В саппорті іспанської пошти - бот. Каже що тільки відправник може керувати відправленням, просіть його. Написав листа відправнику. Чекаємо на відповідь.
Відправник відповів, що зробить все від нього можливе згідно нових моїх інструкцій щодо доставки. Чекаємо. Поки що без змін.
Ruslan, ARTURIUS та Yura_ Поставили вподобайку
Centro Бувалий
Повідомлень : 292 Репутація : 95 Дата реєстрації : 16.07.2020 Вік : 54 Звідки : Київ
Сьогодні ввечері планую купувати. Спробую через Український Експрес. Там в 4 рази дешевший тариф обіцяють.
Як наша посилочка? Рухається до нових господарів?))
Наша посилочка теж, нажаль, їде Українським Експресом. Тож чекаємо :D
Вирішив перевірити як працюють різні служби. Нова пошта: 3 серпня отримали посилку на склад в Іспанії. 8 серпня посилка виїхала в Україну.
Український Експрес: 5 серпня отримали посилку на склад в Іспанії. 14 серпня (сьогодні) статус "Готується до відправлення". Вже більше тижня готується.
ARTURIUS Поставив вподобайку
Ruslan Admin
1000 повідомлень
Нагорода надається користувачеві, який написав на форумі 1000 повідомлень.
Повідомлень : 7063 Репутація : 2761 Дата реєстрації : 06.11.2017 Вік : 52 Звідки : Ukraine, Kyiv
Знайшов знайомого в Барселоні та домовився з ним, що він займеться нашою посилкою. У вівторок будуть якісь новини. Чекаємо.
Знайомий каже поки не зміг зв'язатись ні з поштою де лежить посилка, ні з Юрейн Єкспрес. Ніде не беруть слухавку. Можливо це пов'язано зі святами на цьому тижні в Іспанії.
Останній раз редагувалося: Centro (Пн 22 Серп 2022 - 13:22), всього регувалося 2 раз(-и)
Ruslan та ARTURIUS Поставили вподобайку
Caonima Постоялець
Повідомлень : 574 Репутація : 15 Дата реєстрації : 31.07.2022 Вік : 45 Звідки : Київ
Знайшов знайомого в Барселоні та домовився з ним, що він займеться нашою посилкою. У вівторок будуть якісь новини. Чекаємо.
Знайомий каже поки не зміг зв'язатись ні з поштою де лежить посилка, ні з Юрейн Єкспрес. Ніде не беруть слухавку. Можливо це пов'язано зі святами на цьому тижні в Іспанії.
Вітаю всіх учасників закупівлі індійського Old Spice! На жаль в мене невтішні новини. Домовитись з іспанською поштою про повторну доставку не вдалось. Телефон майлфорвардера Ukraine Express в Іспанаї на протязі всього часу був відключен, тому зв'язатись з ним по місцю не вдалось. Наразі посилка повертається до відправника. Будь ласка напишіть мені відповідь з номером своєї картки в месенджер куди ви інформували мене про сплату своєї частки. Буду повертати кошти. Вибачаюсь за незручності.
Ruslan, ARTURIUS та Yura_ Поставили вподобайку
Ruslan Admin
1000 повідомлень
Повідомлень : 7063 Репутація : 2761 Дата реєстрації : 06.11.2017 Вік : 52 Звідки : Ukraine, Kyiv
Як наша посилочка? Рухається до нових господарів?))
Замитнення в Польщі. Орієнтовна кількість днів до прибуття: 3
Мабуть вже в Україні, чи ще десь катає по Європам?))
Вже було розминтнення. Після того статус Очікує відправлення з сортувального терміналу. І так вже днів пʼять. Ніхто нікуди не спішить. Це, мабуть, перший і останній раз я скористався послугами цієї горе-контори. Із США посилки приходять за 2-3 тижні. З Іспанії на день раніше відправив іншу посилку новою поштою. Вже отримав днів 5-6 назад.
Тільки що, з третього разу, вдалось додзвонитись в контакт-центр. Обіцяли сьогодні або в понеділок відправити. Але це не точно
Янеж, ARTURIUS та Михаил Александрович Поставили вподобайку
egoist Живе тут
1000 повідомлень
Повідомлень : 3007 Репутація : 181 Дата реєстрації : 21.02.2021 Вік : 36 Звідки : Днепр
В мене колективна з Іспанії, але замовляли намряму, напевно що через УкрПошту. так ось, з 2-го числа відправлена з Іспанії, і ще її немає. Написав в кур'єрську компанію, сказали, що в Україну є певні складнощі з доставкою, тому затримка. Будьте уважні. Замовляв у Хосе
РустВр, Янеж та ARTURIUS Поставили вподобайку
egoist Живе тут
1000 повідомлень
Повідомлень : 3007 Репутація : 181 Дата реєстрації : 21.02.2021 Вік : 36 Звідки : Днепр
Привіт Ігор Перш за все, вибачте за ці незручності Це правда, що ми не в найкращій ситуації, але затримка здається нещодавньою, тому що іншу посилку було доставлено менш ніж за місяць (ця посилка була в черні)
тому припускаю, що найближчими днями ви отримаєте посилки все одно відкрию претензію на Correos для запиту про терміни доставки в Україну найкращий Хосе