Ну тут я з Вами згідний, що для гоління тешкою і опаскою потрібно більше часу, бо треба бути більш обережнішим. А ссікаючі рухи це які ? Це коли тримають лезо навскоса ?
amadeus Бувалий
Повідомлень : 160 Репутація : 32 Дата реєстрації : 04.03.2018 Звідки : Львів
Колись голився так, як показували в рекламі Жілет, там протяжними від вуха до вуха. Хоча, пробував опаскою не ссікаючими(як експеремент), то таке можливо, але за умови, що відтягуєш шкіру, піна хороша, слизька (типу Табаковської), а бритва гостра і то тільки ділянка щоки і шиї, а "важкі" місця тільки ссікаючі.
Ruslan Admin
1000 повідомлень
Нагорода надається користувачеві, який написав на форумі 1000 повідомлень.
Повідомлень : 7063 Репутація : 2761 Дата реєстрації : 06.11.2017 Вік : 52 Звідки : Ukraine, Kyiv
Колись голився так, як показували в рекламі Жілет, там протяжними від вуха до вуха. Хоча, пробував опаскою не ссікаючими(як експеремент), то таке можливо, але за умови, що відтягуєш шкіру, піна хороша, слизька (типу Табаковської), а бритва гостра і то тільки ділянка щоки і шиї, а "важкі" місця тільки ссікаючі.
Притом ты правильно заметил, только короткими движениями.
amadeus Бувалий
Интересная бритва-кассетник со сменными лезвиями, я вот недавно побрился кассетником не этим конечно, а обычным Джилетом, очень даже хорошо выбрился без раздражений и на следующий день, раньше им брился пеной из баллона, а теперь уже зная как подготовить лицо и использовал хорошее мыло и великолепно без травм на лице)
amadeus Бувалий
Оооо, цікавий станок, принцип роботи single edge razor).... Я завжди наголошую, неважливо чим голишся, головне щоб було гостре лезо і добре підготовлене обличчя)
Дmитрий Бувалий
Повідомлень : 143 Репутація : 27 Дата реєстрації : 17.10.2018 Вік : 31 Звідки : г.Кропивницкий
Ох не знаю. Даже свежая кассета мак 3 не может нормально против шерсти брить меня. На шее и около висков застряет почти сразу, усы то вообще можно не начинать даже. Поэтому обычно бреюсь только за ростом волос и всегда щетина очень короткая но остаётся на подбородке, шее, под носом. До утра вроде бы чистое лицо но я то чувствую наждак на лице...
Отправлено через Topic'it
amadeus Бувалий
[Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити посилання]. у тебе щетина росте під гострим кутом, звідси важкість гоління проти росту, пробуй голити за ростом, а потім перпендикулярно росту, обличчя буде "чистіше")
BigRedCat Бувалий
Я когда бреюсь с помазком и мылом/кремом, отлично работают и кассетники. При необходимости распариваю лицо, иногда пользуюсь прешейвом. Разницы по чистоте и комфортности с Тэшкой практически нет. Только кассеты у меня из Штатов сейчас, с продающимися в рознице у нас (РФ) разница очень ощутима.
amadeus Бувалий
Я писав тут вже, головне підготувати добре обличчя, і гостре лезо, тоді нема різниці чим голишся, тешка чи касета, ну, опаска це інше, нею безумовно чистіше ніч станками.
arsonist Бувалий
Щойно подивився, Жілет-Бразилія, Шик-інформація відсутня, мабуть була на упаковці(вони схожі по конструктиву, таке враження що на одному заводі робили) а от Сенсор Ексель, сам станок Бразилія, а запаковано в Індії, інформація на упаковці(купив декілька років тому)
arsonist Бувалий
Все просто, у нас продают большое колличество подделок кассет к станкам, в том же АТБ, думаю в любом городе, были и есть расскладки где предлагают кассеты на джиллетт в 2-3 раза дешевле розничной цены.
Ситуация тут простая, наш рядовой потребитель из-за цены высокой цены, ни когда не купит оригинал. Да и на западе активно процветает бизнес с бюджетными китайскими одноразовыми станками, или со сменными кассетами, имитирующими системы джиллетт
arsonist Бувалий
Все просто, у нас продают большое колличество подделок кассет к станкам, в том же АТБ, думаю в любом городе, были и есть расскладки где предлагают кассеты на джиллетт в 2-3 раза дешевле розничной цены.