Доброго передноворічного вечора, шановні колеги! ) Перш за все, веселих свят!
Є вільна хвилинка - коротко відзвітую про враження від використання бальзаму після гоління Executive Shaving Intensive Moisturising Balm Paraben Free. Завдячуючи [Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити посилання] близько місяця володію цим чудовим бальзамом.
Спочатку коротко про бальзам словами виробника: Executive Shaving Intensive Moisturising Balm Paraben Free - Любовно створений в горах Шотландії з використанням води , що витягується з чистих берегів Лох Лі. Цей бальзам відновлює вологу втрачену під час миття, гоління і В повсякденному житті. Заспокоює після вмивання/гоління? відновлює природний баланс рН шкіри після впливу сонячних променів і екстремальних погодних умов. Охолоджує і заспокоює, легко вбирається шкірою, не залишаючи блиску. Він має нейтральний запах , який незабаром зникає , дозволяючи вам використовувати одеколон незабаром після використання.
Без алкоголю і парабенів, не тестується на тваринах. [Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити посилання] Пластикова зручна тара з приємним дозатором, 100 мл., користуватись, дозувати зручно.
Зручна тара, приємний об'ємний дозатор, дозувати кількість бальзаму дуже зручно. Сам бальзам густий, "густі вершки", білий, жирність вище середнього; В шкіру всотується швидко, хвилини 2-3 відчуваються незначна липкість, яка швидко проходить залишаючи шкіру обличчя м'яким, зволоженим, без неприємної жирної плівки. Як на мене, доцільно використовувати саме взимку (моя відносно жирна шкіра в холодні місяці стає неприємно сухою). Використовував бальзам як відразу після гоління, так і після лосьону (Floid Genuine) - стан обличчя в обох випадках чудовий.
Тепер, щодо аромату: З флакону аромат інтенсивніший. ніж на обличчі, сам аромат розкривається (як і закривається)) досить швидко. Сам аромат абсолютно не "хімозний", чистий, прозорий, поєднує в собі аромати чистоти (не прального порошку/мила, а саме "запах озону" як перед-після грози) і чогось смачного, кулінарного (кориця, кісточки миндалю, чорнослив, ледь-ледь хвоя - аромат свята)) Аромат відносно інтенсивним залишається 20-30 хвилин, потім ще близько години запах відчутний в безпосередньо на обличчі, далі - майже зовсім вивітрюється. Взагалі, я прибічник мінімальних ароматичних складових в голінні, проте цей експеримент вважаю вдалим.
РЕЗЮМЕ: Бальзам чудовий за як своїми доглядовими якостями, так і за парфумерною складовою. -Чи вартий він своєї ціни? Я вважаю що вартий. Рекомендую! Мої враження суто позитивні, ще раз повторюсь - бальзам вважаю прийнятним саме на зиму, в теплу пору року може видатися надмірно жирним. Також, може не зовсім підійти людям з жирністю шкіри вище середнього.
Прошу всіх, хто мав досвід використання вищеназваного продукту поділитись враженнями: більше відгуків - більш об'ємна картина )