Теж агресивно. Ручки надрукував, стогодні буду друкувати голови
Можливо із-за меншої ваги буде не така агресія. А з чим можете порівняти?
Я ні чим подібним не голився, але помітив що довшу щетину лезом Derby зрізав комфортніше, ніж дводенну лезом Super-max Platinum. Я одразу буду друкувати нижню плиту в двох экземплярах (друга зі зменшенным на 0,5мм гапом).
Останній раз редагувалося: Serhij (Чт 14 Лист 2024 - 10:45), всього регувалося 1 раз(-и)
WetShaver, ARTURIUS, andreyv1979 та mad_fish Поставили вподобайку
andreyv1979 Бувалий
Повідомлень : 487 Репутація : 14 Дата реєстрації : 18.05.2021 Вік : 45 Звідки : Полтава
В попередньому відгуці вже писав про Дніпро-3. В даний час цією бритвою маю 40 голінь, різними лезами. Гоління подобається, дещо краще виголює, аніж Merkur 37C, десь на рівні Fatip Grande slant OC. З цікавістю спостерігатиму за вашою роботою, якщо б ваш виріб - не був дуже агресивним, то було б цікаво спробувати металеву версію цієї бритви.
WetShaver, andreyv1979 та Serhij Поставили вподобайку
Serhij Новачок
Повідомлень : 23 Репутація : 2 Дата реєстрації : 14.04.2024 Звідки : Запоріжжя
Поспілкувався з одним із учаників форума, Ігор з Дніпра. Після його розяснень виявилося, те що я купував як Днепр-3, насправлді є Луч. Як я зрозумів, більш агресиная бритва. Дякую Ігорю за допомогу. Буду шукати саме Дніпро, хочу перевірити різницю в геометріі.
WetShaver та ARTURIUS Поставили вподобайку
Serhij Новачок
Повідомлень : 23 Репутація : 2 Дата реєстрації : 14.04.2024 Звідки : Запоріжжя
[Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити це зображення] Зараз додрукую ті шо із зменшенним гапом. І післязватра можу вібправити бажаючим