Повідомлень : 553 Репутація : 193 Дата реєстрації : 09.02.2018 Звідки : Киев
Тема: Re: Побачити дно банки. Витрати мил і кремів. Ср 5 Черв 2024 - 5:29
Bonbon пише:
А за рахунок чого він не призначенний для взбивання у чащі? В мене чаши немає, я взбивав пару обертів просто в лодоні і далі генерував на обличчі. Виходила чудова піна. Уявляю, що якшо робити відразу на обличчі потім ще потрібно буде все від бризгів мити.
Указанным способом можно получить наилучший результат. Поэтому так наносят крем в фирменных барбершопах Truefitt & Hill. Если не использовать жалкое подобие помазка из пластика, а качественный барсучий помазок, брызг не бывает.
Bonbon Бувалий
Повідомлень : 266 Репутація : 14 Дата реєстрації : 24.02.2023 Звідки : Київ
Тема: Re: Побачити дно банки. Витрати мил і кремів. Ср 5 Черв 2024 - 6:12
Те що так наносять в фірмових магазинах під час гоління, не значить, що всі інші способи некоректні і це єдина правда. П.С: в мене ніколи не було помазку з сінтетики, а забризгана ванна від нього була.
vicbro, stanislav-q та SurferUa Поставили вподобайку
Гость Гість
Тема: Re: Побачити дно банки. Витрати мил і кремів. Ср 5 Черв 2024 - 8:05
А еще в барбершопах помазок держат за узел а не за рукоять, чтото мне подсказывает как раз по причине чтобы пена не разлеталась а не потомучто так "правильно"
Alex Постоялець
Тема: Re: Побачити дно банки. Витрати мил і кремів. Ср 5 Черв 2024 - 14:07
creativeresponse пише:
А еще в барбершопах помазок держат за узел а не за рукоять, чтото мне подсказывает как раз по причине чтобы пена не разлеталась а не потомучто так "правильно"
В помазках T&H ворс мягкий поэтому так работать удобнее, а не потомучто. Пена с барсуком не разлетается при любом использовании. Я сам T&H пользуюсь таким же образом. А Shavemac Two Band - за рукоять, потому, что ворс более упругий. И еще, желательно использовать не малярные кисти 28мм и выше, а 21- 24 мм. Для лица такого размера вполне достаточно.
Sweet Dublin Поставив вподобайку
R0CKman Частий гість
Повідомлень : 81 Репутація : 5 Дата реєстрації : 18.12.2017 Вік : 30 Звідки : Одеса
Тема: Re: Побачити дно банки. Витрати мил і кремів. Ср 5 Черв 2024 - 15:03
Alex пише:
они не пригодны для взбивания на лице
користуюсь в основному синтетиками стільки років, збиваю тільки на лиці і не знав що вони непригодні для цього і щей розбризкують піну
Ruslan, Андроний, vicbro, all75, SurferUa та Vlad_S Поставили вподобайку
Alex Постоялець
Тема: Re: Побачити дно банки. Витрати мил і кремів. Ср 5 Черв 2024 - 20:51
R0CKman пише:
користуюсь в основному синтетиками стільки років, збиваю тільки на лиці і не знав що вони непригодні для цього і щей розбризкують піну
Я же указал, что это наилучший способ использования крема T&H. Взбивать можно чем угодно, в том числе и синтетикой. T&H даже помазки из синтетики начала продавать, но в своих барбершопах их не использует.
fill Живе тут
1000 повідомлень
Нагорода надається користувачеві, який написав на форумі 1000 повідомлень.
Повідомлень : 2676 Репутація : 532 Дата реєстрації : 12.02.2018 Вік : 56 Звідки : Київ
Тема: Re: Побачити дно банки. Витрати мил і кремів. Пт 2 Серп 2024 - 10:11
Дуже дивний засіб від відомого виробника - Noxema Crema Rasatura Perfetta.
Він іде до, для і після гоління.
Як засіб до, я його не зрозумів - він ментоловий, тож трохи припікає шкіру і виїдає очі, якщо його лишити на обличчі на довший час.
Як засіб для - супер! Крем не дуже мильний, але дає хороші ковзання і післяковзання. До того ж чинить пом’якшувальну дію на шкіру в процесі використання. Після гоління шкіра завжди в дуже хорошому стані - доглянута, еластична, приємна на дотик. Засіб - безпомазковий. І для гоління його треба наносити на шкіру досить багато. Але воно того варте.
Після гоління це теж хороший крем. Тут його треба зовсім трохи, але цього достатньо, щоб шкіра отримала свій догляд і кайф :-)
Витрати у крема досить великі. Цієї баночки (100 мл) мені вистачило на шість голінь в три проходи кожен, з пре (в половині випадків) і афтер (в усіх).
Oleksii, Wolfskin, vicbro, Александр 7676, Shave Master, andreyv1979, Kitten911 і Поставили вподобайку
Shave Master Бувалий
Повідомлень : 210 Репутація : 23 Дата реєстрації : 24.04.2021 Вік : 35 Звідки : Ворзель
Тема: Re: Побачити дно банки. Витрати мил і кремів. Ср 11 Вер 2024 - 17:31
Аромат лаванди заспокоює, а бергамот освіжає. Інтенсивність аромату висока, відчувається натуральність ефірних олій. Милу більше двох років, а ароматика та ТТХ не змінились.
крутой осенний аромат опалых листьев. По нему я точно буду скучать
У меня такое на барсучий, уже не производится.
STEEL, WetShaver, Wolfskin та andreyv1979 Поставили вподобайку
STEEL Постоялець
Повідомлень : 736 Репутація : 456 Дата реєстрації : 22.11.2017 Вік : 33 Звідки : Николаев / Одесса
Тема: Re: Побачити дно банки. Витрати мил і кремів. Вт 8 Жовт 2024 - 7:52
Михаил Александрович пише:
У меня такое на барсучий, уже не производится.
как так? На сайте доступен к заказу, объявлений об остановке тоже не видел. Были прекращены выпуски пивной базы и аромата бэй рома недавно, но про рапсодию не видел такого
Михаил Александрович Частий гість
Повідомлень : 98 Репутація : 0 Дата реєстрації : 23.01.2022 Вік : 46 Звідки : север Молдовы
Тема: Re: Побачити дно банки. Витрати мил і кремів. Вт 8 Жовт 2024 - 14:11
STEEL пише:
как так? На сайте доступен к заказу, объявлений об остановке тоже не видел. Были прекращены выпуски пивной базы и аромата бэй рома недавно, но про рапсодию не видел такого
Я есть в этом чате и я по прежнему не вижу ни слова про рапсодию. Но я же писал про эту пивную базу, разве нет? Она все, это правильно. Мое мыло на медвежей базе, оба медведя (мягкое и твердое) производятся, рапсодия продается тоже. Нет повода для грусти Или я вас не понял и вы писали про базу? Если так, то да, она уже раритет
WetShaver Поставив вподобайку
Oleksii Постоялець
Повідомлень : 619 Репутація : 513 Дата реєстрації : 10.12.2017 Звідки : Київ
Тема: Re: Побачити дно банки. Витрати мил і кремів. Вт 29 Жовт 2024 - 18:03
Добив баночку. Фактична вага бруска була 32 г, вистачило на 34 рази - вважаю, що прийнятно навіть з урахуванням "усушки", оскільки декларативна вага шайби не 32, а 59 г. Використовував лише з досить апетитними кабанами [Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити посилання] і [Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити посилання]. Брав за ~$3-4 за банку. Плюси: - приємний запах, відношу до класу "ароматичні", є алюзія на однойменний АШ - швидко заводиться, набираю кількома обертами в банці (попередньо утрамбував у банку з більшим діаметром) - і одразу на лице - ковзання - одне з кращих з тих (може, й найкраще), що пробував - на моїй шкірі не викликає ніяких пощіпувань ні з прешейвом, ні без - (!) не залишає білий наліт на пластиковій банці, яку використовую під час гоління - перше таке мило з понад 200, які пробував. Мінуси: - є SLS у складі - (дискусійне) піна не дуже пишна - для мене ok, особливо з урахуванням суперового ковзання, але любителям пінних вечірок і відеоблогерам ВКГ сподобається не дуже.
Вердикт: варте, щоб спробувати. Візьму ще? Буду знати більше, коли доб'ю другу, таку саму, баночку.
WetShaver, fill, stanislav-q, Александр 7676, Shave Master, andreyv1979, Nils і Поставили вподобайку
WetShaver Бувалий
Повідомлень : 408 Репутація : 5 Дата реєстрації : 10.12.2017 Звідки : Чернигов
Тема: Re: Побачити дно банки. Витрати мил і кремів. Ср 30 Жовт 2024 - 1:31
Вітаю [Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити посилання]почитавши склад склад мила дійшов цікавого висновку. Оскільки на початку списку ігредієнтів (і відповідно у більшій кількості) значаться пропілен гліколь, сорбіт і миючий Пав Сульфат натрію, то і хороше ковзання. Яке забезпечує зволожувачі-емоленти, та пав. А ось стеаринова кислота яка забезпечує стійкість піни, а також наліт на бритвах та ін. хромованих деталях йде після них у списку, то нальоту менше.
Oleksii Поставив вподобайку
Андроний Постоялець
Повідомлень : 645 Репутація : 79 Дата реєстрації : 20.05.2018 Звідки : Черкассы
Тема: Re: Побачити дно банки. Витрати мил і кремів. Ср 30 Жовт 2024 - 4:45