Вітаю. Буду незабаром робити замовлення на giftsandcare. com Якщо комусь щось треба - пишіть. Багато замовляти не буду, передплату теж брати не буду(зважаючи на дату реєстрації).
Приєднаюсь до замовлення. Треба мило, але не знаю багато це чи ні. Напишіть будьласка умови продавця та роскажіть про доставку. Мило таке:
Умови звичайні - гроші-товар))) -10% по промокоду, який вказаний тут, на форумі. Доставка по Іспанії до складу €2.90 звичайною поштою, або €3.90 експрес службою. Але, коли додав Ваше мило, то доставка стала безкоштовною. Вирішив скористатися Новою Поштою. Позавчора купив лосьйон, мало доїхати сьогодні на склад НП в Іспанії, але ще не доставили. Доставка до України має коштувати $10 за кг. А там - як карта ляже )) Маю на увазі обʼємну вагу.
Зараз чекаю поки доставлять до складу і НП надішле підтвердження, що отримали пакунок. Тоді буду робити наступне замовлення.
P.S.: і ще слід звернути увагу, що на сайті є 2 ціни (друга з податком "IVA"). В корзині завжди ціна та, що вже з податком.
Янеж та Віталіk Поставили вподобайку
ARTURIUS Admin
1000 повідомлень
Нагорода надається користувачеві, який написав на форумі 1000 повідомлень.
Повідомлень : 2918 Репутація : 165 Дата реєстрації : 21.04.2021 Вік : 48 Звідки : Ukraine, Dnipro
Як я розумію, з урахуванням знижки з мене 30€ + половина доставки, а це ще 7€ і всього приблизно 37€, правильно?
€29.25, якщо точно. А за доставку не половина, а 30% приблизно. Воно ж рахується від ваги, а не від вартості товару. Всі три позиції важать приблизно однаково. Може, хтось ще щось додасть в список. Будем розбиратись короче.
ARTURIUS Поставив вподобайку
ARTURIUS Admin
1000 повідомлень
Повідомлень : 2918 Репутація : 165 Дата реєстрації : 21.04.2021 Вік : 48 Звідки : Ukraine, Dnipro
€29.25, якщо точно. А за доставку не половина, а 30% приблизно. Воно ж рахується від ваги, а не від вартості товару. Всі три позиції важать приблизно однаково. Може, хтось ще щось додасть в список. Будем розбиратись короче.
Мене все влаштовує, я в темі.
_________________ Через терни до зірок!
Caonima Поставив вподобайку
Віталіk Постоялець
Повідомлень : 840 Репутація : 74 Дата реєстрації : 03.07.2020 Вік : 42 Звідки : Львів
Вітаю. Буду незабаром робити замовлення на giftsandcare. com Якщо комусь щось треба - пишіть. Багато замовляти не буду, передплату теж брати не буду(зважаючи на дату реєстрації).
Приєднаюсь до замовлення. Треба мило, але не знаю багато це чи ні. Напишіть будьласка умови продавця та роскажіть про доставку. Мило таке:
Умови звичайні - гроші-товар))) -10% по промокоду, який вказаний тут, на форумі. Доставка по Іспанії до складу €2.90 звичайною поштою, або €3.90 експрес службою. Але, коли додав Ваше мило, то доставка стала безкоштовною. Вирішив скористатися Новою Поштою. Позавчора купив лосьйон, мало доїхати сьогодні на склад НП в Іспанії, але ще не доставили. Доставка до України має коштувати $10 за кг. А там - як карта ляже )) Маю на увазі обʼємну вагу.
Зараз чекаю поки доставлять до складу і НП надішле підтвердження, що отримали пакунок. Тоді буду робити наступне замовлення.
P.S.: і ще слід звернути увагу, що на сайті є 2 ціни (друга з податком "IVA"). В корзині завжди ціна та, що вже з податком.
Дякую за myrsol Blue, чекаю
ARTURIUS та Caonima Поставили вподобайку
Caonima Постоялець
Повідомлень : 574 Репутація : 15 Дата реєстрації : 30.07.2022 Вік : 45 Звідки : Київ
Тобто посилка у поштовому відділенні доступна для отримання. Але ж хто її там отримає? Це капець... Вперше така історія. Зазвичай усі посилки доставляють по адресу. Поки не знаю що робити.
Ruslan та ARTURIUS Поставили вподобайку
ARTURIUS Admin
1000 повідомлень
В першу чергу треба просити Український експрес, щоб замовили повторну доставку. Взагалі від них 10хв на авто до тої пошти, але сумніваюсь що хтось поїде.
Ruslan, Centro, ARTURIUS та Yura_ Поставили вподобайку
Centro Бувалий
Повідомлень : 292 Репутація : 95 Дата реєстрації : 15.07.2020 Вік : 54 Звідки : Київ
Написав в Ukraine Express запит. Чекаємо на відповідь.
Поки що триває переписка з UE Як я і очікував, вони нічого робити не бажають. Потрібно якось самому сповістити поштове відділення про повторну спробу доставки. Які будуть ідеї як це зробити?
Ruslan Поставив вподобайку
Caonima Постоялець
Повідомлень : 574 Репутація : 15 Дата реєстрації : 30.07.2022 Вік : 45 Звідки : Київ
Написав в Ukraine Express запит. Чекаємо на відповідь.
Поки що триває переписка з UE Як я і очікував, вони нічого робити не бажають. Потрібно якось самому сповістити поштове відділення про повторну спробу доставки. Які будуть ідеї як це зробити?
Просіть відправника.
Centro Бувалий
Повідомлень : 292 Репутація : 95 Дата реєстрації : 15.07.2020 Вік : 54 Звідки : Київ
закінчив розмову з підтримкою UE нічим. Вони не будуть нікуди дзвонити щоб замовити повторну доставку тому що не повинні цього робити. Взагалі раніше я був набагато кращої думки про Ukraine Express ніж зараз після дводенної розмови з сапортом. Вихід з цієї ситуації бачу наступний: Буду в понеділок якось через гугл-перекладач розмовляти з сапортом Іспанської пошти, щоб вони спробували вдруге доставити посилку. Якщо нічого не вийде, потрібно шукати когось, хто розмовляє іспанською, щоб подзвонити у відділення пошти голосом. Поки що такі не дуже приємні новини.
Ruslan, Янеж та ARTURIUS Поставили вподобайку
Caonima Постоялець
В саппорті іспанської пошти - бот. Каже що тільки відправник може керувати відправленням, просіть його. Написав листа відправнику. Чекаємо на відповідь.
Ruslan та ARTURIUS Поставили вподобайку
Caonima Постоялець
В саппорті іспанської пошти - бот. Каже що тільки відправник може керувати відправленням, просіть його. Написав листа відправнику. Чекаємо на відповідь.
Це те, про що я Вам відразу казав. З відправленям може робити що завгодно (переадресація, зміна отримувача, повернення, тощо) тільки відправник, бо тільки він фактично є власником цієї посилки.
Ruslan, Centro, ARTURIUS та Yura_ Поставили вподобайку
Ruslan Admin
1000 повідомлень
Повідомлень : 7063 Репутація : 2761 Дата реєстрації : 06.11.2017 Вік : 52 Звідки : Ukraine, Kyiv