Виробник: Senso Cosmetics (Туреччина)
Позиціонування - одеколон після гоління.
Ціна в Україні залежить від фасування. Зустрічається і по 50 мл, і 100, і 25, і 500.
Ціна без скидок за 500 мл коливається в межах ~$10-15.
Цей огляд присвячений флакону 500 мл.
Оформлення флакону і дозатор ідентичні до
[Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити посилання] і
[Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити посилання].
[Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити це зображення]Дозатор економний:
[Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити це зображення]Склад продукту не ідентичний до інших у лінійці, але досить схожий:
[Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити це зображення]Запах. Опис
і Інтернеті:
"Аромат схожий на класичний одеколон, до якого всі звикли ще зі старих часів"
"Ароматна композиція представлена в класичному варіанті. Має солодкуваті ноти і злегка квіткові акценти."
"Ялина і жасмин з деревно-фруктовою основою освіжаюче доповнена вербеною і посилена лимоном. Деревний аромат з кислинкою, що виходить в результаті, дуже смачний і підходить всім чоловікам, які шукають нові шляхи і підходи у всьому.
Неординарний маскулінний аромат одеколону - це та вишуканість, яка властива складним багатоскладним ароматам, з повним розкриттям вже на шкірі. Аромат не можна назвати дуже стійким, але це і не погано. Одеколон насичує ароматною свіжістю простір і контури тіла. Він легкий і ненав'язливий, чудово підходить, щоб освіжитися після гоління або просто після прийняття душу."
Що каже мій ніс.
Перші секунди відчувається і дерево, і трави, і квіти, і навіть цитрусові ноти - справді одеколон з 80-х, мені він нагадав відомий Azzaro pour Homme, але останній випромінює більше деревяшок і анісу. На початку я також відчув схожість із
[Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити посилання], але якщо Cella далі стає м'якшим, заспокоюється і зміщується у бік трав, то цей залишається дзвінким і пряним. Думаю, вони добре поєднаються, оскільки Cella має помірний вміст спирту, але хороші доглядові характеристики.
Тому, якщо любите класику і не боїтеся пахтіти ретро 1-2 години, можна сміливо пробувати. Для типового чоловічого носу запах буде цілком годним, а от для жіночого - не впевнений. Він не претендує на заміну парфуму, і це таки добре, але якщо плануєте використовувати якусь ТВ, варто подумати: перший раз
перед використанням цього одеколону, другий -
після (якщо вже використали) і перед нанесенням основного парфуму, щоб не було дисонансу.
За сезонністю відношу запах до категорії "осінь-зима". Особисто мені подобається.
Доглядові властивості типові для одеколону з вмістом спирту 70%.
Переваги:
- велика скляна упаковка
- економний дозатор
- приємний класичний запах
- добре виконує гігієнічні функції одеколону
Недоліки:
- не є замінником лосьйону за доглядом
- навряд чи підійде власникам чутливої до спирту шкіри і любителям легких та солодких ароматів