова за якостями.
Саша Кавун
Живе тут
Живе тут

1000 повідомлень

ПовідомленняТема: Re: Yaqi Sagrada Familia 24 mm   Yaqi Sagrada Familia 24 mm EmptyПт 27 Квіт 2018 - 18:36

Ворс значно м'якший за Омега? Якщо провести рукою? В мене був (недовго) Вігшейвінг - там ворс на вигляд дуже схожий на Які - для мене був зам'який, я його продав. Довжина була приблизно 52 мм.
Driller
Бувалий
Бувалий
Driller

ПовідомленняТема: Re: Yaqi Sagrada Familia 24 mm   Yaqi Sagrada Familia 24 mm EmptyПт 27 Квіт 2018 - 19:15

Саша Кавун пише:
Ворс значно м'якший за Омега? Якщо провести рукою? В мене був (недовго) Вігшейвінг - там ворс на вигляд дуже схожий на Які - для мене був зам'який, я його продав. Довжина була приблизно 52 мм.

Складний в оцінці параметр. Якщо вести пальцями поперек пензля в районі найбільшого його діаметра, Які дає трохи більший супротив. Але якщо у Omega-S19 відчуваються окремі волоски і пустота нижче, то у Yaqi-SF там рівномірна пружня поверхня.

Якщо чавити долонею просто перпендикулярно до пензля (до того як вузол почне розпадатися) - вони обидва продавлюються на половину відстані від верха до рівня, де найбільший діаметр. Інша справа, що у них різні ті відстані, різні форми пензля. Знову ж, на Омезі долоня лежить немов йог на цвяхах, а на Які як на подушечці.

Зауважте ще раз, Yaqi набитий набагато щільніше з тоншим та коротшим ворсом.
Саша Кавун
Живе тут
Живе тут

1000 повідомлень

ПовідомленняТема: Re: Yaqi Sagrada Familia 24 mm   Yaqi Sagrada Familia 24 mm EmptyПт 27 Квіт 2018 - 19:25

Це найкращий опис!)
Саша Кавун
Живе тут
Живе тут

1000 повідомлень

ПовідомленняТема: Re: Yaqi Sagrada Familia 24 mm   Yaqi Sagrada Familia 24 mm EmptyСр 2 Травень 2018 - 12:33

Не приехала ещё моя пчёлка. С 22 марта жду. Обещали выслать замену. Я попросил о замене на возможную скидку на новенький Moka Express Mew. Ох и нравится он мне! А на Фейсе выпросил у них фоточку-сравнение Moka Express Mew и Sagrada Familia. Обещали, после майских 🐘 . Но обещание сдержали:

Toivo
Бувалий
Бувалий
Toivo

Репутація : 357
Дата реєстрації : 09.05.2018
Вік : 55

ПовідомленняТема: Re: Yaqi Sagrada Familia 24 mm   Yaqi Sagrada Familia 24 mm EmptyСр 16 Травень 2018 - 0:17

Sagrada Familia — отличный помазок, добротный генератор пены. Кроме того, эстетика, как по мне, весьма позитивная. Из "недостатков" — 24 мм. Я бы предпочёл то же самое на 20-22 мм. Однако достоинства девайса таковы, что перекрывают эту мою, глубоко личную, претензию.
Driller
Бувалий
Бувалий
Driller

ПовідомленняТема: Re: Yaqi Sagrada Familia 24 mm   Yaqi Sagrada Familia 24 mm EmptyСр 16 Травень 2018 - 11:08

Toivo пише:
Sagrada Familia — отличный помазок, добротный генератор пены. Кроме того, эстетика, как по мне, весьма позитивная. Из "недостатков" — 24 мм. Я бы предпочёл то же самое на 20-22 мм. Однако достоинства девайса таковы, что перекрывают эту мою, глубоко личную, претензию.

Цілком погоджуюся щодо "недоліків". На жаль, на момент моєї закупівлі ще не було у продажу синтетики зі схожим ворсом, як цей: 22mm Synthetic Hair. А тепер вже не хочу захаращуватись.
Саша Кавун
Живе тут
Живе тут

1000 повідомлень

ПовідомленняТема: Re: Yaqi Sagrada Familia 24 mm   Yaqi Sagrada Familia 24 mm EmptyЧт 31 Травень 2018 - 15:28

С Днём рожденья меня! Заказ был сделан далёкого 22 марта 2018 года из расчёта, что мой подарок приедет не раньше моего ДР (28 марта). Рассчёт был верен в том, что посылку заберу после. Но то, что посылка прийдёт аж в последний день мая... Это рекорд по срокам доставки почтой!

zabor
Бувалий
Бувалий
zabor

Репутація : 140
Дата реєстрації : 14.02.2018

ПовідомленняТема: Re: Yaqi Sagrada Familia 24 mm   Yaqi Sagrada Familia 24 mm EmptyЧт 31 Травень 2018 - 16:09

Красивая ручка.

Отправлено через Topic'it
Саша Кавун
Живе тут
Живе тут

1000 повідомлень

ПовідомленняТема: Re: Yaqi Sagrada Familia 24 mm   Yaqi Sagrada Familia 24 mm EmptyЧт 31 Травень 2018 - 16:20

zabor пише:
Красивая ручка.

Я не первый такое говорю, но фотография и половины той прелести не передаёт!
Стас
Admin
Стас

1000 повідомлень

Репутація : 1782
Дата реєстрації : 17.10.2017
Вік : 42

ПовідомленняТема: Re: Yaqi Sagrada Familia 24 mm   Yaqi Sagrada Familia 24 mm EmptyЧт 31 Травень 2018 - 22:20

Саша Кавун пише:
С Днём рожденья меня! Заказ был сделан далёкого 22 марта 2018 года из расчёта, что мой подарок приедет не раньше моего ДР (28 марта). Рассчёт был верен в том, что посылку заберу после. Но то, что посылка прийдёт аж в последний день мая... Это рекорд по срокам доставки почтой!

Саня я вчера от яков получил посылку, думал уже не приедет, тоже более двух месяцев. Я списывался с перевозчиками, мне сказали, что посылки отправленные в то время (некоторые) попали в транспортный коллапс и подвисли где-то на промежуточных станциях. А в каком виде ко мне посылка дошла, я вообще молчу!
http://shaveua.forum2x2.ru
dimka
Частий гість
Частий гість
dimka

Репутація : 42
Вік : 48

ПовідомленняТема: Re: Yaqi Sagrada Familia 24 mm   Yaqi Sagrada Familia 24 mm EmptyПт 1 Черв 2018 - 10:50

У меня от яков тоже шла столько, что я и надеяться уже перестал. За что только деньги берут!!! Платная доставка, растудыть их в качель!
VladymyrK
Новачок
Новачок

Репутація : 8
Дата реєстрації : 24.12.2017
Вік : 67

ПовідомленняТема: Re: Yaqi Sagrada Familia 24 mm   Yaqi Sagrada Familia 24 mm EmptyВт 12 Черв 2018 - 21:30

Тоже ждал от Яков два месяца доставку, после месяца ожидания прислали письмо, что пошла не по адресу, предлагали возврат денег из-за большого срока. Написал им, чтобы слали еще раз, мне нужен товар, а не деньги. Еще через месяц пришла в целости и сохранности.
Sm1tty
Бувалий
Бувалий
Sm1tty

Репутація : 75
Дата реєстрації : 19.03.2018
Вік : 36

ПовідомленняТема: Re: Yaqi Sagrada Familia 24 mm   Yaqi Sagrada Familia 24 mm EmptyСб 21 Лип 2018 - 19:48

Прошло уже полгода как пользуюсь данным помазком, за это время не выпало ни одного волоса, так же нет проплешин. Помазок из старых партий без цифры 24 на ручке. Сравнивать мне не с чем, но мне нравиться как он работает. Взбиваю пену преимущественно на лице. Вытираю продольными об полотенце, храню стоящим на ручке.
Спойлер:
Ruslan
Admin
Ruslan

1000 повідомлень

ПовідомленняТема: Re: Yaqi Sagrada Familia 24 mm   Yaqi Sagrada Familia 24 mm EmptyНд 22 Лип 2018 - 12:53

Интересно, почему Яки назвали этот помазок (я так понимаю) в честь храма Святого семейства в Барселоне ? :?: Вроде внешнего сходства не наблюдается.
Саша Кавун
Живе тут
Живе тут

1000 повідомлень

ПовідомленняТема: Re: Yaqi Sagrada Familia 24 mm   Yaqi Sagrada Familia 24 mm EmptyНд 22 Лип 2018 - 14:21

Ruslan пише:
Интересно, почему Яки назвали этот помазок (я так понимаю) в честь храма Святого семейства в Барселоне ? :?: Вроде внешнего сходства не наблюдается.
Наверное, китайцы подумали: "класно звучит!"
Driller
Бувалий
Бувалий
Driller

ПовідомленняТема: Re: Yaqi Sagrada Familia 24 mm   Yaqi Sagrada Familia 24 mm EmptyНд 22 Лип 2018 - 19:39

Ruslan пише:

Абсолютно точно зовнішнього збігу немає. Ні в деталях, ні в ідеї. Я за просте "Ах, красиво!"-туристичне походження назви.

Ruslan
Admin
Ruslan

1000 повідомлень

ПовідомленняТема: Re: Yaqi Sagrada Familia 24 mm   Yaqi Sagrada Familia 24 mm EmptyПн 23 Лип 2018 - 12:09

"Ах, красиво! - это точно. Далеко не тривиальный помазок.
Georg
Частий гість
Частий гість
Georg

Репутація : 88
Дата реєстрації : 09.10.2018
Вік : 53

ПовідомленняТема: Re: Yaqi Sagrada Familia 24 mm   Yaqi Sagrada Familia 24 mm EmptyВт 20 Лист 2018 - 8:19

Красивый помазок, сейчас на КТГ такой продается с бесплатной доставкой, да еще с форумной скидкой получается интересная цена, может кому полезная информация.
Саша Кавун
Живе тут
Живе тут

1000 повідомлень

ПовідомленняТема: Re: Yaqi Sagrada Familia 24 mm   Yaqi Sagrada Familia 24 mm EmptyВт 20 Лист 2018 - 11:02

Ага. И как-то он моим любимым стал. Хотя мне цвет узла у Moka больше нравится...
Georg
Частий гість
Частий гість
Georg

ПовідомленняТема: Re: Yaqi Sagrada Familia 24 mm   Yaqi Sagrada Familia 24 mm EmptyВт 20 Лист 2018 - 12:26

Надеюсь и мне полюбится, когда приедет),  и Moka красавец однозначно).
Georg
Частий гість
Частий гість
Georg

ПовідомленняТема: Re: Yaqi Sagrada Familia 24 mm   Yaqi Sagrada Familia 24 mm EmptyВт 20 Лист 2018 - 17:50

Приехал красивый, действительно очень качественный пластик, даже не ожидал, аж не хочется выпускать из рук), приложил к лицу, кажется очень нежным после кабанчика, в общем буду пробовать, пока не знаю, как в работе, но как эстетический экземпляр рекомендую.

Yaqi Sagrada Familia 24 mm
Повернутися до початку 
Сторінка 1 з 2Перейти до сторінки : 1, 2  Наступний
 Схожі теми
-
» Помазки Yaqi
» Yaqi Thalia і ручка Yaqi Lancelot SS
» Yaqi 22 мм S01-S1
» Yaqi Tachi
» Только Yaqi

Права доступу до цього форумуВи не можете відповідати на теми у цьому форумі