Повідомлень : 619 Репутація : 513 Дата реєстрації : 10.12.2017 Звідки : Київ
Тема: Одеколон Marmara No.2 Сб 27 Квіт 2019 - 14:31
Виробник: Senso Cosmetics (Туреччина) Позиціонування - одеколон після гоління. Ціна в Україні залежить від фасування. Зустрічається і по 50 мл, і 100, і 25, і 500. Ціна без скидок за 500 мл коливається в межах ~$10-15. Цей огляд присвячений флакону 500 мл.
Оформлення флакону і дозатор ідентичні до [Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити посилання].
"Інтенсивний чоловічий фужерний аромат з нотами амбри"
"Спортивний аромат віддає справжньою мужністю і класикою"
"В ароматі поєднуються переливи квітів і фруктів, підкреслені нотою амбри, що додасть Вашому образу весняний шарм і свіжість. Наявність у складі амбри затримує парфум від випаровування, дозволяючи навіть одній краплі створювати стійкий аромат, що розкривається протягом декількох годин. Творці витримали маскулінність в основі, позбавивши одеколон від надмірної солодкості, зробивши його стійким і свіжим"
Від себе. Стійкість одеколону, як і годиться, пара годин. Запах не "кричить", досить спокійний. Наявність кумарину дозволяє з формально віднести аромат до фужерних, але з великою натяжкою, оскільки тут немає ні лаванди, ні бергамоту, а дубовий мох лише лежав неподалік, хоча деревні ноти таки місцями проскакують. Амбру чути. Мій ніс каже, що цей запах ближче до ароматичних деревних, прохолодних, навіть акватичних. Любителям лосьйону [Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити посилання] однозначно цей запах знайомий - вони схожі, але одеколон дещо легший. Я би також його споріднив з такими чоловічими водами, як Montblanc Starwalker, Bvlgari Aqva Pour Homme і подібними. Додати трохи цитрусових і була би схожість із так нині модними свіжаками типу Versace Man Eau Fraiche. Отже, одеколон пасуватиме в теплу пору року.
Доглядові властивості - як у типового одеколону: освіжує, дезінфікує. Ментолу немає, для багатьох це буде плюсом, для інших - недоліком.
Переваги: - велика скляна упаковка - економний дозатор - приємний прохолодний запах - добре виконує гігієнічні функції одеколону
Недоліки: - не є замінником лосьйону за доглядом - навряд чи підійде власникам чутливої до спирту шкіри
Останній раз редагувалося: Oleksii (Вт 30 Квіт 2019 - 21:26), всього регувалося 1 раз(-и)
Minelay, razorblade1989 та Акулов Поставили вподобайку
Акулов Бувалий
Повідомлень : 479 Репутація : 519 Дата реєстрації : 31.07.2018 Звідки : Харків
Минулими вихідними знову здійснив вояж до КТГ, і цього разу вже вирішив знехтувати гіпотетичною думкою дружини й взяти собі Мармара Барбер №2. Я його принюхав ще під час першого візиту. І от думка про те, що без цього аромату я вже не зможу нормально жити, не полишала мене протягом наступних двох тижнів :-)
Тож взяв. І я геппі! :-)))
Запах мене вразив з першої ж ноти. Він свіжий, солодкувато-кислуватий, фруктово-ягідний - просто чудовий на теплу пору року.
Щойно я його понюхав, мені згадався давній віршик:
Два Ивана на паях Шерсть скупали в Дубаях. А душистый шейх Рашид С нашей Машею грешит :-)
От саме душистість шейхів я одразу й відчув. :-) Але при цьому запах не такий сильний і нав’язливий, як буває у арабських парфумів. Жодних приторних шлейфів за собою не залишає і приступів нудоти не викликає, навіть в концентрованому вигляді з пляшки. Десь в чомусь мені нагадує давній Hugo Boss.
Запах не надто стійкий, за годину-другу його вже не відчуваєш. Власне, як і має бути в одеколоні. Доглядові властивості теж на рівні одеколону - припікає, але не надто, загоює дрібні коцки. Швидко вбирається шкірою і не залишає масної плівки. Як на мене, то й не сушить аж так занадто. Але, втім, не впевнений, що чимось підживлює шкіру. Влітку це й не так потрібно, але взимку, очевидно, потребуватиме чогось додаткового - крему чи бальзаму. Втім, запах абсолютно не зимовий, тож і нема чого ним взимку користуватися. Для зими по запаху кращим буде №3 (не маю, понюхав в КТГ).
Взяв собі флакон 250 мл за 198 грн. - більш ніж гуманна ціна, як на мене. Флакон пластиковий, з розпилювачем - зручно.
Словом, я задоволений. :-) Давно шукав щось подібне - легке і радісне. Знайшов :-)
Minelay, Oleksii та wakidzasi Поставили вподобайку
zabor Бувалий
Повідомлень : 265 Репутація : 140 Дата реєстрації : 14.02.2018 Звідки : Киевская область
Я вам скажу что мне Деним Блэк и Шанель Эгоист Платинум похожи, но Деним Блэк это скажем так эгоист платинум для бедных. Хотя кто у кого что позаимствовал не знаю. Так что если есть сходство с мармарой, то это уже мне интересно. Снимаю шляпу за обзор P.S. а ещё Denim Black похож на Dior Dune.
Oleksii та Акулов Поставили вподобайку
Александр Домченко Бувалий
Повідомлень : 367 Репутація : 423 Дата реєстрації : 09.02.2018 Вік : 38 Звідки : Запорожье