Склад: Aqua, Stearic Acid, Glycerin, Cetyl Alcohol, Paraffinum Liquidum, Camphor, Menthol, Eugenia Caryophillus , Eugenol, Mentha Piperita, Limonene, Methyl Salicylate, Thymol, Sorbitol, Potassium Hydroxide, Imidazolidinyl Urea, Ammonium Hydroxide, Methylparaben, Propylparaben. Випускається в тубі та скляній банці об'ємом 75 мл. Виготовлено в Італії.
Моє IMHO.
Особисто трохи скептично відношусь до речей які виробниками позіціонуються як універсальними чи багатофункціональними, хоч є винятки. Одного разу в якості бонуса при купівлі мені дістався пробник Prep, з першого використання Prep "зайшов".
Знайомий аромат, "олд скульний", медично-ментольний з ноткою гвоздики, нагадує бальзам зірочка. Консистенція густа, пастоподібна, добре наноситься на шкіру. При помірному нанесенні відчуття прохолоди чи пощипування не має (хоча при першому використанні наніс велику кількість, весь пробник 5 мл., подібні відчутя були). Частково впитується шкірою, добре змивається водою В якості прешейва підготовує шкіру, зволожує та відчутно помякшує щетину. Звісно можливо обходитись без прешейва але особисто мені відчутна різниця гоління з ним та без, доки не спробуєш не зрозумієш чи це потрібно саме Тобі або ні.
Останній раз редагувалося: Alter ego (Нд 27 Травень 2018 - 13:45), всього регувалося 2 раз(-и)
Олександр Тернавский, svanenkov, Yura_ та urus_che Поставили вподобайку
Стас Admin
1000 повідомлень
Нагорода надається користувачеві, який написав на форумі 1000 повідомлень.
Повідомлень : 2215 Репутація : 1782 Дата реєстрації : 17.10.2017 Вік : 42 Звідки : Odessa
Спасибо за обзор! В карму плюс! Давно планирую снять обзор по этому крему, так как он за то время, что у меня в наличии выручал меня не раз. Причем не только меня. Даже под акцию "Черная пятница" заказал себе еще одну банку, нехай будет. В тех случаях когда я в своих экспериментах получаю "бритвенные ожоги", по той или иной причине, я не задумываясь буре Прип и знаю какой будет результат. Я не давно болел и многие сталкивались с такой проблемой как натертый нос при насморке, так и в этом случае он и мне и моим домашним очень хорошо помогал.
Ruslan Admin
1000 повідомлень
Повідомлень : 7063 Репутація : 2761 Дата реєстрації : 06.11.2017 Вік : 52 Звідки : Ukraine, Kyiv
Очень классный крем, особенно в качестве прешейва. Как по мне, на голову выше красного Proraso. Действительно при бритье есть разница с ним и без. Единственный недостаток - глаза выедает. Хотя... Закончится Proraso, возможно возьму себе баночку, посмотрим.
Alter ego Постоялець
Повідомлень : 661 Репутація : 927 Дата реєстрації : 05.11.2017 Вік : 38 Звідки : Ukraine, Pryluky
Купил недавно такой же крем, использовал его как автершейв. Запах из банки - бальзам звездочка советских времен 100%. Но на коже такого запаха вообще нет, лицо не обжигает, глаза не выедает, всё супер. И кожу увлажняет хорошо. Может конечно и выедает глаза если переборщить с ним, но у меня всё норм! Если будут акции, думаю возьму еще баночку на "хай там буде".
zabor Бувалий
Повідомлень : 265 Репутація : 140 Дата реєстрації : 14.02.2018 Звідки : Киевская область
А я его не понял. Боюсь я после бритья сразу его наносить. Только после спиртового лосьона через полчасика где-то. Я заметил, что он хорошо матирует кожу, прячет все под собой. Но нехай буде. ;)
Отправлено через Topic'it
Roman313 Живе тут
1000 повідомлень
Повідомлень : 1326 Репутація : 939 Дата реєстрації : 20.11.2017 Звідки : Львів
Насколько сильно он холодит кожу? Например в сравнении зеленым Proraso
В нього значно менше ментолу за зелене Proraso, ефект охолодження незначний і саме такий як потрібно на мою думку, він освіжає приємно, після нанесення зимою можна легко на мороз виходити:D
Дзюба Юрий Частий гість
Повідомлень : 70 Репутація : 36 Дата реєстрації : 09.12.2017 Вік : 38 Звідки : Киев
Насколько сильно он холодит кожу? Например в сравнении зеленым Proraso
В нього значно менше ментолу за зелене Proraso, ефект охолодження незначний і саме такий як потрібно на мою думку, він освіжає приємно, після нанесення зимою можна легко на мороз виходити:D
Юра думаю ми не зрозумілися. Ви своє запитання поставили під моїм відгуком про сумісне застосування Williams Aqua Velva з PREP і я не глянувши тему написав про різницю між Williams Aqua Velva та афтешейвом спиртовим Proraso зеленим :affraid: Що ж стосується PREP то ментолу менше але камфора присутня і вона компенсує в якійсь мірі цей ментол тому свіжить менше і приємніше, на зиму краще однозначно за Proraso зелене :roll:
Дзюба Юрий Частий гість
Повідомлень : 70 Репутація : 36 Дата реєстрації : 09.12.2017 Вік : 38 Звідки : Киев
Запах камфоры с ментолом. После нанесения, глаза не выедает, на всю комнату не пахнет, запах сидит близко к коже.Те кто вас захочет поцеловать или на ухо что-то прошептать,те почуют запах. Для тех кто не знает как пахнет камфора (я сам до не давна был одним из них), и хочу сказать спасибо Driller , который мне посоветовал :
Driller пише:
... В аптеці камфорний спирт коштує десь 7-8 гривень за пляшечку, прошу відкрийте для себе цей аромат. Він не буде надто стійкий, але характер та глибину пахощів камфори ви відчуєте точно.
Так вот, купив в аптеке этот спирт, и не полностью открыв крышку, я заметил сходство с PREPом. Только PREP с ментолом. [Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити це зображення] У кого-то могут возникнуть разные ассоциации и предубеждения по PREPу, типа аромат бабушки, или лекарством пахнет. У меня таких предубеждений нет. Использовал по разному, но с не давних пор, только после спиртового лосьона.
Roman313 пише:
Дякую за пораду! Вам натомість раджу спробувати після спиртового клабмена за хвилину до повного вбирання його шкірою обличчя нанести крем PREP, результат повинен бути хороший :D .
И он заходит, и очень хорошо. Вообще погуглив про камфору, нашел на википедии :
Википедия пише:
Камфора легко всмоктується через шкіру і викликає відчуття охолодження аналогічно до ментолу, діє як легкий місцевий анестетик і протимікробний засіб. Існують гелі проти свербіння та охолоджувальні гелі з камфорою як активним інгредієнтом.
Как крем после спиртового лосьона, PREP будет очень полезный и приятный. Мои рекомендации.
Стас Admin
1000 повідомлень
Повідомлень : 2215 Репутація : 1782 Дата реєстрації : 17.10.2017 Вік : 42 Звідки : Odessa
Крем без зайвих понтів (як-от прешейви від Прорасо) - без лишніх ароматичних віддушок, зате дієвий. І дитині подразнення від підгузника швидко вгамовує, і мені після гоління ;) Одним словом - універсальний!
Boroda88 Бувалий
Повідомлень : 274 Репутація : 152 Дата реєстрації : 03.02.2018 Вік : 40 Звідки : Україна, м. Харків
Ребята, такой вопрос, может быть у кого-то была возможность сравнить Prep (либо похожие на него Vitos/3P) с кремом после бритья Cliven (черным)? Смотрю, основные действующие компоненты такие же: камфора+ментол.
BigRedCat Бувалий
Запланировано к покупке ) Подскажите, может у кого-то есть опыт использования - как Prep Derma Protective Cream в сравнении с 3Р?
Для мене Prep Derma Protective Cream однозначно краще за 3Р по всіх показниках, але це субєктивно, обєктивним є те що 3Р жирніший трішки, з того що зауважив, ну і знімає подразнення 3Р з більшим запізненням через цю жирну основу.
Vitgor Постоялець
Повідомлень : 610 Репутація : 430 Дата реєстрації : 25.12.2018 Звідки : КиЇв
Запланировано к покупке ) Подскажите, может у кого-то есть опыт использования - как Prep Derma Protective Cream в сравнении с 3Р?
Для мене Prep Derma Protective Cream однозначно краще за 3Р по всіх показниках, але це субєктивно, обєктивним є те що 3Р жирніший трішки, з того що зауважив, ну і знімає подразнення 3Р з більшим запізненням через цю жирну основу.
Дякую! Спробую Prep обов'язково, 3Р використовую в якості прешейву, як aftershave - рідко.