Хорошее мыло, поздравляю. Единственный минус - долго не заканчивается.
Я дуже надіюсь) А то порахував, скільки витричаю на використання варесіно - ой і дорого ж воно виходить мені. По найскромнішим підрахункам 300 грн в місяць, але реально мабуть і всі 400...
Ruslan та razorsedge Поставили вподобайку
SM740n Бувалий
Повідомлень : 330 Репутація : 22 Дата реєстрації : 15.09.2018 Вік : 45 Звідки : Львів
Вітаю, друзі. Є пропозиція організувати закупівлю індійського лосьону Old Spice Fresh Lime, Original, Musk. Флакони ємністю 50, 100 та 150 мл. Дивився на ebay, але в Україну не доставляють. Може в когось є якісь пропозиції та бажання зайнятися цим питанням?
Віталіk та ARTURIUS Поставили вподобайку
Михаил Александрович Частий гість
Повідомлень : 98 Репутація : 0 Дата реєстрації : 23.01.2022 Вік : 46 Звідки : север Молдовы
Вітаю, друзі. Є пропозиція організувати закупівлю індійського лосьону Old Spice Fresh Lime, Original, Musk. Флакони ємністю 50, 100 та 150 мл. Дивився на ebay, але в Україну не доставляють. Може в когось є якісь пропозиції та бажання зайнятися цим питанням?
Я в долі
Ruslan та ARTURIUS Поставили вподобайку
Ruslan Admin
1000 повідомлень
Нагорода надається користувачеві, який написав на форумі 1000 повідомлень.
Повідомлень : 7063 Репутація : 2761 Дата реєстрації : 06.11.2017 Вік : 52 Звідки : Ukraine, Kyiv
Это этот лосьен? https://makeup.com.ua/ua/product/788198/?gclid=CjwKCAjw77WVBhBuEiwAJ-YoJDN5OSuEmcyvApwC6aULEyQJJfLiGVl1Dt251G5FYHGwbMwgddPSjBoCTcgQAvD_BwE
trimmer Живе тут
1000 повідомлень
Повідомлень : 1594 Репутація : 275 Дата реєстрації : 02.12.2017 Звідки : Запорожье
Это этот лосьен? https://makeup.com.ua/ua/product/788198/?gclid=CjwKCAjw77WVBhBuEiwAJ-YoJDN5OSuEmcyvApwC6aULEyQJJfLiGVl1Dt251G5FYHGwbMwgddPSjBoCTcgQAvD_BwE
Это туалетная вода, но есть и лосьон с таким же названием, на мэйкапе, но европейский. А камрадам нужен индийский, такие продаются только на Ибэе.
Ruslan та ARTURIUS Поставили вподобайку
ARTURIUS Admin
1000 повідомлень
Повідомлень : 2919 Репутація : 165 Дата реєстрації : 21.04.2021 Вік : 48 Звідки : Ukraine, Dnipro
Індійський лосьон відрізняється від європейського, він більш багатий за складовою аромату, це якась справжня Індія.)) Він, наче вмикає уяву, показуючи картинки з індійського життя, там і тваринний аромат корів і різнотрав‘я, і квіти, і якась індійська пряна їжа.. В цілому дуже гармонійний та насичений аромат лосьону. Залюбки приєднаюсь до колективної закупки.
_________________ Через терни до зірок!
Останній раз редагувалося: ARTURIUS (Сб 18 Черв 2022 - 12:22), всього регувалося 1 раз(-и)
Ruslan, trimmer та Янеж Поставили вподобайку
ARTURIUS Admin
1000 повідомлень
Повідомлень : 2919 Репутація : 165 Дата реєстрації : 21.04.2021 Вік : 48 Звідки : Ukraine, Dnipro
есть бесплатная доставка в Молдову. Могу получить и отправить по Украине (УП, НП). Но у меня нет украинской карты.
Навіщо Вам українська картка? Ви можете сплатити зі своєї, отримати замовлення і надіслати його до України комусь з камрадів, а ми вже тут розберемось. Як скинути Вам на картку гроші, теж придумаєм.
_________________ Через терни до зірок!
Віталіk Поставив вподобайку
Янеж Постоялець
Повідомлень : 513 Репутація : 67 Дата реєстрації : 10.10.2019 Звідки : Рівне
Індійський Олдспайс - це інший мир, зовсім не схожий на те, до чого ми звикли. То у мене є велике бажання отримати цей лосьон. З першого разу я його як треба не зрозумів, на жаль.
Янеж, Віталіk, ARTURIUS та Kitten911 Поставили вподобайку
Віталіk Постоялець
Повідомлень : 840 Репутація : 74 Дата реєстрації : 03.07.2020 Вік : 42 Звідки : Львів