Що це таке — чи засіб після гоління, чи одеколон не знає сам виробник, записав його і туди, і сюди, і ще як освіжувач для тіла. Сайт українського ввізника.
Склад: Alcohol Denat, Water (Aqua, Eau), Fragrance (Parfum), Benzyl Benzoate, Butylphenyl Methylpropional, Cinnamyl Alcohol, Citral, Coumarin, Eugenol, Geraniol, Hexyl Cinnamal, Hydroxycitronellal, Isoeugenol, Limonene, Linalool, Blue 1 (CI 42090), Red 4 (CI 14700), Yellow 5 (CI 19140).
Флакон з прозорого пластику, з пластиковим дозатором, з пластиковою кришкою, з пластиковою плівкою контролю першого відкриття. Отвір у дозаторі Ø4, ллється з нього як з пляшки — поки не скажеш "досить".
Припікає десь на 5/10. Не помітив ніякої значної дії на шкіру, крім типової для спирту. Швидко всотується, не лишає плівки та відчуття залипання. Доволі стійкий.
Аромат цього засобу зовсім не пафосний, у нього немає шатів. Він міцний, простий і дієвий: гвоздика з камфорою. Десь там, на тлі подій, можна розрізнити лавр з тепло-сухими прянощами — такими, якими міг би пахнути ром. Він дуже до місця там, де люди працюють, а не відпочивають. У теплу пору значно доречніший та відчувається довше. Цей букет дієво та стрімко маскує неприємні запахи людського співіснування: чи у липку спеку йдете крізь ряди великого базару, чи тиснетесь у трамваї, чи десь поряд недопалок смердить цівкою диму — неодмінно знайдете втіху в пахощах цього одеколону.
Загалом, зайшов. Однозначно має право бути на полиці. Місцева ціна видається неадекватно завищеною, майже у два рази.
Wolfskin, DismontDeSire, wakidzasi та kh_fish Поставили вподобайку
zabor Бувалий
Повідомлень : 265 Репутація : 140 Дата реєстрації : 14.02.2018 Звідки : Киевская область
Тема: Re: Aftershave Cologne Clubman Virgin Island Bay Rum Чт 15 Лют 2018 - 22:58
"Бухта Рома" подсушивает как и все клабмэны, и дарит благородную стянутость коже ;) ,делает её гладкой, ощущаешь тепло на лице. Запах наверно больше лавровый , незнаю как камфора пахнет может и есть она, но специи и лавр точно есть. Рома не ощущаю в отдельности , может общий "букет" и может выдать кому-то его, но мой ненатренированый нос его не учуял :(. Близким может не понравится, если они не любят классику. Мне нравятся классические запахи . Поэтому мне зашёл. Использовал осенью, оставил для лета половину. Если сравнивать с Флойдом(вигоросо, суавэ), то Флойд олдскульно цветочно мускусный, который не сушит кожу, после него можно и не использовать бальзам( мне лично). Но все равно мне "Бухта Рома" зашла . Направление байром всегда стоит особняком , в нем есть как почитатели так и противники. Рекомендую? Да, только не по 700 грн за малую бутылку, наши совсем с ума посходили. Брал через feel.com.ua с Америки пришел через месяц где-то ( спиртовые товары только морем).Вышло ~300 грн за 177мл.(покупал летом когда бакс был 26)
Отправлено через Topic'it
Wolfskin Поставив вподобайку
Roman313 Живе тут
1000 повідомлень
Нагорода надається користувачеві, який написав на форумі 1000 повідомлень.
Повідомлень : 1326 Репутація : 939 Дата реєстрації : 20.11.2017 Звідки : Львів
Тема: Re: Aftershave Cologne Clubman Virgin Island Bay Rum Чт 15 Лют 2018 - 23:47
Огляди +++ Давно придивляюся до нього, але теж натикався на відгуки про стягування шкіри, як порівняно з флойдом чи проразо цей ефект відчувається?
zabor Бувалий
Повідомлень : 265 Репутація : 140 Дата реєстрації : 14.02.2018 Звідки : Киевская область
Тема: Re: Aftershave Cologne Clubman Virgin Island Bay Rum Чт 15 Лют 2018 - 23:54
Roman313 пише:
Огляди +++ Давно придивляюся до нього, але теж натикався на відгуки про стягування шкіри, як порівняно з флойдом чи проразо цей ефект відчувається?
Я после Флойда ( вигоросо, суавэ) ничем больше не мазался, его как уходового средства хватало. Прорасо не пользовался. После клабменов , если боитесь стянутости или сухости кожи, прийдется пользоваться бальзамом или кремом после бритья. Я же последнее время перестал бальзамы после клабменов юзать, кожа как-то сама со временем нормализует баланс влаги. Может это и вредно для кожи. Поживем увидим. P.S. у меня комбинированная кожа, нормальная и возле носа и выше жирная. Т-образная говорят.( К дерматологу не ходил, смотрю по блеску, что быстрее жирнеет).
Roman313 Живе тут
1000 повідомлень
Тема: Re: Aftershave Cologne Clubman Virgin Island Bay Rum Пт 16 Лют 2018 - 0:55
Ну думаю клабмен мене омине стороною. Два рази заказував, раз Bay Rum раз Vanilla і обидва рази посилка то застрягала на митниці то забули докласти, не моє значить:D
WetShaver та Medoid Поставили вподобайку
zabor Бувалий
Тема: Re: Aftershave Cologne Clubman Virgin Island Bay Rum Пт 16 Лют 2018 - 1:06
Roman313 пише:
Ну думаю клабмен мене омине стороною. Два рази заказував, раз Bay Rum раз Vanilla і обидва рази посилка то застрягала на митниці то забули докласти, не моє значить
Попробуйте через тот сайт что я дал. После регистрации на сайте, связался с продавцом по Вайбер, так как позиции бэйрома небыло на сайте, скинул продавцу ссылки на лосьоны на официальном сайте клабменов , оплатил через приват сразу, месяц где-то прошёл, и на телефон пришло сообщение с новой почты о том что с Одессы едет посылка. Но если не захотите , то ничего страшного. Сейчас полно другой продукции которая получше будет. P.S. продавец-посредник берет 20% кажется, надо уточнять.
Останній раз редагувалося: zabor (Пт 16 Лют 2018 - 1:10), всього регувалося 1 раз(-и)
Roman313 Живе тут
1000 повідомлень
Тема: Re: Aftershave Cologne Clubman Virgin Island Bay Rum Пт 16 Лют 2018 - 1:10
Дякую за пораду! Вам натомість раджу спробувати після спиртового клабмена за хвилину до повного вбирання його шкірою обличчя нанести крем PREP, результат повинен бути хороший :D
Driller Бувалий
Повідомлень : 264 Репутація : 518 Дата реєстрації : 06.11.2017 Звідки : Дніпро
Тема: Re: Aftershave Cologne Clubman Virgin Island Bay Rum Пт 16 Лют 2018 - 12:15
zabor пише:
"Бухта Рома" подсушивает как и все клабмэны, и дарит благородную стянутость коже ;) ,делает её гладкой, ощущаешь тепло на лице. Запах наверно больше лавровый , незнаю как камфора пахнет может и есть она, но специи и лавр точно есть. Рома не ощущаю в отдельности , может общий "букет" и может выдать кому-то его, но мой ненатренированый нос его не учуял :(.
Бачите як все по-різному. Якщо прибрати запах, мені він типовий підсушуючий спирт. На літо саме те. В аптеці камфорний спирт коштує десь 7-8 гривень за пляшечку, прошу відкрийте для себе цей аромат. Він не буде надто стійкий, але характер та глибину пахощів камфори ви відчуєте точно.
zabor Бувалий
Тема: Re: Aftershave Cologne Clubman Virgin Island Bay Rum Пт 16 Лют 2018 - 17:14
Driller пише:
Бачите як все по-різному. Якщо прибрати запах, мені він типовий підсушуючий спирт. На літо саме те. В аптеці камфорний спирт коштує десь 7-8 гривень за пляшечку, прошу відкрийте для себе цей аромат. Він не буде надто стійкий, але характер та глибину пахощів камфори ви відчуєте точно.
Спасибо. Попробую в аптеку забежать. А мне вот спиртом обычным кажется лосьон Арко, Джилет. Вообще за лосьоны их не воспринимаю.
Denisus Бувалий
Повідомлень : 266 Репутація : 553 Дата реєстрації : 18.12.2017 Вік : 49 Звідки : Одесса
Тема: Re: Aftershave Cologne Clubman Virgin Island Bay Rum Пт 16 Лют 2018 - 18:37
zabor пише:
"Бухта Рома" подсушивает как и все клабмэны, и дарит благородную стянутость коже ;) ....... Но все равно мне "Бухта Рома" зашла . Направление байром всегда стоит особняком , в нем есть как почитатели так и противники.
Простите, великодушно, поумничаю немного, но слово "Бей" в названии не обозначает "залив". Происходит оно он местного названия лавра, растения, которое смешивали с ромом. По запаху оно похоже на обычный лавровый лист, но на деле является, чуть ли не другим видом. Даже существует легенда про грязных моряков и одеколон Бей Рум :pirat:
Wolfskin та Medoid Поставили вподобайку
zabor Бувалий
Тема: Re: Aftershave Cologne Clubman Virgin Island Bay Rum Пт 16 Лют 2018 - 20:27
Denisus пише:
Простите, великодушно, поумничаю немного, но слово "Бей" в названии не обозначает "залив". Происходит оно он местного названия лавра, растения, которое смешивали с ромом. По запаху оно похоже на обычный лавровый лист, но на деле является, чуть ли не другим видом. Даже существует легенда про грязных моряков и одеколон Бей Рум
Вот спасибо вам. А я и не знал.
Biohazardmonkey Частий гість
Повідомлень : 69 Репутація : 27 Дата реєстрації : 23.11.2017 Вік : 39 Звідки : Киев
Тема: Re: Aftershave Cologne Clubman Virgin Island Bay Rum Пн 19 Лют 2018 - 13:59
Так по вашей ссылке можно перейти в раздел - где купить? и там есть 2 представителя в Украине. Цена у них указана по 420грн за банку, так что нету смысла ждать посылку месяц я так думаю.
zabor Бувалий
Тема: Re: Aftershave Cologne Clubman Virgin Island Bay Rum Пн 19 Лют 2018 - 14:19
Biohazardmonkey пише:
Так по вашей ссылке можно перейти в раздел - где купить? и там есть 2 представителя в Украине. Цена у них указана по 420грн за банку, так что нету смысла ждать посылку месяц я так думаю.
Не могу сссылки оставлять
Пропишите в посике на том сайте: "Clubman" Если что непонятно, слева номера телефонов. Цену лучше уточнить.
brawl Постоялець
Тема: Re: Aftershave Cologne Clubman Virgin Island Bay Rum Чт 16 Травень 2019 - 11:48
Очень понравился. Тот случай когда аромат прост и понятен - специи черный перец и гвоздика, может еще корица, ром и камфорный лавр, но камфорный не термоядерно, а в меру, либо пимента кистевидная (перец гвоздичный). В общем можно назвать классическим Bay Rum - "настойка рома на специях и лавре". Нам, простым механикам, этот простой аромат близок и понятен. :D В жару просто идеален, чувствуешь себя пиратом карибского бассейна. )) К достоинствам можно отнести хорошую стойкость, порядка 4-6 часов. Шлейф не слишком сильный, сидит довольно близко к коже, на десятки метров не источает, что тоже радует, ну и неплохие уходовые качества в купе с умеренной ценой и данный продукт занимает почетное место на моей полке классических любимых афтешейвов. Жена от него без ума, кстати, а ей очень трудно угодить с парфюмом.
wakidzasi, Medoid та kh_fish Поставили вподобайку
Caonima Постоялець
Повідомлень : 574 Репутація : 15 Дата реєстрації : 31.07.2022 Вік : 45 Звідки : Київ
Тема: Re: Aftershave Cologne Clubman Virgin Island Bay Rum Ср 17 Серп 2022 - 22:40
А хто користувався класичним Clubman Pinaud After Shave Lotion? Скажіть, чи є лосьони з аналогічний запахом, тільки без спирту?
Wolfskin Постоялець
Повідомлень : 685 Репутація : 10 Дата реєстрації : 05.07.2018 Вік : 44 Звідки : Станіславщина
Тема: Re: Aftershave Cologne Clubman Virgin Island Bay Rum Ср 31 Серп 2022 - 10:35
Скажите, а вообще лосьоны, содержащие Пиме́нту кистеви́дную (бай-дерево) все подсушивают кожу? У меня был лосьон Layrite Bay Rum No.9 - не подошел. По уходовым практически отлично, если бы не одно но: даже после одноразового нанесения сильно стягивал кожу. Ощущения не понравились. На зарубежных форумах читал, что лосьоны с Bay rum бывают очень разные по качеству сырья. У кого есть опыт использования таких лосьонов?)
Caonima Постоялець
Повідомлень : 574 Репутація : 15 Дата реєстрації : 31.07.2022 Вік : 45 Звідки : Київ
Тема: Re: Aftershave Cologne Clubman Virgin Island Bay Rum Сб 5 Лист 2022 - 21:24
Підкажіть, чи обов’язково повинна бути контрольна плівка на пробці? Замовив дві пляшки класичного лосьйону, але на обох відсутня ця біла плівка. [Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити це зображення]
Shave Master Бувалий
Повідомлень : 210 Репутація : 23 Дата реєстрації : 24.04.2021 Вік : 35 Звідки : Ворзель
Тема: Re: Aftershave Cologne Clubman Virgin Island Bay Rum Сб 5 Лист 2022 - 22:44
Купував велику пляшку лосьйону Pinaud Clubman на 473 мл - плівки не було на ковпачку. По фоткам з інтернету на 50 мл пляшечці теж немає плівки. З іншим об'ємом захисна плівка є (по фоткам). Також маю Pinaud Whiskey Woods 117ml та Bay Rum 355 ml - обидва були із захисною плівкою.
Caonima Поставив вподобайку
Caonima Постоялець
Тема: Re: Aftershave Cologne Clubman Virgin Island Bay Rum Сб 5 Лист 2022 - 22:51
Я завжди брав одне й те саме - 177мл. І цей раз теж. Тільки вдвічі дешевше. От у мене сумніви і закрались )))
Caonima Постоялець
Тема: Re: Aftershave Cologne Clubman Virgin Island Bay Rum Чт 1 Груд 2022 - 14:30
Доречі, від Clubman ще тоді, на мій лист, прийшла відповідь:
Hello Anton, Thanks for reaching out to Clubman. Our Aftershave Lotion bottles will always have a seal on them. We do not release product without the seal. Please let us know if you have any other questions.
Thanks, Clubman Customer Service __________________________________________________________
Магазин також відповів:
Доброго дня. Так. Може бути. Деякі самі відпадають ще по дорозі до нас (( Не хвилюйтесь продукції оригінал і ніхто іі не відкривав. Тому в таких випадках ложимо маленькі комплімент, як вибачення за незручності (smiley)