Як ви так рахуєте взагалі? 111,50 євро вартість за 2 мила з доставкою по Франції. Ще доплюсуйте доставку до України 102 євро напряму доставка до України тих самих 2х мил.
Centro Бувалий
Повідомлень : 292 Репутація : 95 Дата реєстрації : 16.07.2020 Вік : 54 Звідки : Київ
Як ви так рахуєте взагалі? 111,50 євро вартість за 2 мила з доставкою по Франції. Ще доплюсуйте доставку до України 102 євро напряму доставка до України тих самих 2х мил.
Взагалі я хотів замовити мило для тіла, на нього зараз гарна знижка, та в мене стояла безкоштовна доставка по франціі, але зараз дочитався що це самовивіз з магазину МдК. Вибачаюсь. Заплутався у трьох соснах Дякую що звернули увагу. Пропозиція колективної закупівлі не актуальна.
madgray60 Поставив вподобайку
supernova Бувалий
Повідомлень : 119 Репутація : 2 Дата реєстрації : 03.08.2021 Звідки : Луцьк
Не повірите але буквально вчора марив про MDC Написав у ЛС
І мені удача, а я вже давно марив, але в мене ще був МВФ крім варесіно, і хоча я навчився МВФ взбивати до хорошої консистенції, проте він дуже сушить мені шкіру не тільки обличчя, а й рук. Тому от буду його продавати, а собі як друге мило хочу взяти мартіна спробувати.
supernova Бувалий
Вопросы мои считать проявлением синдрома хомяка. Включил тормоза, и так больше килограмма в общей сложности лежит еще...
Ну кілограм це не багато. В мене ще десь грам 570, все варесіно, але я 300 грам за сезон змилюю його) Це при тому що воно наче tripple milled рахується. МДК обіцяє, що його мила на рік вистачить, цікаво на скільки мені вистачить
razorsedge та ARTURIUS Поставили вподобайку
Ruslan Admin
1000 повідомлень
Нагорода надається користувачеві, який написав на форумі 1000 повідомлень.
Повідомлень : 7063 Репутація : 2761 Дата реєстрації : 06.11.2017 Вік : 52 Звідки : Ukraine, Kyiv
Ну кілограм це не багато. В мене ще десь грам 570, все варесіно, але я 300 грам за сезон змилюю його) Це при тому що воно наче tripple milled рахується. МДК обіцяє, що його мила на рік вистачить, цікаво на скільки мені вистачить
Сезон це 3 місяці, а 3 місяці -90 днів, розхід у твердого мила 1-1,5 грама на сеанс, 45 грамів на місяць, 135 грамів за 3 місяці, як у вас виходить 300? )))
supernova Бувалий
Сезон це 3 місяці, а 3 місяці -90 днів, розхід у твердого мила 1-1,5 грама на сеанс, 45 грамів на місяць, 135 грамів за 3 місяці, як у вас виходить 300? )))
Не сезон, а квартал хотів сказати, 4 місяці. Не знаю як, в листопаді я купив запаску варесіно, і на початку лютого вона вже закінчилась, це при тому що я користувався десь 70% нею і 30% часу іншим милом. Це все дуже умовні цифри, з фактів 1 листопада я почав користуватися запаскою варесіно, 1 лютого вона закінчилася. В мене завжди 2 мила в ротації, трохи частіше я користувався варесіно запаскою ніж іншим. То десь і прикинув, що за 4 місяці 300 грам виходить
egoist Поставив вподобайку
Ruslan Admin
1000 повідомлень
Нагорода надається користувачеві, який написав на форумі 1000 повідомлень.
Повідомлень : 7063 Репутація : 2761 Дата реєстрації : 06.11.2017 Вік : 52 Звідки : Ukraine, Kyiv
Приєднався би, але банки 200г мені буде забагато, а от 50-70 г було б якраз норм. Тому або відкуплю чпстину у тих, хто вже зголосився, або обєднаюсь з такими ж як і я, кому повної банки забагато.
supernova Бувалий
Приєднався би, але банки 200г мені буде забагато, а от 50-70 г було б якраз норм. Тому або відкуплю чпстину у тих, хто вже зголосився, або обєднаюсь з такими ж як і я, кому повної банки забагато.
В них 50 є в продажі
razorsedge та Yura_ Поставили вподобайку
supernova Бувалий